- 26 Şubat 2021
- 96
- 24
- 18
- 33
- Konu Sahibi Melekgul1513
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öncelikle hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın.Arkadaşlar ben test yapmıştım bi net bi silik çıktı kan testi de verdim bugün 24.31cikti doktor perşembe günü tekrar kan vermemi söyledi. Adetimin günü normalde bugün
Öncelikle hayırlı
Niye komik olsun. Bu çok önemli bir olay. Sonuçlar için sabredememistir. Görüş almak istemiş yaniÖncelikle hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın.
Ancak doktora da gitmişsiniz. Doktor gerekli açıklamayı yapmıştır.
Üzerine burada sormak biraz komik olmuş.
Evet aynen öyle nasil kisiler var ya anlamıyorum benNiye komik olsun. Bu çok önemli bir olay. Sonuçlar için sabredememistir. Görüş almak istemiş yani
Bunda korkucak ne var bende onu anlamadim yeni gebelik oldugu icin degeriniz dusuk cikmis bu cok normalDoktora gittim ama 24.31 düşük olduğu için bu durumla karşılayanlar illaki vardır komik olacak bi durum yok aksine ben korkuyorum dalga geçer gibi konuşmanıza dikkat ediniz lütfen diğer i dusukle sonuçlandı normal birsey sormak öğrenmek komik olacak bi durum göremiyorum ortada
Tesekkur ediyorum Allah razı olsun isteyen herkese nasip etsin rabbimPozitif canım sağlıkla gelsin inşallahherkeste ve her gebelikte farklı oluyor bu değerler kendini kıyaslayıp strese girme
önemli olan artış onu takip edersin
AmiiiinTesekkur ediyorum Allah razı olsun isteyen herkese nasip etsin rabbim
Önemli olduğunu bende biliyorum. Hanımefendi tahlil sonucuyla birlikte yazmış zaten. Beta değeri 5 üstüyse gebelik var demektir. Prospektüsün arkasında 2 çizginin pozitif olduğu açıkça yazıyor.Niye komik olsun. Bu çok önemli bir olay. Sonuçlar için sabredememistir. Görüş almak istemiş yani
Ben dalga geçmedim kendiniz alınmışsınız. Konunun başlığına bakarsanız testin pozitif olup olmadığını sormuşsunuz. Ben düşükle ve ya gebeliğin durumı ile ilgili bir şey de demedim. Gebelik testlerinde çift çizgi pozitiftir. Beta 5 üstüyse gebelikte vardır. Sağlıklı ilerleyip ilerlememesi başka bir konu. Onun içinde sağlıkla kucağınıza alın inşallah dedim zaten. Sorunun cevabını doktordan almışken burada sormak komik.Doktora gittim ama 24.31 düşük olduğu için bu durumla karşılayanlar illaki vardır komik olacak bi durum yok aksine ben korkuyorum dalga geçer gibi konuşmanıza dikkat ediniz lütfen diğer i dusukle sonuçlandı normal birsey sormak öğrenmek komik olacak bi durum göremiyorum ortada
Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin İnşaAllah.Arkadaşlar ben test yapmıştım bi net bi silik çıktı kan testi de verdim bugün 24.31cikti doktor perşembe günü tekrar kan vermemi söyledi. Adetimin günü normalde bugün
Seni çok iyi anlıyorum canım adetime 4 gün kala kan verdim beta 6,75 çıktı 1 gün sonra senin testin aynısından yaptım silik çıktı. Adet günüme 2 gün kaldı bekliyorum heyecanla. İlkinde düşük yaptım 6 ay geçti inşallah hamileyimdir.Doktora gittim ama 24.31 düşük olduğu için bu durumla karşılayanlar illaki vardır komik olacak bi durum yok aksine ben korkuyorum dalga geçer gibi konuşmanıza dikkat ediniz lütfen diğer i dusukle sonuçlandı normal birsey sormak öğrenmek komik olacak bi durum göremiyorum ortada
Bence pozitifArkadaşlar ben test yapmıştım bi net bi silik çıktı kan testi de verdim bugün 24.31cikti doktor perşembe günü tekrar kan vermemi söyledi. Adetimin günü normalde bugün
Kesinlikle pozitif, hayirli olsunArkadaşlar ben test yapmıştım bi net bi silik çıktı kan testi de verdim bugün 24.31cikti doktor perşembe günü tekrar kan vermemi söyledi. Adetimin günü normalde bugün
Hamilesin hayirli olsunArkadaşlar ben test yapmıştım bi net bi silik çıktı kan testi de verdim bugün 24.31cikti doktor perşembe günü tekrar kan vermemi söyledi. Adetimin günü normalde bugün