Sizce ücret pahalı mı ?

poliyana

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2013
1.299
124
123
Bartın
Düğünümüz bursada olacak mavis fotoğrafçılık 2.500 tl dedi çekimler için sizce pahalı mı ?
Dahil olan şeyler resimde var .. Sizce ne yapmalı ?

Eklentiler

• image.png
    238 KB · Görüntüleme: 377
5yil once kumruda 500 odemistik
Cokta guzel ve duzgun albumum
Cok pahali bence
Studyo cekimiydi bizim

Fazla bilgim yok ama pahalı geldi bana. Nerdeyse düğün salonu fiyatına yakın bizim burda .

Ortalama. Maddi imkaniniz varsa guzel aOlur

Nerdeyse salon parası, çok fazla.

600e mi ne yaptırmıştık biz, çok numarasi yoktu ama 2500'e de vadettikleri de çok ekstra değil.

Muhtemelen 2 malzeme fazla getirecekler.

Nihat Ortadağ Photography var isterseniz bakabilirsiniz çekimleri çok başarılı gördüğüm kadarıyla fiyat hakkında bilgim yok

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu tüm gün mü anlamadım?

İlan çok anlaşılmaz.
Sanırım tüm gün kendi özel kuaförleriyle geliyorlar çekim aksesuarları gece çekim aksesuarlarını bir adet 35/65 albüm
2 adet aile albümü
1 adet cep albümü
50 farklı pozdan oluşan bir albüm
1 adet tuval
50 adet fotosoplu fotoğraf
Tüm çekim fotoları dvd halinde

Kuzenim 500 tl ödedi.(istanbul)dış.çekim büyük bir albüm iki tane küçük albüm bir tane büyük çerçeveli fotoğraf iki tane tüm fotoğrafların cd si.Fotğraflarını çok beğendik. Size verdikleri fiyat çok pahalı.

Şimdi anladım trilyedeki garip foto trafiğini

Anlaşmadan gidin bir uzaktan izleyin

Bir de birkaç grup oluyor

Ayy güneş battı bizi de çekin vs deniyor

Hoş bir ortam olmuyor sonra da rötuş vs

Tuvalette üst değiştirdiler falan

Bir de yani o kadar para çok gibi ne olacak altı üstü foto

Düğünden sonra borç olacaksa asla

Benin düğünüm cha cha da oldu onların anlaşmalı fotoğrafçısı yeşillikler içinde çekti

O kadar güzeldi yeşillikler bilgisayarda yaptı sandı bir arkadaş

Bir de Botanik park içinde çok çektiriyorlar ama gelinlik vs mahfoluyor bence

Dış mekan ama nerede ve ne şartlarda olduğu çok önemli trilyedeki olay ise çok pahalı değmez.

Paran vardır neden olmasın seni zorlamayacaksa olabilir ama bence çok, 3.5 yıl önce 750 tl ödedik şimdi en fazla 1000 makul gelirdi bana heralde, borç olacaksa zaten hiç gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…