Sizce yapmalı mıyım??

elif-zeynep

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2014
140
35
33
Merhaba yaşım 24 üniversite mezunuyum kpss ye hazırlanıyorum.Ben yaklaşık bir aydır birinden hoşlanıyorum.Hani karşı tarafta benimle sürekli konuşma içerisinde.Birbirimizde telefon numarası yok.Sadece sosyal ağlarda kayıtlıyız.Biz üniversitede tanıştık.Sonra sosyal ağlardan yazışmaya takip etmeye başladık.Hal hatır soruyoruz falan filan.Benim size sorum.Ben bu kişiyi sürekli düşünüyorum.Nereye baksam onu görüyorum ve ben açılmak istiyorum yani hoşlanıyorum falan demek istiyorum.Ama korkuyorumda nasıl tepki alacağım gibisinden.İlk soru kızlar erkeklere hoşlandığını söylemeli mi? İkinci sorum,bunu yapacaksam nasıl yapmalıyım??

benim hikayem de tam tersi, mezun değiliz, sosyal aglarda ekli değiliz(maalesef),
sadece aynı sınıftayız ve ben onu çok seviyorum.. ama onunla herhangi bir irtibat kuramıyorum sasırdım kaldım ne yapacagımı...

Bazı şeyleri belli et ama açılmasını bekle

Sen acilma,zaten o da birseyler hissediyorsa aciklayacaktir sana hislerini..keske tel.alip verme durumlarida olsaydi biraz daha yakinlik kurulabirdi.

Telefon nasıl istenir ki bi kız olarak :)
Ne bileyim sanki açılmanın kızı erkeği olmaz gibi geliyor ama işte erkekler tarafndan nasıl algılanıyor bu durumlar hani bilmediğim için kafam çok karışık

Erkekler tarafından bu durum pek hoş karşılanmıyor bence ve ben olsam beklerim hem emin olmaya çalışırım onun da bana ilgisi var mı diye...

Mesela bir süre sosyal ağ a giremeyeceğini söyle ya da hesabını donduracağını falan o bahaneyle telefonunu alabilirsin ama o açılmadan hoşlandığını söyleme bence

Yaklaşık bir aydır hoşlanıyorsunuz, sadece sosyal ağlarda kayıtlısınız, hal hatır soruyorsunuz.

Sırf nette sürekli sizinle konuşuyor diye o kişinin hayatında kimse olup olmadığı anlaşılmaz.

Ayrıca sizin de bu kadar sürede nereye baksanız onu görmeniz de ona açılacak kadar kuvvetli hislerinizin olduğunu göstermez.

Yani sadece bu kadarı bile ona olan hislerinizi açıklamanızın iyi bir fikir olmadığının göstergesi.

Kadının adım atmasına gelirsek de...

Kadın zaten sözüyle nazıyla ilgisini belli eder.

Erkek de bir zahmet adım atıversin yani o kadarını da erkeklere bırakalım.

Biz sadece sosyal ağda değil aynı sınıftaydık yüz yüze görüşmüşlüğümüz var ama arkadaş ortamında tabi baş başa değil

Bence hoslandiginizi soylemeden once hal hatir sormayi ilerletin sohbet etmeye calisin. O esnada watsapptan konuşalım falan diyip numarasini alabilirsiniz. Sohbet illerlerse ve size ilgisi varsa bulusma teklifi gelir zaten.

Hal hatır sorduğunda bir gün canım çok sıkkın kendimi çok yalnız hissediyorum filan de nabzını yokla önce

Biz sadece sosyal ağda değil aynı sınıftaydık yüz yüze görüşmüşlüğümüz var ama arkadaş ortamında tabi baş başa değil
terzi kendi söküğünü dikemezmiş kendime çare bulamıyorum ( ben de ne yazık ki hiç muhabbet kuramadım beceremıyorum.. aynı sınıftayız ama )
sana ne öneririm
bence tüm yolları dene, niyetini belli et, yani daha cok hal hatır sorabilirsin mesela, daha cok yazabilirsin,
ama direkt söyleme bence hoslanıyorum diye benim görüşüm böyle

Galiba ancak öyle olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…