• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Sizce pozitif mi

Melekgul1513

Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2021
96
24
18
33
Arkadaşlar ben test yapmıştım bi net bi silik çıktı kan testi de verdim bugün 24.31cikti doktor perşembe günü tekrar kan vermemi söyledi. Adetimin günü normalde bugün

Eklentiler

• 16201187412915254715507225721047.webp
    16201187412915254715507225721047.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 148
Arkadaşlar ben test yapmıştım bi net bi silik çıktı kan testi de verdim bugün 24.31cikti doktor perşembe günü tekrar kan vermemi söyledi. Adetimin günü normalde bugün
Öncelikle hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın.
Ancak doktora da gitmişsiniz. Doktor gerekli açıklamayı yapmıştır.
Üzerine burada sormak biraz komik olmuş.

Öncelikle hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın.
Ancak doktora da gitmişsiniz. Doktor gerekli açıklamayı yapmıştır.
Üzerine burada sormak biraz komik olmuş.
Niye komik olsun. Bu çok önemli bir olay. Sonuçlar için sabredememistir. Görüş almak istemiş yani

Doktora gittim ama 24.31 düşük olduğu için bu durumla karşılayanlar illaki vardır komik olacak bi durum yok aksine ben korkuyorum dalga geçer gibi konuşmanıza dikkat ediniz lütfen diğer i dusukle sonuçlandı normal birsey sormak öğrenmek komik olacak bi durum göremiyorum ortada

Doktora gittim ama 24.31 düşük olduğu için bu durumla karşılayanlar illaki vardır komik olacak bi durum yok aksine ben korkuyorum dalga geçer gibi konuşmanıza dikkat ediniz lütfen diğer i dusukle sonuçlandı normal birsey sormak öğrenmek komik olacak bi durum göremiyorum ortada
Bunda korkucak ne var bende onu anlamadim yeni gebelik oldugu icin degeriniz dusuk cikmis bu cok normal

Pozitif canım sağlıkla gelsin inşallah 🤲🏻💙 herkeste ve her gebelikte farklı oluyor bu değerler kendini kıyaslayıp strese girme 😊 önemli olan artış onu takip edersin

Niye komik olsun. Bu çok önemli bir olay. Sonuçlar için sabredememistir. Görüş almak istemiş yani
Önemli olduğunu bende biliyorum. Hanımefendi tahlil sonucuyla birlikte yazmış zaten. Beta değeri 5 üstüyse gebelik var demektir. Prospektüsün arkasında 2 çizginin pozitif olduğu açıkça yazıyor.
Doktora da gitmiş kendisi. Burada doktordan daha net bilgiyi zaten kimse vermeyeceğinden komik.

Ben dalga geçmedim kendiniz alınmışsınız. Konunun başlığına bakarsanız testin pozitif olup olmadığını sormuşsunuz. Ben düşükle ve ya gebeliğin durumı ile ilgili bir şey de demedim. Gebelik testlerinde çift çizgi pozitiftir. Beta 5 üstüyse gebelikte vardır. Sağlıklı ilerleyip ilerlememesi başka bir konu. Onun içinde sağlıkla kucağınıza alın inşallah dedim zaten. Sorunun cevabını doktordan almışken burada sormak komik.

Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin İnşaAllah. 🤲🏻☺️ Olumsuz şeyler düşünme. Bence de bebeğin yeni olduğu için değerin düşük çıkmış yükselir Allah’ın izniyle 🥰 mutlu ol ki bebişin de mutlu olsun annesi 🌹

Seni çok iyi anlıyorum canım adetime 4 gün kala kan verdim beta 6,75 çıktı 1 gün sonra senin testin aynısından yaptım silik çıktı. Adet günüme 2 gün kaldı bekliyorum heyecanla. İlkinde düşük yaptım 6 ay geçti inşallah hamileyimdir.

Ben adet günüme 2 gün kala silik çizgiyi görüp kan vermiştim betahcg 6 çıkmıştı, bebeğim şuan kucağımda 😂 inşallah siz de sağlıkla alırsınız kucağınıza. Hayırlı olsun.

Back
X