- 10 Mayıs 2022
- 7
- 3
- 26
- Konu Sahibi cokmuhendisannecim
direk konuya böyle girilir mi bilmiyorum ama kafam çok karışık. 2 yıllık evliyim özel hayatımız ayda 1 defa o da ben birşey dersem. Normal mi? ( evlendikten 3 ay sonrası böyle)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sorun libidoda.direk konuya böyle girilir mi bilmiyorum ama kafam çok karışık. 2 yıllık evliyim özel hayatımız ayda 1 defa o da ben birşey dersem. Normal mi? ( evlendikten 3 ay sonrası böyle)
Değildirek konuya böyle girilir mi bilmiyorum ama kafam çok karışık. 2 yıllık evliyim özel hayatımız ayda 1 defa o da ben birşey dersem. Normal mi? ( evlendikten 3 ay sonrası böyle)
Asla normal değil karşılıklı konuşarak çözmeyi deneyin olmadı beraber yardım alabilirsiniz psikolojik olabilir nerdeyse 2 yıldır bu sorunu yaşıyosanız keşke daha önceden prof birinden yardım alsaydınız eşinizin neden böyle olduğunu anlamak gerekdirek konuya böyle girilir mi bilmiyorum ama kafam çok karışık. 2 yıllık evliyim özel hayatımız ayda 1 defa o da ben birşey dersem. Normal mi? ( evlendikten 3 ay sonrası böyle)
Asla normal değil, yeni evliler geceli gündüzlü kıpır kıpır olmalı, eşiniz doktora görünsün hormonlarına baktırsindirek konuya böyle girilir mi bilmiyorum ama kafam çok karışık. 2 yıllık evliyim özel hayatımız ayda 1 defa o da ben birşey dersem. Normal mi? ( evlendikten 3 ay sonrası böyle)
Aldattığından mı şüpheleniyorsunuz?direk konuya böyle girilir mi bilmiyorum ama kafam çok karışık. 2 yıllık evliyim özel hayatımız ayda 1 defa o da ben birşey dersem. Normal mi? ( evlendikten 3 ay sonrası böyle)
Bilmiyorum eşimden böyle birşey beklemem ama bana karşı da düşman gibi ayrılalım diyorum ayrılmaya gelmiyor ama her hareketimden de rahatsız oluyorAldattığından mı şüpheleniyorsunuz?
Normal değil.direk konuya böyle girilir mi bilmiyorum ama kafam çok karışık. 2 yıllık evliyim özel hayatımız ayda 1 defa o da ben birşey dersem. Normal mi? ( evlendikten 3 ay sonrası böyle)
Kişiden kişiye değişir tabi ama bana göre normal çünkü bende istemem süreklidirek konuya böyle girilir mi bilmiyorum ama kafam çok karışık. 2 yıllık evliyim özel hayatımız ayda 1 defa o da ben birşey dersem. Normal mi? ( evlendikten 3 ay sonrası böyle)