• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce 🤰🏻 miyim ?

Sabah bi heyecan test yaptım ama maalesef yine tek çizgi :( çok üzgünüm çok

Geç döllenme olunca testlerde hemen çıkmıyormuş :KK43: bi umut işte bikaç gün sonra bi daha yapıcam bakalım
Bende gecikmenin geciktigi zaman test yaptım negatifti😔 bugün adet gecikmesinin 10. Günü yine idrar testi yapicam. Insallah Rabbım hayırlısını gönlüme göre verir🤲

Noldu acaba hamilemisiniz? Bende sizinle ayni 6 ocakta regl olduğum için merak ettim?
Aa seninle aynı kaderi paylaşıyoruz. Benimde bugün 10.günüm gelen giden yok. En son cumartesi idrar testi yapmıştım ama negatif. Birkaç gün sonra kan testi yaptırmayı düşünüyorum

Aa seninle aynı kaderi paylaşıyoruz. Benimde bugün 10.günüm gelen giden yok. En son cumartesi idrar testi yapmıştım ama negatif. Birkaç gün sonra kan testi yaptırmayı düşünüyorum
Yazdıklarını okuyunca ayni ben dedim. Benim normalde asla adet gecikmem olmazdı bu ay olunca insan ister istemez beklentiye giriyor. Bende bugün test yapicam idrar testi

Yazdıklarını okuyunca ayni ben dedim. Benim normalde asla adet gecikmem olmazdı bu ay olunca insan ister istemez beklentiye giriyor. Bende bugün test yapicam idrar testi
İnşallah iki çizgiyide görürsün 🙏🏻 İnşallah bebiş vardır 🙏🏻 Rabbim kimseyi evlat hasretiyle yakmasın :( moralim çok bozuk bu aralar. Ne regl var ne bebiş öylece bekliyorum işte 😥

İnşallah iki çizgiyide görürsün 🙏🏻 İnşallah bebiş vardır 🙏🏻 Rabbim kimseyi evlat hasretiyle yakmasın :KK43: moralim çok bozuk bu aralar. Ne regl var ne bebiş öylece bekliyorum işte 😥
Beklemek en zoru maalesef. Rabbim bekleyen herkes için en hayırlısını versin inşallah 🤲

Canım merhaba az önce test yaptım ilk dakikada silik çizgi çıktı. Insallah hamileyimdir. Yarında gidip kan testi yapicam
Çok sevindim :) hayırlı olsun. İnşallah bebiş vardır darısı başıma 🤲🏻🎈

Canım merhaba az önce test yaptım ilk dakikada silik çizgi çıktı. Insallah hamileyimdir. Yarında gidip kan testi yapicam
Testin fotosunu koyar mısın rica etsem bende de bi silik çizgi çıkmıştı aynısı mı acaba

Back