• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce son kullanma tarihi hangisi ?

ferishhh

❤️Balım "ÖZDE"❤️1.7.17❤️
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2014
926
1.590
113
39
IMG_1099.JPG
IMG_1100.JPG
Kızlar Laboquick ovulasyon testi gittigidiyordan sipariş etmiştim, şimdi ulaştılar elime tarihlerine bakayım dedim kısaltmalar yazmadığı için kafam karıştı sizce son kullanma tarihi hangisi ?

Yumurtlama takibi yapıp LH hormonunun yükselişiyle yumurtlama gününü bulmaya yardımcı olan bi test. Yani gebe kalmanın mümkün olduğu günleri bulmak amacı.
Tşk ederim.

2019 un 2.ayı son canım evet lot:üretim tarihi kum saatin de anlaşılabilir sağlanmış sonuna gelmiş. İnşallah işine yarar canım güzel haberleri alırsın :)

2019 un 2.ayı son canım evet lot:üretim tarihi kum saatin de anlaşılabilir sağlanmış sonuna gelmiş. İnşallah işine yarar canım güzel haberleri alırsın :)

Çok çok teşekkür ederim canım, düşündüğüm doğru demekki, görseli kum saatine benmi benzetiyorum acaba diye gülmüştüm kendime :KK70:allah razı olsun, inşallah rabbim cümlemizin gönlüne göre versin sanada hayırlı sağlıklı doğum nasip etsin :KK15:

2019. Ve kesinlikle harika bir marka.
Ben de kullandım hamile kalmadan önce.
Ve hamileliğimi de aynı markanın gebelik testiyle öğrendim :)

2019. Ve kesinlikle harika bir marka.
Ben de kullandım hamile kalmadan önce.
Ve hamileliğimi de aynı markanın gebelik testiyle öğrendim :)
Ayy ne güzel canım maaşallah :nazar: rabbim hayırlısıyla sağlıkla tamamına erdirsin inşallah :anneadayı: Teşekür ederim cevabın için, kafam dahada rahatladı şuan çok sağol :KK68: Allah'ım banada isteyen herkesede hayırlısıyla evlat sahibi olmayı nasip etsin inşallah :dua:

Ayy ne güzel canım maaşallah :nazar: rabbim hayırlısıyla sağlıkla tamamına erdirsin inşallah :anneadayı: Teşekür ederim cevabın için, kafam dahada rahatladı şuan çok sağol :KK68: Allah'ım banada isteyen herkesede hayırlısıyla evlat sahibi olmayı nasip etsin inşallah :dua:

Amin canım Allah sizlere de nasip etsin inşallah :nazar:

Merhaba tam 20 gündür adet gecıkmem var iki defa test yaptım fakat negatif sonuç... Bir sorun ve sıkımtımda yok sinir stres te yaşamıyorum . akıntı var , kasıklarda batmalar var bazen şiddetli oluyor . çok umutluydum ama az önce resmen yıkıldım pazartesi Dr. Gideceğim artık :'( :'(

Back