Ben sana birşey diyeyim mi arkadaşım;
Evlendikten 6 ay sonra ben evime halı alabildim, 15 ay sonra anca avizeleri alabildik, şu an evleneli 1,5 sene oldu, hala eşimin bekarlık evinden kalma tül perdeler ve tv yi kullanıyoruz, diğerlerinin ödemesi bitince onları yenilemeye sıra gelecek, bunlardan hariç bir sürü eksiğim var onları saymıyorum bile. Evlendikten sonra bir sürü borç ödedik, herşeyi 5 kuruş yardım almadan kendimiz yaptık. Haa, evet bunları yapmaya durumumuz yoktu ama evlendik, çok şükür kendi evimiz ve en önemlisi mutluyuz, beraberiz çalışır öderiz diğer eksikler de tamamlanır. Benim evime aylardır gelen insanlar evde halıları bile yok, tavanlarda sadece ampul var avize yok, tv leri perdeleri bekarlık evi eskileri diye hor göreceklerse, gelmesinler kardeşim. Ben eksiklerimi tamamladıktan sonra da gelmesinler istemez.
Sen bunları boşver, aileden yardım gelmeden ev kurmak, düğün yapmak çok zordur, çok iyi bilirim. Ama güzel bir tarafı da var, herşeyi kendin ödeyeceğin için sana satın alırken hiç kimse karışamıyor :) bu da eksik kalsın, bu pahalı ucuzundan al diyemiyor, herşeyi gönlünce alıyorsun. Aldıktan sonra da kendinle gurur duyuyorsun; işte bunları biz yaptık tek başımıza!