Anket Sizce tutar mı?

İnternetten şeker hamurlu kurabiye satma fikri tutarmı?

• Ankete Katılan
    19

ozlemurat

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2010
469
1
296
Kızlar ben kurabiye süslemeleri yapıp netten pazarlamak istiyorum. Önce havale yoluyla ödeme kabul etcem. Sonrasında iş tutarsa kredi kartı falanda kabul edicem. Bebek mevlütleri, nikah, doğum günü, kutlama vs temalı kurabiyeler yapıcam. Sizce tutar mı ne dersiniz? Aşağıdaki başka sitelerden aldığım örneklerdeki gibi kurabiyeler, belki daha sonra pasta, truff, cupcake gibi başka şeyler de yapabilirim. Lütfen fikir verin.
Eki Görüntüle 517578

canım facede bir gruba üyeyim.orada bir bayan var.o yapıp satıyor.işleride iyi galiba.firma açılışlarına falanda yapmaya başladı.şuraya şu kadar yaptım falan diye de resimde ekliyor.bir şekilde aktif nette.eğer elinden geliyorsa dene.az bir malzeme al.sipariş çıktıkça yapacaksın nasılsa bir zararın olmaz

çok güzeller, bence tutar

Yüreklendirdiğin için teşekkür ederim

Malzemeleri baya pahalı olduğu için tereddüt ediyorum zaten. Yoksa hemen başlamıştım canım ya. Birde kurabiye, cupcake yeterli gelirmi ki insanlara pasta isterlerse yapamam mı diycem? Pasta yapmayı beceririm ama şeker hamurlu bir pasta deyince düşünüyorum açıkçası zormuş gibi görünüyo.

bence yapmalısın denemeden bilemezsin yaratıcı ayrıca

Evet ayrıca eğlenceli ama yine de tereddüt ediyorum. Biraz cesarete ihtiyacım var aslında

Moralinizi bozmak istemem ama bence tutmaz.

Eskiden olsa evet ama şimdi insanların büyük kısmı, çok çok gerekli şeylerin dışında artık diğer şeylere para harcamak istemiyorlar.

Tabi ki denemeden bilinmez ama denemek için de bir miktar parayı gözden çıkarmalısınız.

Yine de siz bilirsiniz.

Son düzenleme:
Bu tür ürünlere talep var mı? Araştırdınız mı?
İşi internette de yapsanız dükkanda da yapsanız, sormanız gereken en önemli soru bu.

İnternette aranan bir ürün mü? En basitinden, insanlar google'a yazıp arıyor mu?

İnternet dışında bu ürünleri alanlar, nereden alıyorlar? Gidip o dükkanlarda gözlem yapabilirsiniz.

Ben her şeye bu da satar gözüyle bakarım. Gerçekten de öyledir. İhtiyacı olana ulaşabildikten sonra... Doğru yerde satış yapmanız, düzgün reklam ve tanıtım yapmanız falan lazım.

Böyle ürünler yapsanız, tanıtımını yapmak ve yaymak için insanlara ulaşabileceğiniz yerler var mı? Facebook grupları gibi (KK var, onu görüyorum ve saymıyorum :)

Tutar hiç kafanı yorma. Size pazarlama konusunda yardıcı olabilirim. Bizim işyerlerinden satışa sunabilirim deneme amaçlı. Özelden mesaj atamıyorum Siz özelden mesaj atarsanız haberleşelim. Herşeygönlünce olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…