• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce test pozitif mi ?

elifakyz

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2019
2
1
6
25
Bayanlar bugün gecikmemin 6.günü fakat testi yaptıktan bi saat sonra böyle çıktı. Benim adetim hiç şaşmaz günü gününe olurum normalde. Ama böyle çıkınca kafam karıştı yardımcı olun 🥰

Eklentiler

• 20191001_164200.jpg
    20191001_164200.jpg
    155,6 KB · Görüntüleme: 92
Testin doğruluğu ilk 5 dakikadır. Bekletilen testler geçersizdir. Hemen çıksa, tamam da, 1 saat sonra çıkmış.

Bayanlar bugün gecikmemin 6.günü fakat testi yaptıktan bi saat sonra böyle çıktı. Benim adetim hiç şaşmaz günü gününe olurum normalde. Ama böyle çıkınca kafam karıştı yardımcı olun 🥰
Yarin sabah ilk idrarla tekrar yapin daha cok yeniyse bu sekilde cikmista olabilir. Ama test epey beklemis sararmis zaten

Selam canım büyük ihtimal hamilesin ama genede hemen kimseye söyleme 15 dk dan sonra geçersizdir diyorlar ama senin gibi çok topik açan var sonradan hamile çıkıyorlar kan tahlili yaptır bence

6 gunluk gecikmeyle idrara deger degmez cizgi verirdi normalde ama gec dollenme falan olabilir. Allah gonlunuze gore versin

Back