• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce ücret pahalı mı ?

3 ay once dis cekim kendimize buyuk album ailelere fotograf cercevesi bize de ebatini tam bilmiyorum ama buyuk boy cercevelik fotograf olarak yaptirdik. 1000 lira tuttu hepsi. Fotolarin photoshoplu photoshopsuz ve siyah ekran tum firmatlarini aldik. Fotolar da gayet guzel oldu herkes begendi :) 2500 bence cok.

Paranız varsa yaptırın. Bunlar sadece isim yapıp tanındıkları için bu kadar pahalı. Ben ankarada 9 ay önce 350 liraya çektirdim dış çekim. Yine aynıları var.

Cok abarti ya. Her defasinda yeni makine mi aliyorlar nedir...

bence cok pahali.Istanbulda 3,5 yıl önce dış çekim yaptirmistik albumu ve tüm fotoğrafların cd si ile 450 idi.

3 sene önce 400 liraya yaptık dış çekimi, düğün gündüzünde yaptım fazladan kuaför masrafı olmadı hem, hem de düğün öncesi gelinlik giyme fikri bana soğuk gelmişti.
Balon dediğin zaten 10 lira tutmuyor bile, şemsiyeyi de gelinlik kiraladığım gelinlikçiden dış çekim için ödünç almıştım (arabada unuttum şemsiye ile hiç çekemedim o ayrı :) ) düğün arabasına aldık fotoğrafçıyı biz nerede çektirmek istiyorsak oraya götürdük. Ben lunapark, yeşil bir yer ve otantik bir mekan istemiştim ve çok da içime sindi resimler.
Bir büyük albüm bir çanta boyu iki de kaynana albümü denen büyüklükte ve bir de kocaman resim içine dahildi fiyatın.

Sizinki aşırı pahalı geldi şuan o yüzden.

Başka fotoğrafçı gene tüm gün gece çekimi falan bu şartları sağlayan bu fiyattan daha uyguna bulabilir miyiz ki ?

Yani bana 2.5 bini götürüp fotoğrafa vermek saçma gelir, sana gelmezse senin kararın. 2.5 bin çok daha eğlenceli şekilde harcanabilir yeni evleneceksiniz gidin kapadokya da balona binin yada balayında otellerin aktiviteleri oluyor paraşüt, at binme, küçük arazi araçları ile gezinti vs vs bunları yapın bana daha mantıklı geliyor.
Üstünü tamamlayıp ufak bir yurt dışı seyahati bile yapılır. Gerek yok düğün fotosuna o kadar para vermeye

düğün fotoğrafları genelde 1000 ila 2000 lira arasında değişiyor diye biliyorum yani fiyat normalmi diye düşünüyorum ama pek normal diyesim gelmiyor açıkcası :)

tüm bu saydıklarınıza ek olarak düğün hikayesi de vardı ve eylül ayı için 1850 lira fiyat almıştım. 2500 gerçekten çok geldi bana ama tabi sizin içinize sindiyse ve imkanınız varsa neden olmasın Hoppa

Baya kaliteli fotoğrafçılar özel indirim de yapıyorlar. Bi teklif almanı öneririm.

Son düzenleyen: Moderatör:
ANKARA'DA PROFESYONEL DÜĞÜN VİDEONUZ KINA,NİŞAN VE İÇ MEKAN,DIŞ MEKAN ÇEKİMLERİNİZİ PROFESYONEL EKİBİZ VE KALİTELİ ALBÜM ÇALIŞMASI ANLAYIŞIMIZLA İTİNA İLE KAMPANYALI FİYATLARDAN HAZIRLAMAKTAN ONUR DUYARIZ... HEPİMİZ BU KADRAJDAN GEÇTİK:) STÜDYO SENDEN

Ekli Dosyalar

Eklentiler

• 1962.JPG
    1962.JPG
    49 KB · Görüntüleme: 70
bu adamların çekimleri bir harika ben takip ediyordum sayfalarını ama fiyat konusunda bir fikrim yok açıkcası

ben çok begeniyorum çekimlerini eğer bütçeniz yetiyorsa çektirin biz çekim yapamamıştık çok içimde kalmıştı ama bütçeyi aşıyorsa alternatif güzel çekim yapan bi fotoğrafçı illaki bulursun diye düşünüyorum

mavişin güzel fotoğrafları var evet ama pahalıymış durumunuz iyise sorun yok

Back