• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Sizce Uyeler Arasinda Bir Sanatci Unlu Biri Varmidir :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Sizce Uyeler Arasinda Bir Sanatci Unlu Biri Varmidir ? :))

• Ankete Katılan
    159
İleride benim yazdığım iletileri bulup en baş köşeye asıcaksınız şimdiden takibe alın derim.
Gazete manşetlerinde cinnet geçirip kocasını ve kocasının akrabalarını yakan genç kadın olarak süper bir üne sahip olma şansım yüksek.

acele telif haklarını topla yoksa heran sen görebilirsin o haberilülülülülülü

Son düzenleme:
İleride benim yazdığım iletileri bulup en baş köşeye asıcaksınız şimdiden takibe alın derim.
Gazete manşetlerinde cinnet geçirip kocasını ve kocasının akrabalarını yakan genç kadın olarak süper bir üne sahip olma şansım yüksek.

acele telif haklarını topla yoksa heran sen görebilirsin o haberilülülülülülü
baş kahramanıda benim eşim ve anası olarak:1rolleyes:

Dü düüüütttt çekilin yoldan!:)

yaaa bencede neden olmasın ki. onlarda bizim gibiler ama ünlüler:roflol::roflol:

Annemin bi lafı var gelen gel oğlu gelmeyen kel oğlu. Gelene kağımız açık ünlü ünsüz herkese dimiiiiii arkadaşlar.

bencede neden olmasın ki

sonuçta hepimizin yolu bir şekilde kk dan geçti

kimimiz üye olduk kalıcı olmayı tercih ettik ve halen buradayız

kimimizde siteyi merak edip üye olduk,inceldik işimizi bitirdik çıkış o çıkış bir daha da uğrayamadık..

her insan gibi onlarında yolu muhakkak arama yaparken kk dan geçmiş olabiliir.

var tabi benden ünlüsü var mı :dilcikar:
salaklıklarımla ünlüyümdür :roflol::roflol:

var tabi benden ünlüsü var mı :dilcikar:
salaklıklarımla ünlüyümdür :roflol::roflol:

valla bu doğru bak ama salaklıklarınla değil güzelliğinle aynı avaraje joe daki kıza benziyorsun şu anda adını hatırlayamadım en ünlü sensin yaniŞeniz

valla bu doğru bak ama salaklıklarınla değil güzelliğinle aynı avaraje joe daki kıza benziyorsun şu anda adını hatırlayamadım en ünlü sensin yaniŞeniz

:utangac: kim ben mi? :utangac: yok ablacım o senin güzelliğin valla bak.
ana o kim ki bak şimci çok merak ettim. du bi google dan arayayım belki bulurum Şeniz

bu mu barçman apla
619.jpg

eğer buysa bu kız çok güsel ben yanından bilem geçemem benneyaptımki

bu mu barçman apla
619.jpg

eğer buysa bu kız çok güsel ben yanından bilem geçemem benneyaptımki

evet ben senin resmini görür görmez yüzünü ona benzettim ayrıca bence Şeniz sen ondanda güzelsin

Benim şüphelendiğim bir isim var..Leyla kömürcüydü adı galiba..Hani şu sperm bankasından çocuk sahibi olup eleştirlere maruz kalan bayan..Nerden mi şüpheleniyorum..Bir seferinde mesajlarda bi hikayesini yazmış kardeşini kaybettiğini yazmış birisi..Daha sonra bir defa tv de seyrettim kendisini inanırmısınız aynı hikayeyi orda kendisi anlattı ve işkillendim sonrada o mesajı bulamadım bi daha.. Tabi bu sadece bi tahmin..tesadüfte olabilir..

Son düzenleme:
bencede neden olmasın ki

sonuçta hepimizin yolu bir şekilde kk dan geçti

kimimiz üye olduk kalıcı olmayı tercih ettik ve halen buradayız

kimimizde siteyi merak edip üye olduk,inceldik işimizi bitirdik çıkış o çıkış bir daha da uğrayamadık..

her insan gibi onlarında yolu muhakkak arama yaparken kk dan geçmiş olabiliir.
Heee biliyorum sen de ünlüsüüün jeyyar yoksa niye ismini (Özellikle isim diyorum :1closedeyes: ) değiştirdin kiiii jeyyar
Hadi bakalım şimdi millet senin peşine düşsünde gör:)) :hooray:

Benim şüphelendiğim bir isim var..Leyla kömürcüydü adı galiba..Hani şu sperm bankasından çocuk sahibi olup eleştirlere maruz kalan bayan..Nerden mi şüpheleniyorum..Bir seferinde mesajlarda bi hikayesini yazmış kardeşini kaybettiğini yazmış birisi..Daha sonra bir defa tv de seyrettim kendisini inanırmısınız aynı hikayeyi orda kendisi anlattı ve işkillendim sonrada o mesajı bulamadım bi daha.. Tabi bu sadece bi tahmin..tesadüfte olabilir..

Olabilir mi acaba :uhm: Adıvar dan başka ünlü gerçekten üye olabilir mi dersin.

Adıvar bence artık sırrımızı açıklayabiliriz .Hazır değilsen biraz daha bekleyelim jeyyar :roflol::roflol:

hehe var hem ben kim olduğunu biliyom
oda benim bildiğimi biliyo ama sölemem kim olduğunu :kıskanç üye sımayl:

evet itiraf zamanı madem boyle bır topık actınız soylemeden gecemıcem en ünlü benım..sıze ufak bır ıpucu verım en ünlü sarkım nane nane naneeeeeee evet bıldınız dımee ajdarım benjeyyar

tamam özel tiyatro olabilir..sinemaya da çıkmamış olabilirim :1rolleyes:

ama ben ünlüyüm kardeşim :teytey: bursa da imza bile verdiğimi biliyorum :roflol:

üye bulunabilirler..uğrar giderler adıvar çok iyi açıklamış aslında mucuks sana fıstık a.s.

daha cok yeni geçenlerde birisi yelda reynaud olduğunu iddaa ediyordu.

ciddi ciddi anlatıyordu bi de..

inanmayan parmaklıklar ardında topiğine bi göz atıversin şakkıdı

EE ben varım ya anacım :jeyyar:şakkıdı

:roflol:

:kahve:Kızlar bazen şüpheleniyorum şahsen bizim bu güzide forumumuzu takip edip halkın nabzını tutan ünlüler vardır diyerekten:1ninca: :jeyyar:
:roflol:

-tatlicadiarzu-

Back