- 10 Şubat 2021
- 578
- 238
- 33
Canım merhaba, naptın merak ettim seni. Ben bugün kan testi yaptım sonuç 0,25Etmem mi canım benim Allah gönlüne göre versin inşallah bu stresinin karşılığını bebişle alırsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım merhaba, naptın merak ettim seni. Ben bugün kan testi yaptım sonuç 0,25Etmem mi canım benim Allah gönlüne göre versin inşallah bu stresinin karşılığını bebişle alırsın
Gebelik yok yani peki adet gecikmenin sebebi neymiş canimCanım merhaba, naptın merak ettim seni. Ben bugün kan testi yaptım sonuç 0,25
Bilmiyorum doktora görünmedim kiGebelik yok yani peki adet gecikmenin sebebi neymiş canim
Canım inşallah çok teşekkürler kan testi yaptırdım yarına çıkar inşallah vardırHamilelik görünüyor canım hayırlı olsun:)
Canım benim ya vallahi senin içinde çok umutluydum. Bu mübarek günde insallah hakkında hayırlısı olur. Ama adet olmaman garip bence en geç pazartesiye kadar bekle ve kadın doğuma gitBilmiyorum doktora görünmedim ki
Çok sağol canım benim evet gidicemCanım benim ya vallahi senin içinde çok umutluydum. Bu mübarek günde insallah hakkında hayırlısı olur. Ama adet olmaman garip bence en geç pazartesiye kadar bekle ve kadın doğuma git
Canım inşallah çok teşekkürler kan testi yaptırdım yarına çıkar inşallah vardır
Malesef regl oldum bugün kan testim de 0,2 çıkmış kimyasal gebelik mi oluyor acaba bu pozitif gibiydi testte ama yaHamilelik görünüyor canım hayırlı olsun:)
Canım benim ya çok üzüldüm İnan bende bugün regl oldum 44.günümde. O kadar ümitlenmiştim ki.. ama nasip sıkma canını Allah en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin Kimyasal olduğunu düşünmüyorum ben öyle olsa kan testin yüksek çıkardı. İdrar testleri bazen böyle yanıltabiliyorMalesef regl oldum bugün kan testim de 0,2 çıkmış kimyasal gebelik mi oluyor acaba bu pozitif gibiydi testte ama ya
Bende öyle canım kendimi hamile sandım resmen hayırlısı diyelim ne kadardır istiyorsun canım benim 1 yılı geçti 3 yıldır da evliyimCanım benim ya çok üzüldüm İnan bende bugün regl oldum 44.günümde. O kadar ümitlenmiştim ki.. ama nasip sıkma canını Allah en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin Kimyasal olduğunu düşünmüyorum ben öyle olsa kan testin yüksek çıkardı. İdrar testleri bazen böyle yanıltabiliyor
6 aylık evliyim bende hiç korunmadık çocuk istediğimiz içinBende öyle canım kendimi hamile sandım resmen hayırlısı diyelim ne kadardır istiyorsun canım benim 1 yılı geçti 3 yıldır da evliyim
İnşallah olur canım Allahın izniyle sen doktora gittin mi neden o kadar geçikmiş6 aylık evliyim bende hiç korunmadık çocuk istediğimiz için
Sağol canım inşallah yok gitmedim stresten büyük ihtimalleİnşallah olur canım Allahın izniyle sen doktora gittin mi neden o kadar geçikmiş