- Konu Sahibi EU1
-
Barçmanım benim:))ben de bu bilgilere ulaşmıştım ama tekrar okudum sağol.Plesentayla ilgili hiç bir bilgiye rastlamadım.Neyse şimdilik çok iyi görünüyorlar.Harikalar.Yalnız ben bebekleri sevdim ama anneyi daha fazla sevdiğim için kıskanmaz sanırım.Hatta yat diyince yatıyor ve kızım sürekli gurulduyor:)Ellememeye çalışacağım ama öyyyle şirinlerki zor olacak:)Hayvanlar bölümüne konu açtım ama şimdilik ses seda yok. Öpüyorum canım.Biraz içim rahatladı belki doğum sırasında çıkmasa bile sonra çıkar kimbilir :uhm: Barçman şuanda burada olmanı isterdim:)Harikalar yaaa:)
Canım bu arada konuyu kaynattık silerler herhalde dimi .Anniş adayı affet nooolur bizi :))Sen affedersin, affedersin ablalarını:) Şeniz
hıı inşallah bu ablasınıda seviyordur birlikte bir banlanmamız mevcut:roflol: ama son zamanlarda aramız fena değilyerimsenibenyerimseniben
Eveeett demi bir banlanma animiz var.Ilk goz agrimdi ilk kez banlanmistim sayende banin tadina bakmis olduk abla :roflol:
Benim kimseyle sorunum yok cok sukur ben herkesi severim heledeki benden buyuk ablalari hem sever hemde saygi gosteririm.Arada celallendigime bakmayin aslinda kedi gibi bir insanimdir.Ayni ozgurce ablanin kizi gibi :roflol:
Bu arada abla demek senin kiz dogurdu ule bir ben kaldim goruyonmu?Hele ona sorki nasilmis dogum cok acimismi :roflol:
Bu arada artik yaslandin abla haberin ola anane oldun el opmesine gelelim sana ya yazukkk:roflol:tatlicadiarzu
benimde hiç sabıkam yoktu benim içinde ilkti cesurumdur düşündüğümü açıkça söylerim ama daha önce hiç banlanmamıştım zaten bir kavram kargaşası oldu yanlış anlaşıldım o sırada eşimde yemeğe çağırdı döndüğümde çoktan kilitlenmişti topik neyse canım hiç değilse nasıl birşeymiş onu öğrendik:roflol::roflol:
slm kızlar kadınlar ben yeni geldim hoşgeldim bana msj yazın olurmu
senağlama
slm kızlar kadınlar ben yeni geldim hoşgeldim bana msj yazın olurmu
senağlama
slm aslı hoşgeldin aramıza
Ya ajdar akraban olsaydı jeyyar şükret:))
Kizlar konu akrabalari gelirse sanirim en unlu benim :roflol::roflol:
Annanemle Hulya Avsar resmen kuzenler yav.Utancimdan kimseye demiyordum ahanda size itiraf ediyorum. :roflol:
Sayılır kız neden olmasın, biz de ünlüydük bir zamanlar :roflol::roflol:
Ya burası yeri değil ama kızım doğum yaptı karmakarışık duygular içindeyim.Biri ölü 4 canlı minicik tatlı kedicikler.Ölü doğan sevincimi yarım bıraktı .sıkıntılar anlatıldıkça azalır, katlanılacak düzeye gelirmiş.Şimdi bir kaç gün böyle çekeceksiniz beni:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?