- 3 Haziran 2021
- 2.079
- 2.338
- 53
Yapmaya hakkında hayırlısı olsun cnm üzülme kısmeti ne zaman varsa o zaman gelir zaten cnmRegl oldum sanırım lavaboya girdim kahve lekelenmem olmuş sancımda var kasıklarımda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yapmaya hakkında hayırlısı olsun cnm üzülme kısmeti ne zaman varsa o zaman gelir zaten cnmRegl oldum sanırım lavaboya girdim kahve lekelenmem olmuş sancımda var kasıklarımda
Gelsin artık ya neden bekletiyor ki bizi her ay heyecanla bekle sonra hüsranYapmaya hakkında hayırlısı olsun cnm üzülme kısmeti ne zaman varsa o zaman gelir zaten cnm
Uzuĺme cnm Allah büyüktür öyle bir anda gelirki sen bile inanamazsinGelsin artık ya neden bekletiyor ki bizi her ay heyecanla bekle sonra hüsran
Hadi inşallahUzuĺme cnm Allah büyüktür öyle bir anda gelirki sen bile inanamazsin
Siz daha önceki hamileliğinizde yerleşme kanaması yaşamışmıydınızUzuĺme cnm Allah büyüktür öyle bir anda gelirki sen bile inanamazsin
Yok cnm iki hamilelik geçirdim ama ikisindede yerlesme kanamasi yaşamadımSiz daha önceki hamileliğinizde yerleşme kanaması yaşamışmıydınız
Ben dün akşam bir kaç damla kahve leke gördüm sabahta baktım pete hiç kan yok leke var yine bir kaç damla anlamadım agrımda gitti ya gelsin ya dursun valla böyle bekle bekleYok cnm iki hamilelik geçirdim ama ikisindede yerlesme kanamasi yaşamadım
Evet cnm belirsizlik daha kotu cnm benimde sanırım bugün adetim basliyoBen dün akşam bir kaç damla kahve leke gördüm sabahta baktım pete hiç kan yok leke var yine bir kaç damla anlamadım agrımda gitti ya gelsin ya dursun valla böyle bekle bekle
Ben 11 12 gündür bekliyorum sürekli test yaptım çıkmadı sanırım bugün adet oluyorum daha leke ama adet olucam kesin kısmet bakalım artıkBen dün akşam bir kaç damla kahve leke gördüm sabahta baktım pete hiç kan yok leke var yine bir kaç damla anlamadım agrımda gitti ya gelsin ya dursun valla böyle bekle bekle
Benimde bugün geldi canım ya baktımda kanama gelmiş hayırlısı artık Folik asit kullanıyor musun inofolic combi ve prowomen tavsiye ediyorlar ama araştırıcam bakalımBen 11 12 gündür bekliyorum sürekli test yaptım çıkmadı sanırım bugün adet oluyorum daha leke ama adet olucam kesin kısmet bakalım artık
Aynen cnm kısmet herşeyin hayırlısı olsun bana doktor potenden ve yuren(sprey)verdi cnm potenden bitti spreyi hala kullanıyorum cnmBenimde bugün geldi canım ya baktımda kanama gelmiş hayırlısı artık Folik asit kullanıyor musun inofolic combi ve prowomen tavsiye ediyorlar ama araştırıcam bakalım
Vallahi şimdi ne desem yalan olur.Benim bir hafta geçmişti tam öyle öğrendim.bazen gecikmeler de olabiliyor bekleyin derim. inş hamilesinizdir.Merhaba hayırlı olsun sağlıkla alın kucağınıza adetim 4gün gecikti dün test yaptım idrar negatif acaba benimde sizin gibi geç döllenme olabilir mi bir hafta sonra mı test yapayım adet söktürücü ilaç içmeyim dimi
Merhaba canım sizlere birşey sormak istiyorum içinden çıkamadım bende 16 haziran da regl bitti ama 26 haziranda koyu kahve kulotuma kan geldi ama kopkoyuydu sonra kasıklarda ağrı var ve sol tarafta batma oluyor 27Sinde de 2 damla kan geldi ve yine regl olucam gibi kanamam devam ediyor şimdi de kan verdim negatif çıktı ilk defa böyle oldu bunun yumurtlama mi yerleşmemi olduğunu anlayamadım.2 gündür de ilişki olmuyor yerleşme diye düşünüp ilişki yaşamadık sizce bu yumurtlama olup kaçırıyor olabilir miyim sizce bugünü değerlendirsemmi bilemedimCanım yaptinmi ne cikti ben simdi kan testi verdim 24 cikti ilk başta benimde negatif çıkmıştı şimdi teste siliklesiyor artik
Merhaba bu potenden ne işe yarıyor bana da yazdı da doktorAynen cnm kısmet herşeyin hayırlısı olsun bana doktor potenden ve yuren(sprey)verdi cnm potenden bitti spreyi hala kullanıyorum cnm
Vitamindir cnm hormonları dengeliyoMerhaba bu potenden ne işe yarıyor bana da yazdı da doktor
Hm anladım teşekkür ederim iki tane dedi birini al dedi biri de pregros plus onu biliyor musun acaba hangisini alsam aynı mı bunların işleviVitamindir cnm hormonları dengeliyo
Diğerini bilmiyorum cnm potenden iyi geliyordu bana ama şişkinlik yapıyordu cnmHm anladım teşekkür ederim iki tane dedi birini al dedi biri de pregros plus onu biliyor musun acaba hangisini alsam aynı mı bunların işlevi
Internette arastirdinmi?Hm anladım teşekkür ederim iki tane dedi birini al dedi biri de pregros plus onu biliyor musun acaba hangisini alsam aynı mı bunların işlevi