- 13 Eylül 2014
- 140
- 35
- 33
-
- Konu Sahibi elif-zeynep
benim hikayem de tam tersi, mezun değiliz, sosyal aglarda ekli değiliz(maalesef),Merhaba yaşım 24 üniversite mezunuyum kpss ye hazırlanıyorum.Ben yaklaşık bir aydır birinden hoşlanıyorum.Hani karşı tarafta benimle sürekli konuşma içerisinde.Birbirimizde telefon numarası yok.Sadece sosyal ağlarda kayıtlıyız.Biz üniversitede tanıştık.Sonra sosyal ağlardan yazışmaya takip etmeye başladık.Hal hatır soruyoruz falan filan.Benim size sorum.Ben bu kişiyi sürekli düşünüyorum.Nereye baksam onu görüyorum ve ben açılmak istiyorum yani hoşlanıyorum falan demek istiyorum.Ama korkuyorumda nasıl tepki alacağım gibisinden.İlk soru kızlar erkeklere hoşlandığını söylemeli mi? İkinci sorum,bunu yapacaksam nasıl yapmalıyım??
Bazı şeyleri belli et ama açılmasını bekleMerhaba yaşım 24 üniversite mezunuyum kpss ye hazırlanıyorum.Ben yaklaşık bir aydır birinden hoşlanıyorum.Hani karşı tarafta benimle sürekli konuşma içerisinde.Birbirimizde telefon numarası yok.Sadece sosyal ağlarda kayıtlıyız.Biz üniversitede tanıştık.Sonra sosyal ağlardan yazışmaya takip etmeye başladık.Hal hatır soruyoruz falan filan.Benim size sorum.Ben bu kişiyi sürekli düşünüyorum.Nereye baksam onu görüyorum ve ben açılmak istiyorum yani hoşlanıyorum falan demek istiyorum.Ama korkuyorumda nasıl tepki alacağım gibisinden.İlk soru kızlar erkeklere hoşlandığını söylemeli mi? İkinci sorum,bunu yapacaksam nasıl yapmalıyım??
Mesela bir süre sosyal ağ a giremeyeceğini söyle ya da hesabını donduracağını falan o bahaneyle telefonunu alabilirsin ama o açılmadan hoşlandığını söyleme benceTelefon nasıl istenir ki bi kız olarak :)
Ne bileyim sanki açılmanın kızı erkeği olmaz gibi geliyor ama işte erkekler tarafndan nasıl algılanıyor bu durumlar hani bilmediğim için kafam çok karışık
Merhaba yaşım 24 üniversite mezunuyum kpss ye hazırlanıyorum.Ben yaklaşık bir aydır birinden hoşlanıyorum.Hani karşı tarafta benimle sürekli konuşma içerisinde.Birbirimizde telefon numarası yok.Sadece sosyal ağlarda kayıtlıyız.Biz üniversitede tanıştık.Sonra sosyal ağlardan yazışmaya takip etmeye başladık.Hal hatır soruyoruz falan filan.Benim size sorum.Ben bu kişiyi sürekli düşünüyorum.Nereye baksam onu görüyorum ve ben açılmak istiyorum yani hoşlanıyorum falan demek istiyorum.Ama korkuyorumda nasıl tepki alacağım gibisinden.İlk soru kızlar erkeklere hoşlandığını söylemeli mi? İkinci sorum,bunu yapacaksam nasıl yapmalıyım??
Hal hatır sorduğunda bir gün canım çok sıkkın kendimi çok yalnız hissediyorum filan de nabzını yokla önceMerhaba yaşım 24 üniversite mezunuyum kpss ye hazırlanıyorum.Ben yaklaşık bir aydır birinden hoşlanıyorum.Hani karşı tarafta benimle sürekli konuşma içerisinde.Birbirimizde telefon numarası yok.Sadece sosyal ağlarda kayıtlıyız.Biz üniversitede tanıştık.Sonra sosyal ağlardan yazışmaya takip etmeye başladık.Hal hatır soruyoruz falan filan.Benim size sorum.Ben bu kişiyi sürekli düşünüyorum.Nereye baksam onu görüyorum ve ben açılmak istiyorum yani hoşlanıyorum falan demek istiyorum.Ama korkuyorumda nasıl tepki alacağım gibisinden.İlk soru kızlar erkeklere hoşlandığını söylemeli mi? İkinci sorum,bunu yapacaksam nasıl yapmalıyım??
Davranışları hiç öyle demiyor amaçocuk sizden numaranızı bile istememiş, ne açılması yahu
o zaman numaranızı istemesini bekleyin.. iyice emin olmadan açılmayınDavranışları hiç öyle demiyor ama
terzi kendi söküğünü dikemezmiş kendime çare bulamıyorum ( ben de ne yazık ki hiç muhabbet kuramadım beceremıyorum.. aynı sınıftayız ama )Biz sadece sosyal ağda değil aynı sınıftaydık yüz yüze görüşmüşlüğümüz var ama arkadaş ortamında tabi baş başa değil
Galiba ancak öyle olacakterzi kendi söküğünü dikemezmiş kendime çare bulamıyorum ( ben de ne yazık ki hiç muhabbet kuramadım beceremıyorum.. aynı sınıftayız ama )
sana ne öneririm
bence tüm yolları dene, niyetini belli et, yani daha cok hal hatır sorabilirsin mesela, daha cok yazabilirsin,
ama direkt söyleme bence hoslanıyorum diye benim görüşüm böyle
İşte benim gibi cesur yürek daha.Bence açılma konusu erkek-kadın fark etmez. Onu seviyorsan neden bekleyesin ki?