• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Sizce Uyeler Arasinda Bir Sanatci Unlu Biri Varmidir :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Sizce Uyeler Arasinda Bir Sanatci Unlu Biri Varmidir ? :))

• Ankete Katılan
    159
....................................................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
vardir bence de...neden olmasin ki,onlarda bizim gibi insanlar sonucta...

ahanda yakalandım şimdik -tatlicadiarzu-

parmaklıklar ardında dizisinden Yelda Reynaud yani aliye karakteri vardı.3-4 kere kere görmüştüm selam vermiştim.ama artık girmiyor sanırım.../B]

yerimseniben ben sanmıyorum burda bir ünlü olduğunuyerimseniben

Bence olabilir, neden olmasın ki???? :jeyyar:

bence hüsnü şenlendiricinin hanımı buraya üyedir nerden geldiyse aklımahihoyyytsüprizzzzz

bilmem olabilirde olmayabilirde valla okadar zamanları varmıdır bilemicem.

Olduğunu sanmıyorum onlar facebooktadırkaydirigubbakcemile3Varsada ilgimi çekmiyo açıkçasışakkıdı

Sizce bu siteye uye olmus bir unlu varmidir? Yani sanatci tiyatrocu falan.Hep aklima gelirdi sizlerede sorayim dedim.Benim gibi ucmus varmi diye :roflol:

tabiki olabilir neden olmasınki:uhm:

Evet varmidir varsa kimler uye olabilir hangi unluler yani yada hangi unlu uye olsaydi super olurdu ? sırnaşık şey

üyeler arasında sezen aksu olsaydı süper olurdu vallahihoyyytkaydirigubbakcemile2:1hug:

Bilmem olabilir belki yok yok sanmam amannn bananee :)

Baska yoruma gerek yok degilmi arkadaslar.:))))))

ajda pekkan ve lale belkıs olsaydı çok sevinirdim.
bir de siren ertan

ben ünlüyüm dermişim.......... ;)

Kızlar kızlar gecen gun albumlerı dıdıklerken bır unlu adayı buldum:roflol::kahve:
-tatlicadiarzu- http://www.kadinlarkulubu.com/member.php?u=66542
bırkaz kez tvde ızlemıstım bu hatunukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Turkıyenın ılk kadın kamyon tır otobus soforuymus..:teytey::teytey::teytey:

valla arkadaşlar benim tanıdığımünlüler var hatta albüm çıkarmak üzere olanlar hatta çok ünlü biride yakın arkadaşım oda futbolcu büyük bir takımda valla hani vakitleri yok diyorsunuz ya gece hep msnde yada sitelerdeler... hatta bir dönem bir çok ünlünün üye olduğu bir sitedeydim hepsi her gece ordalardı öle çokda yoğun diiller piyasa sandığımız gibi değil aslında :) şaşırtıcı hemde çok

kadınsa derdi varsa paylaşacak şeyleri varsa başkalarının fikirleride önemliyse hatta hiç tanımadığı insanlardan yardım istiyorsa kimliğini gizlesede buraya üye olabilir sonuçta burda çok güzelvakit geçiriyor tartışıyor fikir alış verişi yapıyor bayanlar :)

biLmemki :1rolleyes:
Libyana ve ben cok ünlüyüz ama gizlemeyi tercih ediyoruz :1rolleyes:
-tatlicadiarzu-

NE munasebet ben sizi tanımıyorum bile :1closedeyes::jeyyar:

(:mymeka:)

Back