Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sizce son kullanma tarihi hangisi ?
- Konu Sahibi ferishhh
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- laboquick ovulasyon testi ovulasyon
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 8 Mart 2016
- 897
- 733
- 23
2019 canım laboquıck ğüvenılır bı test bnde o sıteden alıorum yapıorum devam etEki Görüntüle 1892820 Eki Görüntüle 1892821 Kızlar Laboquick ovulasyon testi gittigidiyordan sipariş etmiştim, şimdi ulaştılar elime tarihlerine bakayım dedim kısaltmalar yazmadığı için kafam karıştı sizce son kullanma tarihi hangisi ?
- 10 Temmuz 2014
- 926
- 1.590
- 113
- 39
2019 un 2.ayı son canım evet lot:üretim tarihi kum saatin de anlaşılabilir sağlanmış sonuna gelmiş. İnşallah işine yarar canım güzel haberleri alırsın :)
Çok çok teşekkür ederim canım, düşündüğüm doğru demekki, görseli kum saatine benmi benzetiyorum acaba diye gülmüştüm kendime allah razı olsun, inşallah rabbim cümlemizin gönlüne göre versin sanada hayırlı sağlıklı doğum nasip etsin
- 10 Temmuz 2014
- 926
- 1.590
- 113
- 39
2019 canım laboquıck ğüvenılır bı test bnde o sıteden alıorum yapıorum devam et
Çok sağol canım, tmm devam bakalım
- 5 Mayıs 2013
- 33.830
- 41.256
- 798
- 10 Temmuz 2014
- 926
- 1.590
- 113
- 39
Ayy ne güzel canım maaşallah rabbim hayırlısıyla sağlıkla tamamına erdirsin inşallah Teşekür ederim cevabın için, kafam dahada rahatladı şuan çok sağol Allah'ım banada isteyen herkesede hayırlısıyla evlat sahibi olmayı nasip etsin inşallah2019. Ve kesinlikle harika bir marka.
Ben de kullandım hamile kalmadan önce.
Ve hamileliğimi de aynı markanın gebelik testiyle öğrendim :)
- 5 Mayıs 2013
- 33.830
- 41.256
- 798
Ayy ne güzel canım maaşallah rabbim hayırlısıyla sağlıkla tamamına erdirsin inşallah Teşekür ederim cevabın için, kafam dahada rahatladı şuan çok sağol Allah'ım banada isteyen herkesede hayırlısıyla evlat sahibi olmayı nasip etsin inşallah
Amin canım Allah sizlere de nasip etsin inşallah
- 10 Mayıs 2016
- 3.587
- 6.578
- 158
- 10 Mayıs 2016
- 3.587
- 6.578
- 158
+12019 Şubat canım çok güvenilir bir marka hem lh hem hcg kullanıyorum hiç yanıltmadı beni çok iyi bir seçim yapmışsın hayırlısı olsun :)
- 21 Ocak 2018
- 17
- 1
- 1
- 31
Merhaba tam 20 gündür adet gecıkmem var iki defa test yaptım fakat negatif sonuç... Bir sorun ve sıkımtımda yok sinir stres te yaşamıyorum . akıntı var , kasıklarda batmalar var bazen şiddetli oluyor . çok umutluydum ama az önce resmen yıkıldım pazartesi Dr. Gideceğim artık :'( :'(