Sizce? Rapor Almak Veya Almamak

Olabilir.

Cok yanlış yoldasiniz. Müdürünüzun değil takim arkadaslarinizin yolundan gitmelisiniz. Takim birlik olursa mudure kafa tutabilir. Ama sizin gibi insanlar yüzünden tum takim yanar. O yüzden acikcasi ben is arkadaslariniza hak verdim şuan.

Patronum bana asla hastayken calis diyemez. Zaten is kanunu vs vs var ama ilk karsi cikacaklardan biri takim arkadasim olur. Beni cok sevdiginden mi, degil tabiiki. Bugun bana yarin ona neticede.
İşte anlatamadığım konu şu benim bi takımım yok. Sadece üstüm var. O ne derse o olacak gözüyle bakılan. Benim işini yaptığım insanlar kardeş ekipten kişiler diyebilirim. Yani ben onların artıklarını angarya işlerini de yapıyorum asıl yapılması gereken işlerinide Ben yapıyorum. Benim yığınla işim varken birisini yanıma çekip bu kıza destek olunacak diye bir şey asla mümkün değil

Uzaktan rapor alıp dinlenmeye ihtiyacınız var gibi gözüküyor. Alıp raporu dinlenin bence. Bu devirde kimse ''hasta haliyle çalışıyor, iş disiplini yüksek' demiyor. Yaranamıyorsun millete

Çıkacak zaten kontrol manyağı oldum uZun uzun dalıyorum elimde telefon maillerime bakıyorum izin kullanmış olmama rağmen telefonlarım susmuyor yani gerçekten psikolojik olarak çöktüm bi insana maksimum bi konuyla alakalı 5 kere bilgi verirsiniz dimi bu beni arayan insanlar sürekli armut piş ağzıma düş modunda sürekli ayn şeyi sorup duruyorlar en son sinirlendim artık not mu alırsınız bilemiyorum ama sürekli size bununla alakalı şahsi telefonumdan bilgi veremicem diye oda üstüme söylemiş ne demek bilgi veremicem 100 kerede sorsa aynı şekilde cevap verilecek bu bölüm böyle bi bölüm
Ya Allah aşkına hangi bölüm o?

Ben sizin işinizi hala anlamadım
İstihbarat ajanı falan mısınkz sizsiz asla olmuyot
Bensiz olmuyor demedim hanımefendi o nerden çıktı ben tek başıma mücadele ediyorum yanıma kimseyi almıyorlar ben olmayınca benim işimi toparlayan kimse yok hem biriken kendi işlerimi hemde diğer insanların angarya işlerini yapıyorum dedim

Bensiz olmuyor demedim hanımefendi o nerden çıktı ben tek başıma mücadele ediyorum yanıma kimseyi almıyorlar ben olmayınca benim işimi toparlayan kimse yok hem biriken kendi işlerimi hemde diğer insanların angarya işlerini yapıyorum dedim
Siz dediniz demiyorum
Siz haklısınız burada
İş yerinin tribi öyle
Ne olur 10 dk mola verseniz hemen arıyorlar manasında dedim.

Siz dediniz demiyorum
Siz haklısınız burada
İş yerinin tribi öyle
Ne olur 10 dk mola verseniz hemen arıyorlar manasında dedim.
Kusura bakmayın yanlıs Anlamışım.
Aynen öyle bi durum oluyor telefonları açmıyorum artık şahsi telefonlarımdanda taciz ediliyorum telefon açılmayınca şikayete gidiyor konu vs

Kusura bakmayın yanlıs Anlamışım.
Aynen öyle bi durum oluyor telefonları açmıyorum artık şahsi telefonlarımdanda taciz ediliyorum telefon açılmayınca şikayete gidiyor konu vs
Eşimin işi de böyleydi. Sonra mesai bitince telefonları açmamaya başladı. Yapmadığı iş 1000 kullanıcıyı etkiliyor. Önemli bir iş yani. Açmıyor artık telefonu. Çok zorda kalırsa mesai bitti dışarı çıktım bilgisayar evde çok uzaktayım dönemem diyor

İşiniz beden ve ruh sağlığınızdan öncelikli değilse hakkınız olan raporu alıp istirahatinizi yapın..
Çok affedersiniz bunu kendim içinde söylüyorum biz eşek olduktan sonra semer vuran çok oluyor..
O yüzden kendimizi yırtmaya gerek yok, bazı dönemlerde ekstra çaba sarf edebilir bu doğaldır ama süreklilik bizi yıpratmaktan öteye geçmez..

Eşimin işi de böyleydi. Sonra mesai bitince telefonları açmamaya başladı. Yapmadığı iş 1000 kullanıcıyı etkiliyor. Önemli bir iş yani. Açmıyor artık telefonu. Çok zorda kalırsa mesai bitti dışarı çıktım bilgisayar evde çok uzaktayım dönemem diyor
Bende artık öyle yapıyorum.
Bazen ofise gitmem gerekiyor işim 17.30 da bitiyor normal şartlarda kapatıyorum ofis pc mi serviste dizüstü pc den çalışmaya devam ediyorum eve geliyorum yemek vs yemeden işlerimi yapıyorum sabah iş için 6 da uyanmış ve -aksam 10 a kadar hala çalışıyor oluyorum örneğin.
Aynı odada çalıştığım kardeş ekip diye nitelendirdiğimiz arkadaşların çıkış saatlerine bakıyorum 17.32 17.40 en fazla kalanı ekstra 15 dk kalmıştır yani.
Ama hadi ben çıktım iyi aksamlar diyebileceğim bi ortamda değilim. Kimse yerime bakmıyor kimse yerime maillere dönmüyor ertesi gün o işler birikmiş hali ile yine bende.
Gerçekten kendimi aptal gibi hissediyorum o insanlar bu kadar sistematik ve dakik çalışıyorken ben yorulmanında ötesinde bi durum yaşıyorum

İşiniz beden ve ruh sağlığınızdan öncelikli değilse hakkınız olan raporu alıp istirahatinizi yapın..
Çok affedersiniz bunu kendim içinde söylüyorum biz eşek olduktan sonra semer vuran çok oluyor..
O yüzden kendimizi yırtmaya gerek yok, bazı dönemlerde ekstra çaba sarf edebilir bu doğaldır ama süreklilik bizi yıpratmaktan öteye geçmez..
Bu kuruma gelene kadar asla öyle değildi ama burada tahammül edemiyorum bittiğimi hissediyorum resmen

X