Anket Sizce ülkemizde kadın erkek eşitliği var mı?

sizce ülkemizde kadın erkek eşitliği varmı?

• evet

OY: 7 5,9%
  • hayır

OY: 99 83,9%
  • emin değilim

OY: 12 10,2%

• Ankete Katılan
    118
Ne yazıkki hiç bir yerde yokÇok üzgünüm çoook
Fiziksel üstünlük olduğu sürece,ve bunun önemli olduğu düşünüldükçede olmayacak..:mymeka:

tabi ki de yok. bazı haklardan insan olarak herkesin eşit yararlanmasını isterdim sosyal haklar mesela

ama erkek kadın eşit olmamalı doğanın kanununa aykırı

pozitif eşitlik olsun :jeyyar:

malesef yok galiba ama en azından evimizde kadın erkek eşitliğini sağlıyabiliriz bizde öyle

daha hala aldatan erkekler rahat rahat dolaşılıyorsa aldatan kadın linç ediliyorsa kesin yok
aldatmaya karşıyım ama eğer biz erkekleri linç etseydik vya öldürseydik namusumuzu temizlemek babında ............evlenecek adam bulamazdık

güzel bir konuya değinmişsin canım kutlarım a.s.

kadın erkek eşitliği dünyanın hiç biryerinde yok sanırım.ama diğer ülkelere bakıldığı zaman Türk erkekleri birazdaha iyimser biraz daha nazik sadece benmi böyle düşünüyorum acaba bilmiyorum . TÜRKıYE de ve TÜRK vatandaşı olduğum için şükrediyorum.eeee güç herzaman erkeğin diyip kadını ezenler olsada bizim evde böyle bir sorun yok çok şükür eşim aynı eşitliği bana hak tanıyo.eşimin gözünde kendi değerimi biliyorum en azından .

Son düzenleme:
ben emin degilim , nereden baksan bu esitlik hic bir ülkede gercek anlamda yok ki zaten kaldiki türkiyede olsun.....

kesinlikle yok. eşitlikmi oda neee???????
eşitik var diyorlar işlerine gelen konularda.
işlerine gelmezse ben erkeğim oluyor.
aramızda ne fark varsa.
Türkiyede hiç bir zaman kaıdn erkek eşit olamayacak.
ama düşündünüz mü hiç niye böyle diye o erkekleride yetiştiren biz kadınlar değilmiyiz.
niye biz erkek evlatları baskın kızları ise sen sus o erkek diye egemenlikle yetiştiriyoruz.
kabahat yine bizim hiç ağlamayalım eşitlik falan diye.
Türkiyede erkeklerden önce kadınların fikir ve mantıklarının değişmesi gerekiyor.

hayır eşit değildir olmamalıdırda bence yerie göre kadın,yerine göre erkek üstündür.herkes yerini bilmelidir

ne kadar kadın erkek eşit deseler de bence değil yaa .........hepsinin yeri ayrı...tabi hukuki konular dışında ayrım olmalı.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…