• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce 🤰🏻 miyim ?

Kızlar Reglim 1 hafta gecikti. Yumurtlama günümün üzerinden 3 hafta geçti. Bazı belirtilerim var akıntı, geceleri baş dönmesi, mide bulantısı, bir iki defa kasıklarım ağrıdı adet olacakmışım gibi ama olmadım. Salı günü 2 tane test yaptım ikiside negatif:KK43: geç döllenme olabilir mi? Ya da stresten mi gelmiyor bu adet. Bir daha test yapmaya korkuyorum tek çizgiyi görürüm diye. Aynı durumu yaşayanlar var mı.? Hamileysem ne zaman ortaya çıkar buuu.

kan verin sağlık ocağında

Fotoyu koyacaktım aslında ama olmuyor dosya eklenmiyor. Kaçıncı dakikada çıktı silik çizgi
Testi yaptıktan sonra tek çizgi çıktı moralim bozuldu bi daha bakmadım. Bugün aklıma geldi bi bakayım dedim çoookkkk silik belli belirsiz bişey gördüm ama tabi hayal de olabilir. Bak fotosunu ekliyorum

Eklentiler

• 905C0BFA-2723-4531-9D18-E3725B5807CD.jpeg
    905C0BFA-2723-4531-9D18-E3725B5807CD.jpeg
    36,2 KB · Görüntüleme: 157
  • BF698C17-C3E3-4D5C-88C4-3950E076166D.jpeg
    BF698C17-C3E3-4D5C-88C4-3950E076166D.jpeg
    183,8 KB · Görüntüleme: 158
Testi yaptıktan sonra tek çizgi çıktı moralim bozuldu bi daha bakmadım. Bugün aklıma geldi bi bakayım dedim çoookkkk silik belli belirsiz bişey gördüm ama tabi hayal de olabilir. Bak fotosunu ekliyorum
Ben gördüm sanki kaç gün geçti adet

Evet baktım resimlere çizgi görünüyor. Ama eczacı bana dediki 5 dakika bekle sonradan çıkan cizgiler geçersiz. Ama seninde adetin baya geçiyor bir kaç gün bekle tekrarla testi. Net bi sonuç kafa rahat olur

Evet baktım resimlere çizgi görünüyor. Ama eczacı bana dediki 5 dakika bekle sonradan çıkan cizgiler geçersiz. Ama seninde adetin baya geçiyor bir kaç gün bekle tekrarla testi. Net bi sonuç kafa rahat olur
Öyle yapıcam :) sonucu yazarım sana da. Dua et benim için olur mu 🙏🏻

Valla mı gördün mü ya. Hayal görüyorum sanmıştım :) 10 gün kadar gecikti.
Yani gördüm görülüyor aslında adet de bayağı geçmiş daha net olabilirdi ama geç döllenme dedikleri durum olabilir bence kan verin bu kadar gecikmeye net sonuç alın inşaAllah hayırlısı ile vardır 😊

Yani gördüm görülüyor aslında adet de bayağı geçmiş daha net olabilirdi ama geç döllenme dedikleri durum olabilir bence kan verin bu kadar gecikmeye net sonuç alın inşaAllah hayırlısı ile vardır 😊
İnşallah vardır canım çok sağol 🙏🏻 😊 bikaç gün sonra testi tekrar edicem

Adetine 2 gün var ve yanlıs gormuyorum dimi

Eklentiler

• 30D30E51-51FE-45F2-88F7-BFCCA93DD601.jpeg
    30D30E51-51FE-45F2-88F7-BFCCA93DD601.jpeg
    123,1 KB · Görüntüleme: 162
Bende sizinle aynı durumdayım en son 7 ocakta adet görmüştüm
10 gün oldu gecikeli
Gecikmemin ertesi günü tes yapmıştım basbaya pozitifti
Hemen sabahı kan verdim 0.1 çıktı sonuç
Ama makina bozuk söylentileri dönüyordu ortalıkta tam 5 saat geciktirdiler sonucu o yüzden kafam çok karıştı
İnşallah ikimizde hamileyizdir 💓

Bende görüyorum hadi hayırlı olsun:) hemen gidip kan testi yap bence
10 gün oldu gecikeli
Ama makina bozuk söylentileri dönüyordu ortalıkta tam 5 saat geciktirdiler sonucu o yüzden kafam çok karıştı

Eklentiler

• 1B6D5771-3758-4C82-9245-0603A87E1AA5.png
    1B6D5771-3758-4C82-9245-0603A87E1AA5.png
    452,9 KB · Görüntüleme: 151
10 gün oldu gecikeli
Canım inşallah hamileyizdir ya 🙏🏻 Senin test bas baya pozitif bebiş var yani :) başka bir yerde kan testi yaptırdın mı peki sonuç ne.?

Canım inşallah hamileyizdir ya 🙏🏻 Senin test bas baya pozitif bebiş var yani :) başka bir yerde kan testi yaptırdın mı peki sonuç ne.?
İnşallah canım 💓
Hayır canım yapmadım başka hiç bir yerde o kadar moralim bozuldu ki negatif sonucunu alınca
Teste bakıyorum bildiğin pozitif hatta canlı daha kırmızı daha net

İnşallah canım 💓
Hayır canım yapmadım başka hiç bir yerde o kadar moralim bozuldu ki negatif sonucunu alınca
Teste bakıyorum bildiğin pozitif hatta canlı daha kırmızı daha net
Canım kan testi yaptıramıyorsan eczaneden farklı markalardan idrar testi al yap bakalım bi emin ol daha sonra başka hastaneye gidersin olmadı

Kızlar selam, adet günüm bugün test yaptım sizce hamile olabilir miyim?

Eklentiler

• 3B9B4B27-CE00-480D-B621-3830A5B83491.jpeg
    3B9B4B27-CE00-480D-B621-3830A5B83491.jpeg
    110,5 KB · Görüntüleme: 135
Back