Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bayanlar bugün gecikmemin 6.günü fakat testi yaptıktan bi saat sonra böyle çıktı. Benim adetim hiç şaşmaz günü gününe olurum normalde. Ama böyle çıkınca kafam karıştı yardımcı olun
Bayanlar bugün gecikmemin 6.günü fakat testi yaptıktan bi saat sonra böyle çıktı. Benim adetim hiç şaşmaz günü gününe olurum normalde. Ama böyle çıkınca kafam karıştı yardımcı olun
Selam canım büyük ihtimal hamilesin ama genede hemen kimseye söyleme 15 dk dan sonra geçersizdir diyorlar ama senin gibi çok topik açan var sonradan hamile çıkıyorlar kan tahlili yaptır bence