- 3 Aralık 2020
- 1.055
- 926
- 73
Bana da ikisinden birini al dedi ama bende bilmiyorum bakıyım artık teşekkür ederim bilgi içinDiğerini bilmiyorum cnm potenden iyi geliyordu bana ama şişkinlik yapıyordu cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana da ikisinden birini al dedi ama bende bilmiyorum bakıyım artık teşekkür ederim bilgi içinDiğerini bilmiyorum cnm potenden iyi geliyordu bana ama şişkinlik yapıyordu cnm
Rica ederim cnm gebelik içinmi önerdi doktor cnmBana da ikisinden birini al dedi ama bende bilmiyorum bakıyım artık teşekkür ederim bilgi için
Araştırdım hemen hemen aynı senin kullandığında pek bi şey çıkmadı işte bide burdan sorayım dedimInternette arastirdinmi?
bebeğim olmuyo benimRica ederim cnm gebelik içinmi önerdi doktor cnm
Öyle bende o zaman internetten baktığımda bulamadım şeker hastalarına falanda onarıyorlarmış cnm hormonları duzenliyo diteAraştırdım hemen hemen aynı senin kullandığında pek bi şey çıkmadı işte bide burdan sorayım dedim
Aynen şeker diyabet yazınca bende şaşırdım dedim bana niye vermişÖyle bende o zaman internetten baktığımda bulamadım şeker hastalarına falanda onarıyorlarmış cnm hormonları duzenliyo dite
Üzülme Allah büyüktür elbet bir gün yüzün gülecekbebeğim olmuyo benim
İnşALLAH Sorunum ne oda belli değil işte hormon düzensiz dedi yumurtlama olmuyormuş ondan da galiba rahim filmi istedi görünürde bi sorun yok dediÜzülme Allah büyüktür elbet bir gün yüzün gülecek
Sıkma canını bol bol dua et cnm elbet bir vakti zamanı vardır stres sıkıntıda çok etkiliyo hamile kalmayı ne zamandan beri istiyorsunuzİnşALLAH Sorunum ne oda belli değil işte hormon düzensiz dedi yumurtlama olmuyormuş ondan da galiba rahim filmi istedi görünürde bi sorun yok dedi
1 yıllık evliyim baştan beri korunmadık ama nasip olmadıSıkma canını bol bol dua et cnm elbet bir vakti zamanı vardır stres sıkıntıda çok etkiliyo hamile kalmayı ne zamandan beri istiyorsunuz
Ya ben bu Potenden i aldım yarın gelecek ama kaç gündür okuyorum hep diyabet hastası şeker için filan yazıyor da endişe ettimDiğerini bilmiyorum cnm potenden iyi geliyordu bana ama şişkinlik yapıyordu cnm
Şuan aynı durumdayım sonucunuz ne olduKızlar son regl tarihim 24 Nisan bu ay daha olmadım. 29 Mayısta erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Birkaç gündür karnım ağrıyor regl olacakmışım gibi sancı giriyor karnıma en son dün akşam öyle bir sancı girdi ki nefesimi kesti. Hafif midem bulantılarım var. Sırtım bacaklarım çok ağrıyor. Bazen beyaz bazen su gibi akıntılarım var 1 haftadır. Gebelik olabilir mi? Geç döllenmeden şüpheleniyorum. Ne zaman test yapsam çıkar?
Endişelenme cnm zaten eğer sadece diyabet için olsaydı doktorun sana vermezdi cnm bende 3 ay kullandimYa ben bu Potenden i aldım yarın gelecek ama kaç gündür okuyorum hep diyabet hastası şeker için filan yazıyor da endişe ettim
Tamam teşekkür ederimEndişelenme cnm zaten eğer sadece diyabet için olsaydı doktorun sana vermezdi cnm bende 3 ay kullandim
Hamile değilmişim. Reglim 20 gün gecikmeli gelmişti.Şuan aynı durumdayım sonucunuz ne oldu
Benim de 8 gün gecikti bugun kan tahlili verdim hamile değilmişim bendeHamile değilmişim. Reglim 20 gün gecikmeli gelmişti.
Umarım sen hamişsindir
Hakkında hayırlısı olsun inşallah Rabbim sana bana isteyen herkese hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin İnşallahBenim de 8 gün gecikti bugun kan tahlili verdim hamile değilmişim bende