• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce tel taklr m ? [resimli yardm..]

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
takılır cnm anca 1 yılda düzelir bu diş bir kaç ay değil aynı problemi küçük yaşta bende yaşamıştım ve 1 yılda tamamen düzgün dişlerime kavuştum

bende bundan 4 sene önce 14 yaşımdayken kullanmaya başlamıştım benimki damaklıydı istediğim zaman çıkarıyordum ama konuşmamı zorlaştırmıştı bir türlü alışamamıştım tedavimi yarıda kestim ama sonradan dişlerimin kötü olması beni çok rahatsız etmeye başladı tabi insan büyüdükçe güzellik kaygısı artıyor. 1 ay önce tekrar tedaviye başladım ve şimdi tellerimi çok seviyorum inşallah en kısa sürede bitireceğim. eskisinden de çabuk alıştım. çevremdekilerde yakışmış diyorlar moral oluyor. bence sende taktırmalısın şimdi rahatsız etmese bile görüntün ilerde seni rahatsız etmeye başlayabilir.

bence dişlerin gayet güsel :)
keşke benimde ööle olsaydı,hç tel falan taktırmazdım..

kızlar kaç yaşına kadar tel takılabiliniyor.benim ön dişlerim ayrık ve acaba telle düzelirmi diyorum.ya da ne yapmam gerek.

aslında bırcok durumda artık yas onemlı degıl.amaaa dişlerin ayrık oldugu durumda tedavı daha zor ve de gerıye donebılıyor.durumuna baglı olarak ek bır tedavı daha uygulanabılır.

elbette takılır.benımde dıslerım hemen hemen aynı boyleydı.dıs cekımı olmadan tedavı ıstedıgım ıcın 1 sene kadar tel taktım.diş çekımlı olsaydı çok daha kısa surerdı.ustelık ben sabıt yanı dıslerıne yapıstırılan tellerden takmadım.damaklı takılıp cıkarılabılen tellerden kullandım:))tamamen kendı tercıhımle:)))

Bence kesinlikle taktırmalısın. Az durur çünkü dişlerin çok güzel. Ve bence kesinlikle taktır ki ilerde inci gibi olsunlar.

bencede tel taktırmalısın benimde dişlerimde aynı sorun var 2 gün önce bende doktora gittim normal tel istemedigimi arkadan takılmasını istedigimi söledim.. önce görünmeyen diş teli dedigimiz şeffaf olanlardan takarız daha sonrada arkadan tel takılır dedi.. fiyatına 1.250 dedi tanıdıgımız oldugu için indirim yaptı.. 1 yıl kalaması gerektigini söledi.. ama bana yinede fiyatı fazla die biraz daha beklemeyi düşünüyorum..

tel takılır dislerine ben 10 ay once taktırdım senınkı gıbı ıdı damak ta sorun yok ben 21 yasımda taktırdım o yuzden gece yatmalıktan olmuyor cunku gelısım döneminde takılıyormus o. benımkı eylülde cıkacak insallah ben üniversite hastanesınde yaptırdım konya selcuk dişte 1.750 pesin verdık. uygundu bence tavsıye ederım ve suan dişlerim cok beyaz ve dümdüz

mamisaji bende konyadayım ve dişlerimde sorun var ön iki dişim normal yalnız onlarla yanındaki dişler biraz ayrık ve bi dişim kırık bana ve bende selçuğa gitmek istiyorum önerebileceğin bi isim varmı lütfen bekliyorum

canım benım hoca yasar nabı nayır cok ıyı bır profesor asıstanlarıda baya ıyı zaten ordakı hocalrın hepsı baya tecrubelı

canım ben beyazlatmadım zaten denılenı harfıyen uguladın mı dıslerın dogal olarak beyazlıyor fıyat pesın ama bırasını kredıkartına taksıt yapıyorlar

ben ıkı sene taktım sende taktırmalısın sonra ılerde pısman olacagına sımdıden taktır

Lütfen emin olmadığımız konularda bilgi vermeyelim..

Öncelikle dişlerinizin önden görünüşü bozuk yani kesinlikle tel tedavisi uygulanabilir durumda.Eğer siz de bu durumdan şikayetçiyseniz,en yakın ortodontiste görünmenizi öneririm...

Diş arkasından takılan teller her hastaya uygulanmayabilir ve bence gerek de yok.Şeffaf braketler kullanmanız hem tedavinizi kolaylaştırır hemde belli etmez..

Şeffaf braket fiyatları metalden yüksektir,ancak çok estetik görünümlüdür.

Genel olarak ortodonti tedavisi 1.000 Ytl ile 3.000 hatta 4.000 Ytl'lere kadar çıkabilmektedir,ancak sizin probleminize göre tahminimce en fazla 2,500 Ytl olur belki de daha az.

Ben de şeffaf kullanıyorum 2.500 Ytl ödedim sadece üst dişler için..

bi sorumolucak sana
sen sadece üst dişlerin için 2.500 ödemişsin bnm sadece üstte 3 dişim için gerekli tel ne kadar öderim??şeffaf tabikide?

sadece 3 dişe tel takılacağını sanmıyorum.tedavi tüm dişleri kapsar.

benim dişlerim resimlerdekinden daha düzgündü ama yinede taktırdım bence sende taktırmalısın.

Back