sizce uygun mu ya bi fikir verin ?

Kare tabaklar hicde kırılmiyo canim dunyanin en sakar insani olarak kac senedir kullanıyorum bencede misafir icin duz kare al bardak pecete tamamlarsin. Ama gunluk olani bende pek sevemedim

Kare tabaklar hicde kırılmiyo canim dunyanin en sakar insani olarak kac senedir kullanıyorum bencede misafir icin duz kare al bardak pecete tamamlarsin. Ama gunluk olani bende pek sevemedim
makine de kırılıyor dediler anlamadım canım yaa .. Hatta makine de ne çarpıyor da kırılıyor diye dusunmeye başladım.. su çok sert vurgu yaptgı için mi ? yoksa çok sıkışık koyuldugundan mı ?

Diyorum ya canim cokda sık kullaniyorum hatta arada cikarir gunlukte kullanirim. Hic boyle biseye denk gelmedim bi sehir efsanesidir gidiyor markasida taç yani oyle afilli.bi markada degil. Bilemedim

Diyorum ya canim cokda sık kullaniyorum hatta arada cikarir gunlukte kullanirim. Hic boyle biseye denk gelmedim bi sehir efsanesidir gidiyor markasida taç yani oyle afilli.bi markada degil. Bilemedim

bak emin olamadım sana resmini attım alttakinin takımndan bahsediyoruz dimi? herkes kırılır diyor sen kırılmaz diyorsun yıllardır Allahım çıldıriciğimmmm

bak emin olamadım sana resmini attım alttakinin takımndan bahsediyoruz dimi? herkes kırılır diyor sen kırılmaz diyorsun yıllardır Allahım çıldıriciğimmmm
Eki Görüntüle 2303998
ayrıca taçın yemek takımımı varmış :/ baktım piercardin o da hep çiçekli böcekli uymuyor bana

aynn kutahya ya baktgmda renkli hep hiç bana hitap etmıyor
ama bu eski model ise en azından sade misafirlik için zarif bardaklarla uyum sağlanır

aynen canım eski yeni olmaz ki tabakta senkendi tarzından bir parça katarrsın mis gibi olur yeni model die 400 tl vercene bunu al daha uygun

Yani sirf beyazlarda bazi modeller cok sik oluyor ve pahali. Bazilarida uygun. Benim gunlukteki desenler silindi . O yuzden tavsiye etmiyorum . Yani brnim fikrim ☺
bulsam şık bir beyaz hemen kayıt altına alıcam da bulamadım canım yaa ..:/ yoksa ben misafir için onu bardakla fln çok şık kombinlerim

Eklentiler

• Screenshot_2019-09-03-18-05-56.png
    416,6 KB · Görüntüleme: 18
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…