Burada magazin yok ne yapsınlar burayı.Hem ünlüler, tanınmak ,bilinmek,ilgi görmek isterler fazla saklayamazlardı burada olsalardı.
Siz benimle yetinin en iyisi :roflol::roflol:
gercekten ünlü olmuş insanlarin yani gercek bi üne kavusmus insanlarin inanki hic böyle bir derdi yok
magazincilerden kacmak icin neler yapiyorlar...a.s
magazincilerin pesinden koşan sürekli ilgi görmek isteyenler ztn ünlü degildir ünlü olmaya calisiyordur yerimseniben
o zaman bir imzali resim istyorum byyyyyyyyyyyfisfisfisnaniknaniknaniknanik
Canım ilgi görmeye alışkın insanlar ya, o bakımdan dayanamaz söylerlerdi hem suç değilki ilgi beklemek:)).Hatta bence,ben şuyum diye konu açarlardı bizimle sohbet etmek için.Bir de insanların işleri yoğun, tabi belki arasıra bakarlar ama sürekli kk da olacaklarını hiç sanmam.Yoksa bir bildiğin mi var :))))
hee onlar sayılıyosa ben de trt'ye bilgi yarışmasına çıkmıştım..bagane ben de ünlüyümm...
onu bilmemde hani trt de bir dizi vardiya ne seninle nede sensiz elvin besikcioglu iste o barcman ablanin kuzeni oluyormus köprü dizisinde bas rol oynayan baskan varya adini hatirlayamadim oda enistesi olurmus elvin besikcioglunun esiymis
Sayılır kız neden olmasın, biz de ünlüydük bir zamanlar :roflol::roflol:
Ya burası yeri değil ama kızım doğum yaptı karmakarışık duygular içindeyim.Biri ölü 4 canlı minicik tatlı kedicikler.Ölü doğan sevincimi yarım bıraktı .sıkıntılar anlatıldıkça azalır, katlanılacak düzeye gelirmiş.Şimdi bir kaç gün böyle çekeceksiniz beni:)
:1rolleyes:
Gözünaydın tatlım, anneanne oldun demek ki..:1rolleyes:
Allah analı babalı büyütsün..:1rolleyes:
bakın aramızda bursa kraliçeside var ŞenizŞeniz
:1rolleyes:
Gözünaydın tatlım, anneanne oldun demek ki..:1rolleyes:
Allah analı babalı büyütsün..:1rolleyes:
Evet canım annane oldum hatta babanne de sayılırım:)çünkü babaları yeni ergenliğe giren ve 2 ay önce evlatlık verdiğimiz oğlumuz. Analı büyüyeceklerde babalarını bidaha kızıma yaklaştırmam.Eşşek herif kaşla göz arasında işi bitirmiş. şakkıdı
özgürcem güle güle büyüt bebişleri biri ters gelipdemi ölü doğdu ben çok kedi ebeliği yaptığım için biliyorum resimlerini koysana pisiciklerin bende görmek istiyorum bayılırım kedi yavrularına parmak çocuk gibi olurlar
bütün doğum sırasınca başındaysan endişelenmekte haklısın ama biliyorsunki kediler plesantalarını hemen yerler belkide görmeden yemiştir inşallah öyledir bak şimdi bende endişelendim veterinerlerin soruları cevapladığı pet sitelerinden birinden sorsan yada bizim sitedede veteriner eşleri var bir topik açıp onlara sor canım ben çok kedi doğurttum ama hiç böyle birşey başıma gelmedi o yüzden bu konuda bir bilgim yokBarçmanım kızımın ilk doğumu belki ondandır diye düşünüyorum.Doğduğunda sanki çoktandır ölmüş gibiydi yavrum ya.Nasıl içim acıdı ben de uğraştım ama yok .Zaten çok şaşırdım ben üç yavrudan sonra doğum bitti sanmıştım aradan saatler geçti baktım yine huzursuzlandı ama ölü yavruyu doğururken çok kasıldı.Ondan sonra yine canlı bir bebiş daha geldi.Barçmanım endişeliyim plesentalardan 2 si galiba içerde kaldı.Buralarda veteriner kliniği yok.Olsaydı çağıracaktım.
bütün doğum sırasınca başındaysan endişelenmekte haklısın ama biliyorsunki kediler plesantalarını hemen yerler belkide görmeden yemiştir inşallah öyledir bak şimdi bende endişelendim veterinerlerin soruları cevapladığı pet sitelerinden birinden sorsan yada bizim sitedede veteriner eşleri var bir topik açıp onlara sor canım ben çok kedi doğurttum ama hiç böyle birşey başıma gelmedi o yüzden bu konuda bir bilgim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?