- Konu Sahibi EU1
-
İleride benim yazdığım iletileri bulup en baş köşeye asıcaksınız şimdiden takibe alın derim.
Gazete manşetlerinde cinnet geçirip kocasını ve kocasının akrabalarını yakan genç kadın olarak süper bir üne sahip olma şansım yüksek.
İleride benim yazdığım iletileri bulup en baş köşeye asıcaksınız şimdiden takibe alın derim.
Gazete manşetlerinde cinnet geçirip kocasını ve kocasının akrabalarını yakan genç kadın olarak süper bir üne sahip olma şansım yüksek.
acele telif haklarını topla yoksa heran sen görebilirsin o haberilülülülülülü
baş kahramanıda benim eşim ve anası olarak:1rolleyes:
slm kızlar kadınlar ben yeni geldim hoşgeldim bana msj yazın olurmu
senağlama
kafamçokkarıştı Aslı kendi kendine hoşgeldin diyor :))
Dü düüüütttt çekilin yoldan!:)
en meşhur bizim site aramızda potansiyel katiller dolaşıyor:roflol::roflol:
var tabi benden ünlüsü var mı :dilcikar:
salaklıklarımla ünlüyümdür :roflol::roflol:
valla bu doğru bak ama salaklıklarınla değil güzelliğinle aynı avaraje joe daki kıza benziyorsun şu anda adını hatırlayamadım en ünlü sensin yaniŞeniz
bu mu barçman apla
eğer buysa bu kız çok güsel ben yanından bilem geçemem benneyaptımki
Heee biliyorum sen de ünlüsüüün jeyyar yoksa niye ismini (Özellikle isim diyorum :1closedeyes: ) değiştirdin kiiii jeyyarbencede neden olmasın ki
sonuçta hepimizin yolu bir şekilde kk dan geçti
kimimiz üye olduk kalıcı olmayı tercih ettik ve halen buradayız
kimimizde siteyi merak edip üye olduk,inceldik işimizi bitirdik çıkış o çıkış bir daha da uğrayamadık..
her insan gibi onlarında yolu muhakkak arama yaparken kk dan geçmiş olabiliir.
Benim şüphelendiğim bir isim var..Leyla kömürcüydü adı galiba..Hani şu sperm bankasından çocuk sahibi olup eleştirlere maruz kalan bayan..Nerden mi şüpheleniyorum..Bir seferinde mesajlarda bi hikayesini yazmış kardeşini kaybettiğini yazmış birisi..Daha sonra bir defa tv de seyrettim kendisini inanırmısınız aynı hikayeyi orda kendisi anlattı ve işkillendim sonrada o mesajı bulamadım bi daha.. Tabi bu sadece bi tahmin..tesadüfte olabilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?