Sizce son kullanma tarihi hangisi ?

ferishhh

❤️Balım "ÖZDE"❤️1.7.17❤️
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2014
926
1.590
113
39
Kızlar Laboquick ovulasyon testi gittigidiyordan sipariş etmiştim, şimdi ulaştılar elime tarihlerine bakayım dedim kısaltmalar yazmadığı için kafam karıştı sizce son kullanma tarihi hangisi ?

Yumurtlama takibi yapıp LH hormonunun yükselişiyle yumurtlama gününü bulmaya yardımcı olan bi test. Yani gebe kalmanın mümkün olduğu günleri bulmak amacı.
Tşk ederim.

2019 un 2.ayı son canım evet lot:üretim tarihi kum saatin de anlaşılabilir sağlanmış sonuna gelmiş. İnşallah işine yarar canım güzel haberleri alırsın :)

2019 un 2.ayı son canım evet lot:üretim tarihi kum saatin de anlaşılabilir sağlanmış sonuna gelmiş. İnşallah işine yarar canım güzel haberleri alırsın :)

Çok çok teşekkür ederim canım, düşündüğüm doğru demekki, görseli kum saatine benmi benzetiyorum acaba diye gülmüştüm kendime allah razı olsun, inşallah rabbim cümlemizin gönlüne göre versin sanada hayırlı sağlıklı doğum nasip etsin

2019. Ve kesinlikle harika bir marka.
Ben de kullandım hamile kalmadan önce.
Ve hamileliğimi de aynı markanın gebelik testiyle öğrendim :)

2019. Ve kesinlikle harika bir marka.
Ben de kullandım hamile kalmadan önce.
Ve hamileliğimi de aynı markanın gebelik testiyle öğrendim :)
Ayy ne güzel canım maaşallah rabbim hayırlısıyla sağlıkla tamamına erdirsin inşallah Teşekür ederim cevabın için, kafam dahada rahatladı şuan çok sağol Allah'ım banada isteyen herkesede hayırlısıyla evlat sahibi olmayı nasip etsin inşallah

Amin canım Allah sizlere de nasip etsin inşallah

Merhaba tam 20 gündür adet gecıkmem var iki defa test yaptım fakat negatif sonuç... Bir sorun ve sıkımtımda yok sinir stres te yaşamıyorum . akıntı var , kasıklarda batmalar var bazen şiddetli oluyor . çok umutluydum ama az önce resmen yıkıldım pazartesi Dr. Gideceğim artık :'( :'(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…