• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce sıkıntı olur mu?

Bagısıklık olur diye bir aylıkken hasta olması gerekmiyor biraz büyüsün bagısıklık oluşsun vucutta ayrıca eli agzına sokmak nedir ya öff eşine söyle o söylesin sinir oldum şimdi görüşme mümkün oldugunca gelince de çocuğu uyut uyumuyorsa ağlıyo diye indirme kucagından uyuzum var demiş bide inşallah uyuz değildir yavruya geçmesin bişey
Esime dün dedim hamama götür anneni öle gelsin diye

Yine siz yine konu kayınvalideniz. İnanın sizin konularınız bir yere bağlanmayacak. Verilen hiçbir tavsiye size işlemiyor. Döndürüp döndürüp başa geliyorsunuz. Kvniz gerçekten böyle bir şey yaptıysa ki ben sanmıyorum bebeğinize tabii ki mikrop bulaşır. Siz nasıl biri olduğunu bilmiyor musunuz da yalnız bırakıyorsunuz bebekle kadını.
Bnm ilk bebegim ve 2.gorusunde böle yaptı cunku ilkten basindaydik hep ben tahmin edemedim tamam temizligine dikkat etmez ama babaannesi diye ona yapacagini dusunmedim bugüne kadar sadece temizlemeden halimi ellerdi elleriyle bebegime yapacagini tahmin etmiodum

Biri kakasındaki mikrobu bebegimin ağzına sokacak ve bana da hak verin mi diyeceğim?
Bebeğim yok, belki o yüzden hak veremiyorum kusura bakmayın.
Bebek konuşabilse eminim o kendi hakkını savunacak ve kendini koruyacaktır ama şu an öyle bir şansı yok.
Doktora tekrar giderseniz sorun bunu, kaynanam tuvaletten sonra elini yıkamıyor bebeğimin ağzına sokuyor sizce sorun olur mu deyin. En doğru cevabı o verecektir.
Sordum Bi tanesi Bn bu konuda yorum yapamiycam dedi neden dedi öle bilmem digeride dikkat edin dedi

Back