- 13 Aralık 2015
- 9.397
- 15.714
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güzel yapıyordu her işini her gelen dükkan aç filan diyordu. Bir de tek değildi sanırım 4 kız kardeşlerdi anneleri destekliyordu. Zaten dükkanda da ailece çalıştılar hep her biri bişey yapıyordu. Biri kaşbıyık biri ağda biri makyaj asıl mesleği olan da saç kesme gelin başı filanben cesaret gelmesi acisindan sadece ufacik.bir adim icin baslamak istiyorum.bu ise canim boyle yapanlari okuduukca cesaretim geldi simdide esimle ugrasiyirum...acaba o kizkendini nasil gelistirdi bukafar baksana dukkan acicak kadar guveni gelmis ..eger boyle ilerletebilirsem.mutlaka dukkanimi da acarim.
kutluuorum bu dusuncenden dolayibenim oturdugum yerde yapan olsa bende giderdim ona niye sikayet edeyim ona bakilirsa instagramdan el emegini yapip satanlar var onlarida sikayet edelim elimize ne gecicek ev kadinlarina destek olmaktansa direkt akla sikayet geliyor
anladim canim ne guzel ya konusmak isterdim o kisiyleGüzel yapıyordu her işini her gelen dükkan aç filan diyordu. Bir de tek değildi sanırım 4 kız kardeşlerdi anneleri destekliyordu. Zaten dükkanda da ailece çalıştılar hep her biri bişey yapıyordu. Biri kaşbıyık biri ağda biri makyaj asıl mesleği olan da saç kesme gelin başı filan
hadi yaa bana da dusuyormu yani ama onlar gelismis olarak başlamislardir tabela falan nebilim ben binadaki leri alicam sadece bilemiyirumkiVergi meselesi sorun yaratir. Gordum bu tarz yerler ama minik birer tabela dikmislerdi ve vergi veriyorlardi. Terzilik,utu gibi isler icin
yasal olarak tabıkı sorumlulugu varevde bos bos durcama diyorumki bos bir odam var oraya ayna masa sandalye fon makinesi masa cimbiz makas koyup oturdugum siteye de ilan yapisyirsam şu katta kuaforluk hizmeti veriliuor diye...yeteneklerim var cocugumdan calisamiyorum tam zamanli...sizce sacma olurmu ? fiyatlarida oldukca uygun yaparim ..gelen olur mu ki uc bes kazanirmiyim acaba..hic duydunuzmu gordunuzmu boyle birsey..bide bunun yasal olarak bi sorumlulugu varmi kizlar....esim buna biraz karsi ama cok kararli olursam ikna edebilirim..bana fikir verebilirmisiniz kizlar
Çok tatlı yazmışsınız.neyi caliyorum ablammadimki teuzelerin kasini biyini alcam sen kuaforsen dukkanda kas biyigi 10 tl ye aliyorsan ben 2 tl ye alirim kime nazararim.olcak.ki![]()
gercekden vergınızı tam verıyormusunuz :)Ben sikayet ederdim senin evi gorsem. Vergimi veriyorum fisimi kesiyorum. Sen neden calasin ki?
hadi yaa tuh uzuldum simdiyasal olarak tabıkı sorumlulugu var
mesela malıyeden bırı musterı gıbı sızı arayıp randevu alıp gelıp ceza kesebılır :)
bu ısı yapabılırsınız tabıkı ama eve gelecek olan varsa
ben bakım ıcın bıyere gıdecek olsam eve gıtmek ıstemezdım sanırım...
yasadıgınız yer cok kucuk bı yerse konforlu buyuk kuafor salonları bulmak zorsa ve cok pahalıysa
sızde evınızın bı odasını yapabılırsınız
sıze baska bı tavsıyem var
bu nıkah sekerıdır tespıhtır boyle seyler yapsanız keske ?
evet hepsi olabilir tabikibiri işini beğenmez şikayet edebilir,
sana kıl olan biri gıcıklığına şikayet edebilir,
komşuların makine sesi, şu sesi, bu sesi, gelen giden belli değil diyerek şikayet edebilir,
birisi kıskanır şikayet edebilir.
şikayet edilirse kazandığın parayı alın sizin olsun diye geri verirsin.
yok birşey olmaz dersen sen bilirsin.
Çok tatlı yazmışsınız.Çok hoşuma gitti.
Ben şikayet etmezdim, hatta destek de olurdum. Ama unutmayın her yerde var böyle hemen şikayet edeyim, hemen peşine düşeyim zihninde insanlar. Dikkatli olmanız lazım.
Dükkan aç diyenler olmuş ama bakalım kadının elinde nakit var mı, tam zamanlı çalışabilir mi vs vs.
ay oyle samımı yazmıssınız kı :)hadi yaa tuh uzuldum simdi
ama bana ayda yilda bi insan gelirngercekten oyle tahminnediyorum sehre uzak biyerdeyim.cunku..ki kuaforlerde var burda ..bana gelceklerini sanmam..yasli teyzeler var onlar gelir bence o da toplasan ayda 5 lira anca eder..ya kucuck ufacik bisey bu maliye yinede benle ugrasirmiev hanimlarina hic mi destek cikmazlar
nikah sekeeri kina paketlemee isinin pesine dustum biara girmedigim sormadigim dukkan kalmadi ve herkez atolyelerinde yaptiklarini soyledi evlere is gonderme bulamassin artik bile diyen oldu...cocuk var tam gun de calisamiyorum butun kapilar kapali gibi hissediyorum suan aglamak isyiyorum avaz avaz
saol canim hislerimi dinledigin icin ictenlikleay oyle samımı yazmıssınız kı :)
takı toka falan yapıp da satabılırsınız net uzerınden...
lohusa setı olabılır mesela
cüzzi kazanmam.zaten mumkun degil canim fazla gelen olmaz heralde bilmiyorum lutfen bakarmisin benim.icin canim benim
Ne 2 tl si ..ablamin komşusu 2 yil once kaş 5 tl aliyodu kuaförle ayni düşüncanim yaa okafat guzel anlatmissin ki
insanlar milarlarla trilyonlarla oynuyor ben 2 tl 3 tl kas biyik alcam toplasan 1 ayda 20 tl anca kazanirim ve beni sikayet etcekler vay be yok ben bu dunyaya sigamadim![]()
evde mi aliyordu canimNe 2 tl si ..ablamin komşusu 2 yil once kaş 5 tl aliyodu kuaförle ayni düşün