• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce sadece bu eşyalarla ev kurmak ayıp mı?

  • Konu Sahibi Konu Sahibi balımmert
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi balımmert
  • #81
biz de yemek odasının sadece masa-sandaylesini alcaz. tv i evlendikten aylar sonra ev sinema sistemli-uydulu bişey alcaz.
bence de herşey tam tekmil olmak zorunda değil.gücümüzün yettiği kadarı.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi balımmert
  • #82
ne ayıbı bee bunu soyleyenlerin ayıbı olur sadece bu:delphin:
annemlen babam evlenırken annem yerde bır halı bırde çekyat vardı der hep yeterkı evin içinde huzurun mutluluğun olsun gerısı boş
o evde huzurum olmadıkdan sonra varsın eşya olsun ne olcakkk
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi balımmert
  • #85
eğer nişanlın çok istiyorsa alın.. düğün de toplalan arayla ödersiniz.. ama benim takıldığım yer hem yardım etmeyip hem nasıl laf ederler üstelik nişanlında buna nasıl kulak asar
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi balımmert
  • #86
arkadasım ev senın evın mutluluk senın mutlulugun :) Bır laf vardır ya elalemı derrdı bızı mı gerdı dıye bunu sen kendı acından analız et :) Bosverrrr onemlı olan sonsuz huzur ve mutluluk nasılsa esyalar yavas yavas alınır ama huzur ve mutluluk alınmaz.Herkes bu evrelerden gectı biz bile.Sevgıler :)
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi balımmert
  • #87
asıl ayıpr size yardımcı olmayan ailelerinizde :delphin:
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi balımmert
  • #88
iki gönül bir olunca samanlık seyrandır :))
boşver milleti sen kendi istediğincekur evini millet en iyisinialsan dahiyine bulacak bikusur ara emin ol :))
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi balımmert
  • #89
kesin konuşulur dedikodusu yapılır ama siz kulak asmayın bence. millet konuşacak diye kendi hayatınızdan ödün vermeyin. çok severiz yeni evlenecekler hakkında ileri geri konuşmayı malesef millet olarak.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi balımmert
  • #90
Bu temmuz başında evleniyoruz. :asigim: Ama nisan ayına kadar limitlerimizi doldurmuş durumdayız çeyiz için.ve ondan sonra düğüne sadece 2 ay kalıyor.sıra yavaş yavaş mobilyalara gelmeye başlayınca bizide telaş sarmaya başladı tabi.Ki hepinizin bildiği gibi en pahalı eşyalar onlar.Ben küçük ve şirin bi köşe koltuk bir televizyon ufak bi kitaplıktan oluşan oturma odası ve yatak odasını şimdi alalım diğerlerini sonra alırız diyorum.Ama nişanlım laf ederler diyo.Durumunuz yoktuda niye evlendiniz derlermiş.Ama ne benim ne de nişanlımın ailesi yardım etmiyor sadece ikimizin aldığıda yetmiyor.Sİzce öyle olur mu kızlar.Oturma odası+yatak odası.Yani tv üniteli yemek odalı güzel güzel koltuklu odamız olmadan evlenmek ayıp mı?

Buna tek cümle söylerim ben akıl verme para ver


Aileler destek olamıyorsa ayıplayan aile gider eksik görduğu eşyayı alır daha ıyı ya butçe sende kımsenın laf soylemeye hakkı yok. Bizim bir arkadaşta evını aynı sneın gıbı ıkeadan aldı bir oda çalışma odasıydı çocuğun mımardı kızda ressam çocuğun bekarken kaldığı eve salona ıkeadan bır masa bir kıtaplık bır tv unitesi birköşe koltuk yatak odası birde bu yanı keyfını çıkar kımseyı takma ben evlendım ama doğru duzgun mısafırım olmadığı için kim gördük yanı akrabalar uzak
 
Back
X