Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallah teşekkürlerHamilesin inşallah gözünaydın..
Hemen kan testi verirsen netleşirhayırlı olsun şimdiden
evet hamilesin canımKaç kere denedim önceden böyle olmamıştı bu ay adetten önce kahverengi akıntm oldu adet olmadim 1haftadan fazla goguslerim sis denedim sonuç bu çok heyecanlıyımEki Görüntüle 2271405
İnşallah kan testiyle onaylandıktan sonra içim rahat etcekevet hamilesin canım
Ay hadiii maşallahh, canım bu belli bayaKaç kere denedim önceden böyle olmamıştı bu ay adetten önce kahverengi akıntm oldu adet olmadim 1haftadan fazla goguslerim sis denedim sonuç bu çok heyecanlıyımEki Görüntüle 2271405
inşallah rabim hepimize sağlıkla kuçağımıza almayı nasip etsinİnşallah kan testiyle onaylandıktan sonra içim rahat etcek![]()
TebriklerKaç kere denedim önceden böyle olmamıştı bu ay adetten önce kahverengi akıntm oldu adet olmadim 1haftadan fazla goguslerim sis denedim sonuç bu çok heyecanlıyımEki Görüntüle 2271405
Hamilesin tebrikler kan testi verKaç kere denedim önceden böyle olmamıştı bu ay adetten önce kahverengi akıntm oldu adet olmadim 1haftadan fazla goguslerim sis denedim sonuç bu çok heyecanlıyımEki Görüntüle 2271405
Amin inşallah Allah herkese nasip etsinAy hadiii maşallahh, canım bu belli baya☺ Kan sonucunda daha net çıkacak inşallah Rabbim kucağına almayı da nasip etsin☺ Bize de çift çizgileri görmeyi sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah☺
Amin darısı olmayanlaraTebriklerAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
![]()
Kimyasal gebelik geçirdim canım ben artan değerler düşüyor sonrası kimyasal gebelik umutlanmadan doktora git kese görünürse sıkıntı yok inşaallah vardır canımEki Görüntüle 2303244
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin tebrik ederimBenim sonucumda bu sizce sonuç nedir?
Çok üzüldüm canım geçmiş olsun. Pazartesi doktora gideceğim inşallah kese görünürKimyasal gebelik geçirdim canım ben artan değerler düşüyor sonrası kimyasal gebelik umutlanmadan doktora git kese görünürse sıkıntı yok inşaallah vardır canım
Kimyasal gebelik geçirdim canım ben artan değerler düşüyor sonrası kimyasal gebelik umutlanmadan doktora git kese görünürse sıkıntı yok inşaallah vardır canım
canım hcg değerlerin nasıldı kaça kadar yükseldi sonra düştü ?Kimyasal gebelik geçirdim canım ben artan değerler düşüyor sonrası kimyasal gebelik umutlanmadan doktora git kese görünürse sıkıntı yok inşaallah vardır canım
İlk gttigimde 120 iydi iki günde bir iki katı olması lazım 60 a düştü giderek düşüyor sonra adetle gidiyor çok üzülmüştüm Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah zorcanım hcg değerlerin nasıldı kaça kadar yükseldi sonra düştü ?