• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce sacma mi?

benim oturdugum yerde yapan olsa bende giderdim ona niye sikayet edeyim ona bakilirsa instagramdan el emegini yapip satanlar var onlarida sikayet edelim elimize ne gecicek ev kadinlarina destek olmaktansa direkt akla sikayet geliyor

ben cesaret gelmesi acisindan sadece ufacik.bir adim icin baslamak istiyorum.bu ise canim boyle yapanlari okuduukca cesaretim geldi simdide esimle ugrasiyirum...acaba o kizkendini nasil gelistirdi bukafar baksana dukkan acicak kadar guveni gelmis ..eger boyle ilerletebilirsem.mutlaka dukkanimi da acarim.
Güzel yapıyordu her işini her gelen dükkan aç filan diyordu. Bir de tek değildi sanırım 4 kız kardeşlerdi anneleri destekliyordu. Zaten dükkanda da ailece çalıştılar hep her biri bişey yapıyordu. Biri kaşbıyık biri ağda biri makyaj asıl mesleği olan da saç kesme gelin başı filan

benim oturdugum yerde yapan olsa bende giderdim ona niye sikayet edeyim ona bakilirsa instagramdan el emegini yapip satanlar var onlarida sikayet edelim elimize ne gecicek ev kadinlarina destek olmaktansa direkt akla sikayet geliyor
kutluuorum bu dusuncenden dolayi:KK9::KK9::KK9::KK9:
evde ek is yapan lar cok borek yapip satmak boncuk isi el isi falan beninkide kas biyik sac kesim yani

Güzel yapıyordu her işini her gelen dükkan aç filan diyordu. Bir de tek değildi sanırım 4 kız kardeşlerdi anneleri destekliyordu. Zaten dükkanda da ailece çalıştılar hep her biri bişey yapıyordu. Biri kaşbıyık biri ağda biri makyaj asıl mesleği olan da saç kesme gelin başı filan
anladim canim ne guzel ya konusmak isterdim o kisiyle

Vergi meselesi sorun yaratir. Gordum bu tarz yerler ama minik birer tabela dikmislerdi ve vergi veriyorlardi. Terzilik,utu gibi isler icin

Vergi meselesi sorun yaratir. Gordum bu tarz yerler ama minik birer tabela dikmislerdi ve vergi veriyorlardi. Terzilik,utu gibi isler icin
hadi yaa bana da dusuyormu yani ama onlar gelismis olarak başlamislardir tabela falan nebilim ben binadaki leri alicam sadece bilemiyirumki

evde bos bos durcama diyorumki bos bir odam var oraya ayna masa sandalye fon makinesi masa cimbiz makas koyup oturdugum siteye de ilan yapisyirsam şu katta kuaforluk hizmeti veriliuor diye...yeteneklerim var cocugumdan calisamiyorum tam zamanli...sizce sacma olurmu ? fiyatlarida oldukca uygun yaparim ..gelen olur mu ki uc bes kazanirmiyim acaba..hic duydunuzmu gordunuzmu boyle birsey..bide bunun yasal olarak bi sorumlulugu varmi kizlar....esim buna biraz karsi ama cok kararli olursam ikna edebilirim..bana fikir verebilirmisiniz kizlar
yasal olarak tabıkı sorumlulugu var
mesela malıyeden bırı musterı gıbı sızı arayıp randevu alıp gelıp ceza kesebılır :)
bu ısı yapabılırsınız tabıkı ama eve gelecek olan varsa
ben bakım ıcın bıyere gıdecek olsam eve gıtmek ıstemezdım sanırım...
yasadıgınız yer cok kucuk bı yerse konforlu buyuk kuafor salonları bulmak zorsa ve cok pahalıysa
sızde evınızın bı odasını yapabılırsınız

sıze baska bı tavsıyem var
bu nıkah sekerıdır tespıhtır boyle seyler yapsanız keske ?

neyi caliyorum ablammadimki teuzelerin kasini biyini alcam sen kuaforsen dukkanda kas biyigi 10 tl ye aliyorsan ben 2 tl ye alirim kime nazararim.olcak.ki :KK43:
Çok tatlı yazmışsınız. :KK48: Çok hoşuma gitti.

Ben şikayet etmezdim, hatta destek de olurdum. Ama unutmayın her yerde var böyle hemen şikayet edeyim, hemen peşine düşeyim zihninde insanlar. Dikkatli olmanız lazım.

Dükkan aç diyenler olmuş ama bakalım kadının elinde nakit var mı, tam zamanlı çalışabilir mi vs vs.

Ben sikayet ederdim senin evi gorsem. Vergimi veriyorum fisimi kesiyorum. Sen neden calasin ki?
gercekden vergınızı tam verıyormusunuz :)
benım kuafor mukellefım vardı
fıslerıne bakardım sadece sac kesım
sen hıc mı perma yapmıyorsun hıc mı boya yapmıyorsun onların fısı yok hıc mı bakım urunu satmıyorsun onların fısı yok
maksımum 20-30 tl lık fısler

benı ugrastırıyor aptal yerıne koyuyor bırde
sıkayet ettım gıttı mukellefımı :D bırazda o ugrassın

sızınkıde o fıslerden degıl dımı???

biri işini beğenmez şikayet edebilir,
sana kıl olan biri gıcıklığına şikayet edebilir,
komşuların makine sesi, şu sesi, bu sesi, gelen giden belli değil diyerek şikayet edebilir,
birisi kıskanır şikayet edebilir.
şikayet edilirse kazandığın parayı alın sizin olsun diye geri verirsin.
yok birşey olmaz dersen sen bilirsin.

yasal olarak tabıkı sorumlulugu var
mesela malıyeden bırı musterı gıbı sızı arayıp randevu alıp gelıp ceza kesebılır :)
bu ısı yapabılırsınız tabıkı ama eve gelecek olan varsa
ben bakım ıcın bıyere gıdecek olsam eve gıtmek ıstemezdım sanırım...
yasadıgınız yer cok kucuk bı yerse konforlu buyuk kuafor salonları bulmak zorsa ve cok pahalıysa
sızde evınızın bı odasını yapabılırsınız

sıze baska bı tavsıyem var
bu nıkah sekerıdır tespıhtır boyle seyler yapsanız keske ?
hadi yaa tuh uzuldum simdi
ama bana ayda yilda bi insan gelirngercekten oyle tahminnediyorum sehre uzak biyerdeyim.cunku..ki kuaforlerde var burda ..bana gelceklerini sanmam..yasli teyzeler var onlar gelir bence o da toplasan ayda 5 lira anca eder..ya kucuck ufacik bisey bu maliye yinede benle ugrasirmi:( ev hanimlarina hic mi destek cikmazlar:( nikah sekeeri kina paketlemee isinin pesine dustum biara girmedigim sormadigim dukkan kalmadi ve herkez atolyelerinde yaptiklarini soyledi evlere is gonderme bulamassin artik bile diyen oldu...cocuk var tam gun de calisamiyorum butun kapilar kapali gibi hissediyorum suan aglamak isyiyorum avaz avaz

biri işini beğenmez şikayet edebilir,
sana kıl olan biri gıcıklığına şikayet edebilir,
komşuların makine sesi, şu sesi, bu sesi, gelen giden belli değil diyerek şikayet edebilir,
birisi kıskanır şikayet edebilir.
şikayet edilirse kazandığın parayı alın sizin olsun diye geri verirsin.
yok birşey olmaz dersen sen bilirsin.
evet hepsi olabilir tabiki
ama makine sesleri falan bu kadar gelen olcagini sanmiyorim cevrem zaten yok zaten boyle bir duyuruyu yapmadan once mutlaka maliyeye sorucam

Çok tatlı yazmışsınız. :KK48: Çok hoşuma gitti.

Ben şikayet etmezdim, hatta destek de olurdum. Ama unutmayın her yerde var böyle hemen şikayet edeyim, hemen peşine düşeyim zihninde insanlar. Dikkatli olmanız lazım.

Dükkan aç diyenler olmuş ama bakalım kadının elinde nakit var mı, tam zamanlı çalışabilir mi vs vs.
:KK43:valla anlamadimki seni sikayet ederdim diyorlar alla alla gercekten hic bise anlamadim buyk bi is degilki sonucta vergi kacakcisi ilan edildim:oha: 2 teyzenin biyini yolcam diye...dukkan acmak tak.diye oluncak.bisey dehilki ah ah

hadi yaa tuh uzuldum simdi
ama bana ayda yilda bi insan gelirngercekten oyle tahminnediyorum sehre uzak biyerdeyim.cunku..ki kuaforlerde var burda ..bana gelceklerini sanmam..yasli teyzeler var onlar gelir bence o da toplasan ayda 5 lira anca eder..ya kucuck ufacik bisey bu maliye yinede benle ugrasirmi:KK43: ev hanimlarina hic mi destek cikmazlar:KK43: nikah sekeeri kina paketlemee isinin pesine dustum biara girmedigim sormadigim dukkan kalmadi ve herkez atolyelerinde yaptiklarini soyledi evlere is gonderme bulamassin artik bile diyen oldu...cocuk var tam gun de calisamiyorum butun kapilar kapali gibi hissediyorum suan aglamak isyiyorum avaz avaz
ay oyle samımı yazmıssınız kı :)

takı toka falan yapıp da satabılırsınız net uzerınden...
lohusa setı olabılır mesela

ay oyle samımı yazmıssınız kı :)

takı toka falan yapıp da satabılırsınız net uzerınden...
lohusa setı olabılır mesela
saol canim hislerimi dinledigin icin ictenlikle:(
net uzerinden satis islerinede esim olacak sahis karsi herseye karsi lanet olsun onun yuzunden 2 3 tl lerle geziyorum kimseye belli etmeden yasiyorum bunlari ama doldum tastim

Şöyle yapın, ilan asın siteye özel günlerde eve gelip kuaförlük hizmeti verilir yazın,daha mantıklı vergide olmaz.Avrupa'da var böyle yerler, lazerci görmüştüm.

cüzzi kazanmam.zaten mumkun degil canim fazla gelen olmaz heralde bilmiyorum lutfen bakarmisin benim.icin canim benim

Evde çalışan ev hanımları sadece bildirim yapıyor
Belli bir kazancın altında vergi çıkmıyor zaten sadece cüzi bir harcı var
Bildirimini yap sonra başın ağrımasın, tam teşekküllü kuaför değil ağda ve bakım olarak yapacaksın bildirimini, kuaförlük için belge isteniyor zaten. Bu şekilde yaparsan vergi yükün de olmaz, şikayet edilme derdinde olmaz kafan rahat olur

canim yaa okafat guzel anlatmissin ki
insanlar milarlarla trilyonlarla oynuyor ben 2 tl 3 tl kas biyik alcam toplasan 1 ayda 20 tl anca kazanirim ve beni sikayet etcekler vay be yok ben bu dunyaya sigamadim:KK43:
Ne 2 tl si ..ablamin komşusu 2 yil once kaş 5 tl aliyodu kuaförle ayni düşün

Back
X