• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Sizce 🤰🏻olabilir miyim?Geç döllenme testte ne zaman çıkar?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben dün akşam bir kaç damla kahve leke gördüm sabahta baktım pete hiç kan yok leke var yine bir kaç damla anlamadım agrımda gitti ya gelsin ya dursun valla böyle bekle bekle 🤔
Evet cnm belirsizlik daha kotu cnm benimde sanırım bugün adetim basliyo

Ben dün akşam bir kaç damla kahve leke gördüm sabahta baktım pete hiç kan yok leke var yine bir kaç damla anlamadım agrımda gitti ya gelsin ya dursun valla böyle bekle bekle 🤔
Ben 11 12 gündür bekliyorum sürekli test yaptım çıkmadı sanırım bugün adet oluyorum daha leke ama adet olucam kesin kısmet bakalım artık

Ben 11 12 gündür bekliyorum sürekli test yaptım çıkmadı sanırım bugün adet oluyorum daha leke ama adet olucam kesin kısmet bakalım artık
Benimde bugün geldi canım ya baktımda kanama gelmiş hayırlısı artık 🤷🏻‍♀️ Folik asit kullanıyor musun inofolic combi ve prowomen tavsiye ediyorlar ama araştırıcam bakalım

Benimde bugün geldi canım ya baktımda kanama gelmiş hayırlısı artık 🤷🏻‍♀️ Folik asit kullanıyor musun inofolic combi ve prowomen tavsiye ediyorlar ama araştırıcam bakalım
Aynen cnm kısmet herşeyin hayırlısı olsun bana doktor potenden ve yuren(sprey)verdi cnm potenden bitti spreyi hala kullanıyorum cnm

Merhaba hayırlı olsun sağlıkla alın kucağınıza adetim 4gün gecikti dün test yaptım idrar negatif acaba benimde sizin gibi geç döllenme olabilir mi bir hafta sonra mı test yapayım adet söktürücü ilaç içmeyim dimi
Vallahi şimdi ne desem yalan olur.Benim bir hafta geçmişti tam öyle öğrendim.bazen gecikmeler de olabiliyor bekleyin derim. inş hamilesinizdir.🙏

Canım yaptinmi ne cikti ben simdi kan testi verdim 24 cikti ilk başta benimde negatif çıkmıştı şimdi teste siliklesiyor artik

Canım yaptinmi ne cikti ben simdi kan testi verdim 24 cikti ilk başta benimde negatif çıkmıştı şimdi teste siliklesiyor artik
Merhaba canım sizlere birşey sormak istiyorum içinden çıkamadım bende 16 haziran da regl bitti ama 26 haziranda koyu kahve kulotuma kan geldi ama kopkoyuydu sonra kasıklarda ağrı var ve sol tarafta batma oluyor 27Sinde de 2 damla kan geldi ve yine regl olucam gibi kanamam devam ediyor şimdi de kan verdim negatif çıktı ilk defa böyle oldu bunun yumurtlama mi yerleşmemi olduğunu anlayamadım.2 gündür de ilişki olmuyor yerleşme diye düşünüp ilişki yaşamadık sizce bu yumurtlama olup kaçırıyor olabilir miyim sizce bugünü değerlendirsemmi bilemedim

Hm anladım teşekkür ederim iki tane dedi birini al dedi biri de pregros plus onu biliyor musun acaba hangisini alsam aynı mı bunların işlevi
Diğerini bilmiyorum cnm potenden iyi geliyordu bana ama şişkinlik yapıyordu cnm

Back