ben 4 senedir boyuyorum..sık sık boyamam..5 ayda falan bir boyuyorum koyu renklere..Am saçımdaki beyaz saç sayısı arttı...Gerçekten de boyaamak beyazları çoğaltıyor sanırım...ş an saçalrım karamel bakır,bayağı acıldı,dipten de 5 cm. kadar koyu saçım cıktı..Böle kötü görunuo boyamak istiorum ama,iice beyazların giderek artmasından korkuorum artık
bildiğim kadarıyla boyadaki bir madde saçın yapısını değiştirip beyazlamasına sebep oluyormuş.daha çok açık renge boyanan saçlarda oluyormuş.31 yaşındayım.5yıldır boyamıyorum.50 yaşıma kadar da boyamayı düşünmüyorum.bizde ırsi saçlar geç beyazlaşıyor.boyalarla saçları mahvetmemek lazım.yaşlanınca 15 de bir dip boya yaptıracağız nasıl olsa
en iisni yapıorsun cnm..ben de su karamelden kurtulup brz daha koyu bi renge boyicam..sonra da kendi rengine dönücem.aslında hc boyatmak istemyrom ama böle dipler cok sırıtyor..Aktıkca altlar acılıor,üstten de koyu saç görunuor...:S bide dipler cıktıkca saçım yağlı gibi görunuor temiz olsa bile :S
en iisni yapıorsun cnm..ben de su karamelden kurtulup brz daha koyu bi renge boyicam..sonra da kendi rengine dönücem.aslında hc boyatmak istemyrom ama böle dipler cok sırıtyor..Aktıkca altlar acılıor,üstten de koyu saç görunuor...:S bide dipler cıktıkca saçım yağlı gibi görunuor temiz olsa bile :S
canım ben de kendi saç rengime boyayarak kurtuldum boyalardan.en güzeli de kendi rengimdi zaten.dipler çıkınca çok kötü oluyor.görünmemesi için de çok sık boyamak lazım.ama bana göre değil.amaaan ne o öyle yaşlılar gibi dibim geldi falan sen de zamanla dönersin rengine.insan pişman olmuyor valla...
canım ben de kendi saç rengime boyayarak kurtuldum boyalardan.en güzeli de kendi rengimdi zaten.dipler çıkınca çok kötü oluyor.görünmemesi için de çok sık boyamak lazım.ama bana göre değil.amaaan ne o öyle yaşlılar gibi dibim geldi falan sen de zamanla dönersin rengine.insan pişman olmuyor valla...