Sizce ülkemizin 1 numaralı sorunu nedir?

nadirensevda

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2011
1.036
787
123
Evet arkadaşlar, ülkemiizn pek çok sorunu var elbette. Ancak size göre listenizde ilk sırada hangi olumsuz yön yer alıyor?

Elbette çok sorun var.ama bence şuan en önemlisi eğitim sorunu...Bu konuya birilerinin el atması lazımmm.....Yoksa bunca olaydan sonra hiçbi öğrenci okumak istemeyecek:50:

bence işsizlik en önemli sorun.2008 de üniversiteden mezun oldum 2010 kpss girdim yüksek bi puan aldım ama bi türlü atamma yapılamıyor.haziranda düğünüm var ama ben ne aileme nede nişanlıma destek olamıyorum.

en başta yolsuzluk
ABD nin her işimize burnunu sokması ve terör
bundan büyük sorun olamaz diye düşünüyorum...

en önemli sorunumuz terör ikincisi de işsizlik diye düşünüyorum

Son düzenleme:
terör,Türkiye'yi bölmek istemeleri çabaları...işsizlik,açlık,...öğrencilere yapılan o sınavlarla ilgili büyük eğitim sorunu haksızlık yani...iyi ne var ki saymakla bitmez..

haberlerde görmüşsünüzdür;görme engelli vatandaşa bile bi küfretmedikleri kaldı yani..öl deseydiler..yazıktır yani..

gittikçe yobazlaşmamız... cehalet... çöken eğitim sistemi, sağlık sektörü... ve tabiki işsizlik... say say bitmez...

ülkemizin en büyük sorunu insanlarımızın para için her türlü sahtekarlıgı kabul etmesi...partıler falan hepsı satılmıs onların...sonumuzu merak edenlerdenım....

Back