- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.998
- 548
Amin inşallah Allah gönlünüze göre en kısa zamanda nasip etsinOrası öyle de ne bileyim insan hemencecik olsun istiyor Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah Allah gönlünüze göre en kısa zamanda nasip etsinOrası öyle de ne bileyim insan hemencecik olsun istiyor Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin
Amin Rabbim size de nasip etsin inşallahNe güzel :) Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Çok teşekkür ederim Amin inşallahAmin inşallah Allah gönlünüze göre en kısa zamanda nasip etsin
Çok sağol canım inşallahAmin Rabbim size de nasip etsin inşallah
Bende gecikmenin geciktigi zaman test yaptım negatifti bugün adet gecikmesinin 10. Günü yine idrar testi yapicam. Insallah Rabbım hayırlısını gönlüme göre verirGeç döllenme olunca testlerde hemen çıkmıyormuş bi umut işte bikaç gün sonra bi daha yapıcam bakalım
Noldu acaba hamilemisiniz? Bende sizinle ayni 6 ocakta regl olduğum için merak ettim?Orası öyle de ne bileyim insan hemencecik olsun istiyor Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin
Aa seninle aynı kaderi paylaşıyoruz. Benimde bugün 10.günüm gelen giden yok. En son cumartesi idrar testi yapmıştım ama negatif. Birkaç gün sonra kan testi yaptırmayı düşünüyorumNoldu acaba hamilemisiniz? Bende sizinle ayni 6 ocakta regl olduğum için merak ettim?
Yazdıklarını okuyunca ayni ben dedim. Benim normalde asla adet gecikmem olmazdı bu ay olunca insan ister istemez beklentiye giriyor. Bende bugün test yapicam idrar testiAa seninle aynı kaderi paylaşıyoruz. Benimde bugün 10.günüm gelen giden yok. En son cumartesi idrar testi yapmıştım ama negatif. Birkaç gün sonra kan testi yaptırmayı düşünüyorum
İnşallah iki çizgiyide görürsün İnşallah bebiş vardır Rabbim kimseyi evlat hasretiyle yakmasın moralim çok bozuk bu aralar. Ne regl var ne bebiş öylece bekliyorum işteYazdıklarını okuyunca ayni ben dedim. Benim normalde asla adet gecikmem olmazdı bu ay olunca insan ister istemez beklentiye giriyor. Bende bugün test yapicam idrar testi
Beklemek en zoru maalesef. Rabbim bekleyen herkes için en hayırlısını versin inşallahİnşallah iki çizgiyide görürsün İnşallah bebiş vardır Rabbim kimseyi evlat hasretiyle yakmasın moralim çok bozuk bu aralar. Ne regl var ne bebiş öylece bekliyorum işte
Amin inşallah Sonucu yazın mutlaka merak ederimBeklemek en zoru maalesef. Rabbim bekleyen herkes için en hayırlısını versin inşallah
Yazarım elbetteAmin inşallah Sonucu yazın mutlaka merak ederim
Canım merhaba az önce test yaptım ilk dakikada silik çizgi çıktı. Insallah hamileyimdir. Yarında gidip kan testi yapicamAmin inşallah Sonucu yazın mutlaka merak ederim
Çok sevindim :) hayırlı olsun. İnşallah bebiş vardır darısı başımaCanım merhaba az önce test yaptım ilk dakikada silik çizgi çıktı. Insallah hamileyimdir. Yarında gidip kan testi yapicam
Amin inşallah bence sizde bi idrar testi yapın çünkü aynı günlerde adet olmuşuzÇok sevindim :) hayırlı olsun. İnşallah bebiş vardır darısı başıma
Testin fotosunu koyar mısın rica etsem bende de bi silik çizgi çıkmıştı aynısı mı acabaCanım merhaba az önce test yaptım ilk dakikada silik çizgi çıktı. Insallah hamileyimdir. Yarında gidip kan testi yapicam
Ben daha cumartesi yaptım ama bikaç gün daha bekliyim bakalımAmin inşallah bence sizde bi idrar testi yapın çünkü aynı günlerde adet olmuşuz
Fotoyu koyacaktım aslında ama olmuyor dosya eklenmiyor. Kaçıncı dakikada çıktı silik çizgiTestin fotosunu koyar mısın rica etsem bende de bi silik çizgi çıkmıştı aynısı mı acaba