tabiki de ingilizce ve de her dil türkiyede hatta evde bile ögrenilir. yeter ki istensin... calisilsin...
kurslara gidenler kursa gider, cikarken kitabi kapatir sonra da tekrar kursta acar... bu sekilde dünyanin en iyi dil okuluna gitseniz de ögrenilmez. eger evde de konu tekrari, hatta merak edilen ekstra diger konular arastirilip bakilirsa da ne kursun ne ülkenin önemi yok. kurs katilimcilari genelde kendileri caba sarfetmeden ögretmenin bir sekilde herseyi onlari zorlamadan kafalarina sokmasini ister. bazen kurs ögrencilerinin , ögretmenlerin onlarin kafatasini acip icine bilgileri tikmasi gerek gibi düsündügünü saniyorum :)
ingiltereye dil ögrenmeye en güzel dil okullarina gidip 4 yil kalip cat pat ingilizceyle dönenler de gördüm. hersey sizin elinizde yani yerimseniben
dil eğitimi için özel bir kursa yazılıcam..fakat okadar çok araştırma yaptım ki,
gördüğüm yorumlar hep olumsuz..herkes ingilizcenin türkiyedeki dil okullarında öğrenilemeyeceğpinden yakınıyor..en iyi en pahalı kurslar bile iyi eğitim vermiyormuş..
erkek arkadaşım geçen yıl inkura gitti..bu sene de english time a yazıldı..english time izmitin en pahalı kursu fakat internette hakkında bir tane olumlu yazı göremedim..ben hala karar veremedim hangisine gideceğimi çünkü hiç biri hakkında olumlu yazı yok..
herkes ingilizcenin yerinde öğrenilebileceğini savunuyor..sizcede öylemi?
insanlarla normal bi iletişim kuracak kadar öğrenilir ve konuşmaları anlayıp karşılık verirsin.ne var ki bunda??
hocamın dediği gibi ekonomi konuşmayacağız sonuçta
ha konuşucak olan varsa en iyi şekilde ana diliymişcesine öğrenmeye çalışsın.
ama herkese ileri derecede ingilizce gerekmiyor sonuçta
gerek iş yerinde olsun gerek günlük hayatında olsun.
ama dil isteyen bi yerde çalışacaksan,asla hataya yer yoksa,önemli bi iş yapıp,insanlardan öenmli bilgiler falan almak durumundaysan ve bunları kullanmak,o zaman tabiki hataya yer yoktur ve tamamen dile hakim olmak gerekir.
günlük konuşma dili her yerde öğrenilebilir.