sizce uygun mu ya bi fikir verin ?

bnce uyar ikiside sade ve şık zaten şeküülü şüküllü kaşıklar iyi olmuyo

aynen bende şeküllü kaşıkları sevmıyorum zaten sade hoş daha iyi

yanlız bana yolladıgın 2 yemek takımına uygun salata tabagı arıyorum aşağıdaki olur dimi her ikisi içinde 2 tane bundan alırım :)
bir de normal orta boy salata kase

Eklentiler

• MCH02554_1_org.jpg
    54,9 KB · Görüntüleme: 26

bu çok güzel benimde favorilerimin içindeydiiiiiiiiiii

artık normal salata tabakları kullanılmıyor porselen herkes uyduruyo bende yemek takımını 80 parça vs almak istemıyorum fazlası gereksiz geliyor..

bnde o takımlardan aldım evleneli 1 yıl oldu 2-3kere kullanmışımdır çünkü çalşıyorum ve misafir ağırlayacak vaktim yok. 2 farkı renk ve desen 6+6 yaptım bazen onları bile konuyorum :)

değişiklik ve masana renk gelmesi için kenarları desenlide öneririm

Eklentiler

• s.PNG
    258,4 KB · Görüntüleme: 26
değişiklik ve masana renk gelmesi için kenarları desenlide öneririm
ama yemek takımınıda az çok uyumlu olması lazım hatrlarsan sen önermiştin aşağıdakileri..
çiçekli olan gunluk 6+6 pasta tabaklarını aynı zamanda kahvaltı tabagı olarak kullanıcam
düz beyaz olanı hatta beyaz değil krem olanı da misafirlik için 6+6 olarak yine..
bu ikisine yukarı da önerdiğin salata kasesi olmaz ki anca cam ürünü yda bembeyaz salata tabagı olablr ama cam olan daha ii sanki her ikisine de uyar..
sadece kahvaltı için çatal bıcak takımı ve misaiflik için alacağım.
gunluk sağolsun annem 89 parça yapmış

Eklentiler

• Keramika Ege İlkbahar Cicekleri yemek takımı gunluk.jpg
    46,1 KB · Görüntüleme: 22
  • kütahya Milena Krem porselen ymk tkm misafirlik.jpg
    94,9 KB · Görüntüleme: 30

bnde bakim dedimde internet sitelerinde salata kasesi için çok seçenek bulamadım

bnde bakim dedimde internet sitelerinde salata kasesi için çok seçenek bulamadım
evet nalesef yok bende cam a yöneldim hepsine uyuyor en guzeli .. hem gunlugun hm misafirliğin runner in ortasına guzel durur .. gunlukte amerıkan servıs kullanıcam zaten tamam işte.. hatta kahvaltı çatal bıcak takımı almayayım dedim az önce aklıma geldi gunluğun pasta tabaklarını kullanıcam kahvaltı için gunluk pasta çatal bıcagını kullanırım gunlkuk annem 12 kişilk almış yeter

kahvaltı takımı güzel oluyr ama ben seviyorum almanını öneririm küçük reçellik koycağın kaseler olsun kayık tabakları olsun kullanışlı güzel canım

kahvaltı takımı güzel oluyr ama ben seviyorum almanını öneririm küçük reçellik koycağın kaseler olsun kayık tabakları olsun kullanışlı güzel canım
Gereksiz ya bence günlüğün pasta tabakları yeter ayrıca küçük beyaz kaseler ve küçük beyaZ kayık tabaklar oluyor ortaya tamam yani boşuna yer kaplamasın zaten çay bardağım olacak yada saplı çay kupa bitti gitti

Canim günlük için bu tabaklar bir acayipya bisey koyduğunda acaba içinde biseymi var der insan misafirliğe de kare tabak hiç kullanisli değil ya ben memnun kalmadım ama güzel bunlar sade

Canim günlük için bu tabaklar bir acayipya bisey koyduğunda acaba içinde biseymi var der insan misafirliğe de kare tabak hiç kullanisli değil ya ben memnun kalmadım ama güzel bunlar sade
Şimdi bnlar moda ya günlkte daha değişik renkleri de var . Ya şu mat tabaklar çok hoşuma gidiyo mat siyah beyaZ fln onlar makinede çiziliyomu acaba ya bilen var mı ? minik kalp0753

Cizilmiyorda böyle benekli mat tabaklar kirli gibi duruyor
Yukarda gördüğünüz mat değil porselen tabak ayrıca öyle de durmuyo hoş duruyor masa da ..
Benm dediğim mat siyah , beyaz tabaklar baska . Aşağıdakiler makinede fln çiziliyormu kullanan var mı acaba beyaz mat hoş olur çünkü .

Bu çizilme olayı kullandığınız tablete de bağlı mesela finish kullandım bir ara çok çizdi bimden almıştım çok iyi çıktı faiyri bide bunlar cizilmez heralde

sen bilirsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…