• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Sizce Uyeler Arasinda Bir Sanatci Unlu Biri Varmidir :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Sizce Uyeler Arasinda Bir Sanatci Unlu Biri Varmidir ? :))

• Ankete Katılan
    159
Barçmanım benim:))ben de bu bilgilere ulaşmıştım ama tekrar okudum sağol.Plesentayla ilgili hiç bir bilgiye rastlamadım.Neyse şimdilik çok iyi görünüyorlar.Harikalar.Yalnız ben bebekleri sevdim ama anneyi daha fazla sevdiğim için kıskanmaz sanırım.Hatta yat diyince yatıyor ve kızım sürekli gurulduyor:)Ellememeye çalışacağım ama öyyyle şirinlerki zor olacak:)Hayvanlar bölümüne konu açtım ama şimdilik ses seda yok. Öpüyorum canım.Biraz içim rahatladı belki doğum sırasında çıkmasa bile sonra çıkar kimbilir :uhm: Barçman şuanda burada olmanı isterdim:)Harikalar yaaa:)

kızlar gercektende ajlan köse buraya uye olmuştu uçankuşta erol koseye slm söylemesını ıstemıştık ve gercektende söyledı.unlu bırıylede arkadaslıgı olmuştu sadece 1 hafta ve daha sonra kötu bı kavgamız olmuştu

Barçmanım benim:))ben de bu bilgilere ulaşmıştım ama tekrar okudum sağol.Plesentayla ilgili hiç bir bilgiye rastlamadım.Neyse şimdilik çok iyi görünüyorlar.Harikalar.Yalnız ben bebekleri sevdim ama anneyi daha fazla sevdiğim için kıskanmaz sanırım.Hatta yat diyince yatıyor ve kızım sürekli gurulduyor:)Ellememeye çalışacağım ama öyyyle şirinlerki zor olacak:)Hayvanlar bölümüne konu açtım ama şimdilik ses seda yok. Öpüyorum canım.Biraz içim rahatladı belki doğum sırasında çıkmasa bile sonra çıkar kimbilir :uhm: Barçman şuanda burada olmanı isterdim:)Harikalar yaaa:)

ay keşke olsamda o parmak çocukları seyretsem canım öyle isterimki bunuŞeniz

Canım bu arada konuyu kaynattık silerler herhalde dimi .Anniş adayı affet nooolur bizi :))Sen affedersin, affedersin ablalarını:) Şeniz

Kizlar konu akrabalari gelirse sanirim en unlu benim :roflol::roflol:

Annanemle Hulya Avsar resmen kuzenler yav.Utancimdan kimseye demiyordum ahanda size itiraf ediyorum. :roflol:

Canım bu arada konuyu kaynattık silerler herhalde dimi .Anniş adayı affet nooolur bizi :))Sen affedersin, affedersin ablalarını:) Şeniz

hıı inşallah bu ablasınıda seviyordur birlikte bir banlanmamız mevcut:roflol: ama son zamanlarda aramız fena değilyerimsenibenyerimseniben

hıı inşallah bu ablasınıda seviyordur birlikte bir banlanmamız mevcut:roflol: ama son zamanlarda aramız fena değilyerimsenibenyerimseniben

Eveeett demi bir banlanma animiz var.Ilk goz agrimdi ilk kez banlanmistim sayende banin tadina bakmis olduk abla :roflol:

Benim kimseyle sorunum yok cok sukur ben herkesi severim heledeki benden buyuk ablalari hem sever hemde saygi gosteririm.Arada celallendigime bakmayin aslinda kedi gibi bir insanimdir.Ayni ozgurce ablanin kizi gibi :roflol:

Bu arada abla demek senin kiz dogurdu ule bir ben kaldim goruyonmu?Hele ona sorki nasilmis dogum cok acimismi :roflol:

Bu arada artik yaslandin abla haberin ola anane oldun el opmesine gelelim sana ya yazukkk:roflol:tatlicadiarzu

Eveeett demi bir banlanma animiz var.Ilk goz agrimdi ilk kez banlanmistim sayende banin tadina bakmis olduk abla :roflol:

Benim kimseyle sorunum yok cok sukur ben herkesi severim heledeki benden buyuk ablalari hem sever hemde saygi gosteririm.Arada celallendigime bakmayin aslinda kedi gibi bir insanimdir.Ayni ozgurce ablanin kizi gibi :roflol:

Bu arada abla demek senin kiz dogurdu ule bir ben kaldim goruyonmu?Hele ona sorki nasilmis dogum cok acimismi :roflol:

Bu arada artik yaslandin abla haberin ola anane oldun el opmesine gelelim sana ya yazukkk:roflol:tatlicadiarzu

benimde hiç sabıkam yoktu benim içinde ilkti cesurumdur düşündüğümü açıkça söylerim ama daha önce hiç banlanmamıştım zaten bir kavram kargaşası oldu yanlış anlaşıldım o sırada eşimde yemeğe çağırdı döndüğümde çoktan kilitlenmişti topik neyse canım hiç değilse nasıl birşeymiş onu öğrendik:roflol::roflol:

benimde hiç sabıkam yoktu benim içinde ilkti cesurumdur düşündüğümü açıkça söylerim ama daha önce hiç banlanmamıştım zaten bir kavram kargaşası oldu yanlış anlaşıldım o sırada eşimde yemeğe çağırdı döndüğümde çoktan kilitlenmişti topik neyse canım hiç değilse nasıl birşeymiş onu öğrendik:roflol::roflol:

oy oy demek senide ben yaktim :roflol:

neyse ondan sonra zaten dilim yandi artik soylerken yine dilimi cekmiyorum da daha kirici olmadan yazmaya calisiyorum.seninde dedigin gibi o an bir galeyene geldik bende anlamadim yoksa kimseyle daha once olmadiydi bir polemigim yani sicilim temizdi :roflol:

neyse geldi gecti sukur herkes ayni goruste olucak diye birsey yok onemli olan fikirlere saygi gostermek.sukur o seviye sendede bendede var cok sukur ama bir kere yaptik bir hata daha olmaz bence.

ne demisler muhim olan insanlik gerisi hikaye.

Sevgiler..

Yav beni kimse ciddiye almadi heral karsinizda Hulya Avsarla akraba bir bayan duruyor.Resmen Hulya Avsar ananemin kuzeni ayolll hani nerde alkis :roflol::roflol::roflol:

Sayılır kız neden olmasın, biz de ünlüydük bir zamanlar :roflol::roflol:
Ya burası yeri değil ama kızım doğum yaptı karmakarışık duygular içindeyim.Biri ölü 4 canlı minicik tatlı kedicikler.Ölü doğan sevincimi yarım bıraktı .sıkıntılar anlatıldıkça azalır, katlanılacak düzeye gelirmiş.Şimdi bir kaç gün böyle çekeceksiniz beni:)

Hem gözün aydın hem başın sağolsun. Ha bir de bu kadar nüfusa bakmak için desteğe ihtiyacın olursa KK desteği veririz artık sana şeker.:).a.s.

İleride benim yazdığım iletileri bulup en baş köşeye asıcaksınız şimdiden takibe alın derim.
Gazete manşetlerinde cinnet geçirip kocasını ve kocasının akrabalarını yakan genç kadın olarak süper bir üne sahip olma şansım yüksek.

Back