Sizce tel taklr m ? [resimli yardm..]

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
Resim ;

sizce takılırmı ? We kaç ay durabilir ?[diş resmlerinin hepsi aynı kişiye ait.. )

canım bu konuda uzman değilim ama bence pek gerek yok gibi ama eğer çok rahatsız oluyorsan dr.git sor muayeneler bildiğim kadarıyla ücretsiz tel takılsada sende uzun süre duracağını zannetmiyorum ama dediğim gibi dr.sorman en doğrusu

aynı dış yapın kardeşimde de var. doktor takılacağinı soyledi. ısmini bılmıyorum..her dışte yıldız gıbı bırsey var. sen ıitedığin zaman cıkaramıyorsun. umarım anlatabilmişimdir.

Yorumlarınız için tşk. Aslında tel takarım ama bu dişte gözükmeyen arkalara varmış dişimde fazla prob. yok. Arkadan taktırsam düzelir mi kafamdaki en büyük soru işareti bu en yakın zamanda diş dkt. gtmem gerekiyo.

sen damaklık olanımı dıyorsun. istedıgın zaman cıkarılıyor..önde sadece bır tel gozukuyor. yıllar önce ben ondan takmıstım.

sanırım odur fazla bi bilgim yok. O olabilir mi acaba?

Saol bebişm.. =)) Fikri olan söylesin lütfen..

hangisini takacağını doktor söylüyor..,ben sadece yan dışlerim (köpekdişi ) icin taktım. onde bır sorunum yoktu..

çok saolun gerçekten. Fiyatlarından haberniz varmı ?

Lütfen emin olmadığımız konularda bilgi vermeyelim..

Öncelikle dişlerinizin önden görünüşü bozuk yani kesinlikle tel tedavisi uygulanabilir durumda.Eğer siz de bu durumdan şikayetçiyseniz,en yakın ortodontiste görünmenizi öneririm...

Diş arkasından takılan teller her hastaya uygulanmayabilir ve bence gerek de yok.Şeffaf braketler kullanmanız hem tedavinizi kolaylaştırır hemde belli etmez..

Şeffaf braket fiyatları metalden yüksektir,ancak çok estetik görünümlüdür.

Genel olarak ortodonti tedavisi 1.000 Ytl ile 3.000 hatta 4.000 Ytl'lere kadar çıkabilmektedir,ancak sizin probleminize göre tahminimce en fazla 2,500 Ytl olur belki de daha az.

Ben de şeffaf kullanıyorum 2.500 Ytl ödedim sadece üst dişler için..

Duygu'ya katılıyorum tel tedavisi uygulanabilir dişlerinize...

Zaman konusunu en iyi ortodontistiniz bilecektir. Sorununuza ve dişinizin yapısına yani hareket etme hızına göre değişiyor... Bazı dişler daha çabuk hareket ediyorlar yapıyla alakalı sanıyorum...

Ne tür tel takacağınız konusunda da en iyi bilgiyi yine bir uzmandan alabilirsiniz... Mesela bazı kişilere doktorlar şeffaf braketlerin tedaviyi uzatabileceğini söylüyor ama bazı kimselerde bu sorun olmuyor... Sanırım daha hafif kolay düzelebilecek sorunlarda şeffaf braketi tavsiye ediyorlar zira tüm doktorlar şeffaf brakete fazla yüklenemediklerini söylüyorlar...

Eğer dişiniz sizi rahatsız ediyorsa bir ortodontiste gitmeniz lazım hatta size tavsiyem bir kaç ortodontiste gidin hepsinden fiyat alın a.s.

biz oğluma yeni taktırdık aslında dişlerinde sorun yoktu ama doğuştan iki diş eksiği vardı doktor önerisi taktırmamız oldu çene yapısı ve dişlerde çok sorun olmadığı için ortodondistimiz iyi bir bakımla bir yılın yeterli olacığını söyledi
görüntü açısından bayağı zor ikna ettik oğlumu arkadan uygulanan diş tellerinin fiyatı çok yüksek 4000 eura bizde şeffaf tele karar verdik şimdi çok memnun çok belli olmuyor onun maliyeti ise 3,5 milyar
ama ünüversite hastenelerinde yaptırırsan maliyeti bayağı düşük 550 milyon kadar fakat çok geç randevu veriyorlarmış
kararını vermende yardımcı olabilmişimdir umarım canım

Bende şeffaf kullanıyorum gayet memnunum, ayrıca estetiklik olsun diye lingual(dişin arkasına) takacağınız tellere alışma süresi gerçekten çok uzun olur, dilinizi tahriş edebilir ve en önemlisi konuşmakta büyük zorluk çekersiniz.

Ön dişlerinizde çarpıklık var ve bu çarpıklık tellerle kısa bir sürede geçer ondan doğal tel uygulamasına başvurun estetik ya da metal.

kızlar kaç yaşına kadar tel takılabiliniyor.benim ön dişlerim ayrık ve acaba telle düzelirmi diyorum.ya da ne yapmam gerek.

bence yaptır canım ileride daha rahat edersin zaten dişlerin çok bozuk degil ön dişin bozuk sanırım bide düz bi resmini yollasaydın keske dier tarafıda gorsydik kalsa kalsa 1.5 yıl filn kalır cnm sende 2.000 ytl den başlıo bildign kadaryla cnm

bence tel taktırmana hiç gerek yok dişlerin gayet hoşlar ve ayrı bi görünümleri var yani göze batmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…