• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce 🤰🏻 miyim ?

Etmem mi canım benim🤲 Allah gönlüne göre versin inşallah bu stresinin karşılığını bebişle alırsın 💘
Canım merhaba, naptın merak ettim seni. Ben bugün kan testi yaptım sonuç 0,25 :(

Canım benim ya vallahi senin içinde çok umutluydum. Bu mübarek günde insallah hakkında hayırlısı olur. Ama adet olmaman garip bence en geç pazartesiye kadar bekle ve kadın doğuma git
Çok sağol canım benim evet gidicem

Malesef regl oldum bugün 😢 kan testim de 0,2 çıkmış kimyasal gebelik mi oluyor acaba bu pozitif gibiydi testte ama ya
Canım benim ya çok üzüldüm İnan 😔 bende bugün regl oldum 44.günümde. O kadar ümitlenmiştim ki.. ama nasip sıkma canını Allah en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin 🙏🏻 Kimyasal olduğunu düşünmüyorum ben öyle olsa kan testin yüksek çıkardı. İdrar testleri bazen böyle yanıltabiliyor

Canım benim ya çok üzüldüm İnan 😔 bende bugün regl oldum 44.günümde. O kadar ümitlenmiştim ki.. ama nasip sıkma canını Allah en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin 🙏🏻 Kimyasal olduğunu düşünmüyorum ben öyle olsa kan testin yüksek çıkardı. İdrar testleri bazen böyle yanıltabiliyor
Bende öyle canım kendimi hamile sandım resmen😔 hayırlısı diyelim ne kadardır istiyorsun canım benim 1 yılı geçti 3 yıldır da evliyim

Bende öyle canım kendimi hamile sandım resmen😔 hayırlısı diyelim ne kadardır istiyorsun canım benim 1 yılı geçti 3 yıldır da evliyim
6 aylık evliyim bende hiç korunmadık çocuk istediğimiz için

Şu idrar testlerinin doğruluğuna Hiç inanmıyorum artık 😞
Bugün ayrı günlerde yapılmış iki pozitif test sonucu adet gecikmemin 13. Günü gidip kan verdim ve sonuç 0.1 NEGATİF 😏

Eklentiler

• 955C18DC-15D4-455E-B405-6C6DAD26CC3F.png
    955C18DC-15D4-455E-B405-6C6DAD26CC3F.png
    415,1 KB · Görüntüleme: 83
  • 6CC59F2C-67F8-4B1A-ADE6-C790B81DDCE8.jpeg
    6CC59F2C-67F8-4B1A-ADE6-C790B81DDCE8.jpeg
    34,9 KB · Görüntüleme: 78
Arkadaşlar yumurtam çatladı 3 gün önce ama kasık ağrım var. Döllenme belirtisi olabilir mi? Alt karnim adet olacakmışım gibi dünden beri

hanımlar normalde adetim 6-7 gün sürer bu ay sadece 3 gün kanamam oldu ilk gün kahverengi iki gün kırmızı ve sonrasında kesildi bi daha da gelmedi neden olabilir bilen var mı?

Back