Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah canım belki de öyledir ama testte çıkardı diye düşünüyorum bir yandanKızlar Reglim 1 hafta gecikti. Yumurtlama günümün üzerinden 3 hafta geçti. Bazı belirtilerim var akıntı, geceleri baş dönmesi, mide bulantısı, bir iki defa kasıklarım ağrıdı adet olacakmışım gibi ama olmadım. Salı günü 2 tane test yaptım ikiside negatifgeç döllenme olabilir mi? Ya da stresten mi gelmiyor bu adet. Bir daha test yapmaya korkuyorum tek çizgiyi görürüm diye. Aynı durumu yaşayanlar var mı.? Hamileysem ne zaman ortaya çıkar buuu.
Geç döllenme olunca testlerde hemen çıkmıyormuşHakkınızda hayırlısı olsun inşallah canım belki de öyledir ama testte çıkardı diye düşünüyorum bir yandan
Yumurtlama gununu net olarak biliyosan 15.gunden sonrasi dogruyu gosterir.Kızlar Reglim 1 hafta gecikti. Yumurtlama günümün üzerinden 3 hafta geçti. Bazı belirtilerim var akıntı, geceleri baş dönmesi, mide bulantısı, bir iki defa kasıklarım ağrıdı adet olacakmışım gibi ama olmadım. Salı günü 2 tane test yaptım ikiside negatifgeç döllenme olabilir mi? Ya da stresten mi gelmiyor bu adet. Bir daha test yapmaya korkuyorum tek çizgiyi görürüm diye. Aynı durumu yaşayanlar var mı.? Hamileysem ne zaman ortaya çıkar buuu.
Mutlaka ama kan testi yapacak bi ortamım yok :/Kan testinde cıkar
Net mi değil mi emin değilim ovulasyon testi yaptım sadeceYumurtlama gununu net olarak biliyosan 15.gunden sonrasi dogruyu gosterir.
Bi ilaç kullanmıyorum. Ama dediğin gibi psikolojikte olabilir of bilmiyorum. Bikaç gün sonra testi tekrarlayacağımBaş dönmesi mide bulantısı psikolejik hissediyorsunuz onlar için çok erken. stresten de olabilir kullandığınız ilac varsa ondan olabilir bir çok nedeni olabilir testinizi tekrarlayın geç döllenmede silik çizgi çıkıyor genelde yada kan verin ..
Ovulasyon test te piki ve ardindan siliklesmeyi gordugun gunden sonra 15 gun sayNet mi değil mi emin değilim ovulasyon testi yaptım sadece
Çok takmamaya çalış hamileliğin en belirgin özelliği adet gecikmesidir diğerleri hep psikolejik hamileysen vücudun bunu belli ediyor zaten inşallah hamilesindirBi ilaç kullanmıyorum. Ama dediğin gibi psikolojikte olabilir of bilmiyorum. Bikaç gün sonra testi tekrarlayacağım
İnşallahÇok takmamaya çalış hamileliğin en belirgin özelliği adet gecikmesidir diğerleri hep psikolejik hamileysen vücudun bunu belli ediyor zaten inşallah hamilesindirne zamandır istiyorsun
Daha yeniymis çok kafana takma lütfen 1 yıl doktorlar bile bakmıyorİnşallah:) 5 aydır istiyoruz
Tek çizgiyi görmekten korkuyorum :-(Adet geçtiyse testlerde cikar zaten bir de 1 hafta geçmiş mutlaka çıkar artık.
Daha fazla beklemeden testi tekrarlayın.
Şimdiye çıkması lazımdı. Eğer adet gelmezse kan testi yaptırınKızlar Reglim 1 hafta gecikti. Yumurtlama günümün üzerinden 3 hafta geçti. Bazı belirtilerim var akıntı, geceleri baş dönmesi, mide bulantısı, bir iki defa kasıklarım ağrıdı adet olacakmışım gibi ama olmadım. Salı günü 2 tane test yaptım ikiside negatifgeç döllenme olabilir mi? Ya da stresten mi gelmiyor bu adet. Bir daha test yapmaya korkuyorum tek çizgiyi görürüm diye. Aynı durumu yaşayanlar var mı.? Hamileysem ne zaman ortaya çıkar buuu.
Benim arkadaşım 6. Ayda hamile kaldıİnşallah:) 5 aydır istiyoruz
Orası öyle de ne bileyim insan hemencecik olsun istiyorDaha yeniymis çok kafana takma lütfen 1 yıl doktorlar bile bakmıyor
Öyle yapıcam heraldeŞimdiye çıkması lazımdı. Eğer adet gelmezse kan testi yaptırın
Ne güzel :) Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahBenim arkadaşım 6. Ayda hamile kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?