Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım dış çekim yapılıcakdis cekim mi ama?
Öyle mi diyorsunuz ya attığım resme bakınız değil mi ?Nerdeyse salon parası, çok fazla.
600e mi ne yaptırmıştık biz, çok numarasi yoktu ama 2500'e de vadettikleri de çok ekstra değil.
Muhtemelen 2 malzeme fazla getirecekler.
Sanırım tüm gün kendi özel kuaförleriyle geliyorlar çekim aksesuarları gece çekim aksesuarlarını bir adet 35/65 albümBu tüm gün mü anlamadım?
İlan çok anlaşılmaz.
Bu erken rezarvasyon fiyatıymış normalini sordum 3.500 dediler1500 olabilirmis imkanlar guz3l cunku ama 2500 cok fazla
Çok teşekkürler bakıcam ama aklım bu fotocuda kaldı yaNihat Ortadağ Photography var isterseniz bakabilirsiniz çekimleri çok başarılı gördüğüm kadarıyla fiyat hakkında bilgim yok
rica ederim ikisininde çekimi güzel ama benim nedense dikkatimi nihat çekiyo fiyat bilgisi alın yine de siz bilirsinizÇok teşekkürler bakıcam ama aklım bu fotocuda kaldı ya
Şimdi baktım instagramdan ama çok profesyonel durmuyo yarica ederim ikisininde çekimi güzel ama benim nedense dikkatimi nihat çekiyo fiyat bilgisi alın yine de siz bilirsiniz