- 13 Nisan 2024
- 14
- 6
-
- Konu Sahibi luminarymarry
Evet o da olabilir. Ama ben onun bakışlarını farkettiğim için ben de karşılık bakmaya başladım. Önce o başlattı. Teşekkür ederim cevap için.Bana anlattıklarınız çok sıradan geldi. Siz baktığınız için bakıyor belki yani bakış dediğimiz şeyden pek bir anlam çıkmaz.
Evet haklısınız etik değil. Teşekkür ederim cevap için.Adam bekar olsa dahi; siz öğrenci, o öğretmen konumunda olduğu için bir ilişki kurmanız etik olmayacaktır.
Evet o da olabilir. Ama ben daha böyle hisler beslemeden önce vardı zaten bakışlar hep. Teşekkür ederim cevap için.Muhtemelen size öyle geliyordur. Birinden etkilendiğimiz zaman her hareketini kendimize yontarız genelde.
Evet dediğiniz gibi de olabilir. Teşekkürler cevap için.Yan yan mı baksın yahu bakabilir. Bence okula geç başladığınızı anlamış ve yardımcı olmak istiyor. Çünkü sizin yaşınızda üniversite okuyanlara hocalarımız daha çok yardım ediyorlardı. Moral motivasyon açısından onlara daha ilgili davranıyorlardı.
Herhangi bir erkek etkilendiği bir kadına aylar boyunca açılmadan, sadece bakışarak beklemez. Bir erkek sizden etkileniyorsa kısa vadede bir adım atar, bir kahveye davet eder, bir yemek teklif eder vs. Bakışmak ortaokul lise yıllarında öyle uzun uzun sürer.Evet o da olabilir. Ama ben daha böyle hisler beslemeden önce vardı zaten bakışlar hep. Teşekkür ederim cevap için.
O zaman dik dik bakmasınlar. Neden bakıyorlarki gözlerini kaçırmadanGerçekten artık erkeklerede yazık. Adamlar nefes alsa hoşlanıyor oluyorlar
Hakılısınız. Ben de sizin gibi düşünüyordum ama öğretmen-öğrenci ilişkisi varken ve benden emin değilse bir adım atmaması normal değil midir?Herhangi bir erkek etkilendiği bir kadına aylar boyunca açılmadan, sadece bakışarak beklemez. Bir erkek sizden etkileniyorsa kısa vadede bir adım atar, bir kahveye davet eder, bir yemek teklif eder vs. Bakışmak ortaokul lise yıllarında öyle uzun uzun sürer.
O zaman dik dik bakmasınlar. Neden bakıyorlarki gözlerini kaçırmadan
Bir erkeği adım atmaktan alıkoyacak tek şey karısından korkmasıdırHakılısınız. Ben de sizin gibi düşünüyordum ama öğretmen-öğrenci ilişkisi varken ve benden emin değilse bir adım atmaması normal değil midir?
Karısı olsa yüzüğü olurdu parmağında yahuBir erkeği adım atmaktan alıkoyacak tek şey karısından korkmasıdır
30 yaşında yetişkin bir kadınsınız. Evli olmasına rağmen yüzük takmayan insanlar olduğunu hiç mi görmediniz ?Karısı olsa yüzüğü olurdu parmağında yahu
Ahahah yüzük asla bir kriter değil. 12 seneye merdiven dayadım yüzük taktığım gün sayılıdır.Karısı olsa yüzüğü olurdu parmağında yahu
Karısı olsa yüzüğü olurdu parmağında yahu
Dik dik baktığını görüyorsan demek ki sen de dik dik bakıyorsun askoooooO zaman dik dik bakmasınlar. Neden bakıyorlarki gözlerini kaçırmadan
Aslında konu sahibi öğretmenden hoşlanmış bu kadar detaya takıldığına göre. Biz de okuduk, biz de hocalarımızla konuştuk bize normal gelen konuşmalar, bakışmalar konu sahibine farklı yansıyorsa konu sahibinin gönlü varYok artık medeni durumundan emin olmadan mı böyle şeyler düşündünüz bide?