aynn kutahya ya baktgmda renkli hep hiç bana hitap etmıyoraynen kütahyanın yeni ürünlerde hep renkli şıkır şıkır hep
makine de kırılıyor dediler anlamadım canım yaa .. Hatta makine de ne çarpıyor da kırılıyor diye dusunmeye başladım.. su çok sert vurgu yaptgı için mi ? yoksa çok sıkışık koyuldugundan mı ?Kare tabaklar hicde kırılmiyo canim dunyanin en sakar insani olarak kac senedir kullanıyorum bencede misafir icin duz kare al bardak pecete tamamlarsin. Ama gunluk olani bende pek sevemedim
Diyorum ya canim cokda sık kullaniyorum hatta arada cikarir gunlukte kullanirim. Hic boyle biseye denk gelmedim bi sehir efsanesidir gidiyormakine de kırılıyor dediler anlamadım canım yaa .. Hatta makine de ne çarpıyor da kırılıyor diye dusunmeye başladım.. su çok sert vurgu yaptgı için mi ? yoksa çok sıkışık koyuldugundan mı ?
Diyorum ya canim cokda sık kullaniyorum hatta arada cikarir gunlukte kullanirim. Hic boyle biseye denk gelmedim bi sehir efsanesidir gidiyormarkasida taç yani oyle afilli.bi markada degil. Bilemedim
ayrıca taçın yemek takımımı varmış :/ baktım piercardin o da hep çiçekli böcekli uymuyor banabak emin olamadım sana resmini attımalttakinin takımndan bahsediyoruz dimi? herkes kırılır diyor sen kırılmaz diyorsun yıllardır Allahım çıldıriciğimmmm
Eki Görüntüle 2303998
Yani sirf beyazlarda bazi modeller cok sik oluyor ve pahali. Bazilarida uygun. Benim gunlukteki desenler silindi . O yuzden tavsiye etmiyorum . Yani brnim fikrimikisi de aynı model olarak istemedim garip geliyor. . birbirinden az ayrımı olsun diye
aynn kutahya ya baktgmda renkli hep hiç bana hitap etmıyor
ama bu eski model ise en azından sade misafirlik için zarif bardaklarla uyum sağlanır
bak emin olamadım sana resmini attımalttakinin takımndan bahsediyoruz dimi? herkes kırılır diyor sen kırılmaz diyorsun yıllardır Allahım çıldıriciğimmmm
Eki Görüntüle 2303998
bulsam şık bir beyaz hemen kayıt altına alıcam da bulamadım canım yaa ..:/ yoksa ben misafir için onu bardakla fln çok şık kombinlerimYani sirf beyazlarda bazi modeller cok sik oluyor ve pahali. Bazilarida uygun. Benim gunlukteki desenler silindi . O yuzden tavsiye etmiyorum . Yani brnim fikrim ☺
herkes farklı bişiy söyluyor emin olamadım. .aynen kırılıyomuş bnde almadım kenarları çok sivri ta
Butcen ne kadar? Bu arada benim kare tabaklarimda kirilmiyorbulsam şık bir beyaz hemen kayıt altına alıcam da bulamadım canım yaa ..:/ yoksa ben misafir için onu bardakla fln çok şık kombinlerim
hahahahaButcen ne kadar? Bu arada benim kare tabaklarimda kirilmiyor
Porseleni cok guzel ,ince .Kendimde kullaniyorum farkli modelini kare olarak
porland a baktım çiçekli desenli vs bişiy..Karaca ve porlanda bakabilirsin .
söyle bakalım minik kalp :) Üstteki takıma bu uyar mı ?Eki Görüntüle 2303890 270 tl misafirler için hem biraz daha ağır
söyle bakalım minik kalp :) Üstteki takıma bu uyar mı ?
Aynen canim bak bu benimkibak emin olamadım sana resmini attımalttakinin takımndan bahsediyoruz dimi? herkes kırılır diyor sen kırılmaz diyorsun yıllardır Allahım çıldıriciğimmmm
Eki Görüntüle 2303998
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?