• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce sonuç ne başta silik çıktı 5dk sonra böyle oldu

Karlice

❄️Bir kış mektubu tadındayım bugün..❄️
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2019
443
122
103
31
Kaç kere denedim önceden böyle olmamıştı bu ay adetten önce kahverengi akıntm oldu adet olmadim 1haftadan fazla goguslerim sis denedim sonuç bu çok heyecanlıyım 🤲🤗
IMG_20190522_075425.jpg

Hamilesin inşallah gözünaydın..
Hemen kan testi verirsen netleşir 🤗hayırlı olsun şimdiden

Kaç kere denedim önceden böyle olmamıştı bu ay adetten önce kahverengi akıntm oldu adet olmadim 1haftadan fazla goguslerim sis denedim sonuç bu çok heyecanlıyım 🤲🤗Eki Görüntüle 2271405
Ay hadiii maşallahh, canım bu belli baya☺️ Kan sonucunda daha net çıkacak inşallah Rabbim kucağına almayı da nasip etsin☺️ Bize de çift çizgileri görmeyi sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah☺️

Kimyasal gebelik geçirdim canım ben artan değerler düşüyor sonrası kimyasal gebelik umutlanmadan doktora git kese görünürse sıkıntı yok inşaallah vardır canım
Kimyasal gebelik geçirdim canım ben artan değerler düşüyor sonrası kimyasal gebelik umutlanmadan doktora git kese görünürse sıkıntı yok inşaallah vardır canım
canım hcg değerlerin nasıldı kaça kadar yükseldi sonra düştü ?

canım hcg değerlerin nasıldı kaça kadar yükseldi sonra düştü ?
İlk gttigimde 120 iydi iki günde bir iki katı olması lazım 60 a düştü giderek düşüyor sonra adetle gidiyor çok üzülmüştüm Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah zor

Back