• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Sizce pozitif mi arkadaşlar yardımcı olur musunuz lütfen?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kanatsizmelekkk

Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2019
20
7
6
27
Bugün akşam üzeri yaptım adetime 1 gün var yorumlarınızı bekliyorum..

Eklentiler

• 20201021_184723.jpg
    20201021_184723.jpg
    46,8 KB · Görüntüleme: 224
  • 20201021_184723.jpg
    20201021_184723.jpg
    46,8 KB · Görüntüleme: 228
Ne kadar bekledi evet gölge gibi duruyor ama tam emin olamadım yeni cektiysen eğer beklemiş halinide cekermisin canım

Ben de bugün akşama doğru öyle alel acele yaptım reglime bir gün var aynı sizin gibi ve aynı sizinki gibi çok silik çıktı.. Sabah tekrar yapıcam ilk idrarla. Varsa elinizde test siz de sabah tekrarlayın bir de siyah beyaz yapıp konsantrasyonu arttırınca netleşiyor:) inşallah vardır gebelik ve inşallah sağlıklı ilerler.

Ben de bugün akşama doğru öyle alel acele yaptım reglime bir gün var aynı sizin gibi ve aynı sizinki gibi çok silik çıktı.. Sabah tekrar yapıcam ilk idrarla. Varsa elinizde test siz de sabah tekrarlayın bir de siyah beyaz yapıp konsantrasyonu arttırınca netleşiyor:) inşallah vardır gebelik ve inşallah sağlıklı ilerler.
Benimde yarin bat ama beni öldurseler gene test yapamam tertemiz negatifleri gormekten yoruldum artik. valla onunuzde ceketimi ilikliyorum kizlar saygidan iyi cesaret ediyorsunuz 😄👍🏾

Aynen siyah beyaz daha da belli oluyor. Inşallah yanılmayız Allah herkesin gönlüne göre doğru zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Sabah testi yapınca bana da yazın merak ederim 🤗🤗

Benimde yarin bat ama beni öldurseler gene test yapamam tertemiz negatifleri gormekten yoruldum artik. valla onunuzde ceketimi ilikliyorum kizlar saygidan iyi cesaret ediyorsunuz 😄👍🏾
Erken gebelik testlerinden cumartesiden pazartesiye 3 tane yapmıştım. Bembeyazdı sinirlerim bozuldu emindim aslında regl olacağıma.. ben de sizin gibi karar almıştım gecikir se yapacaktım ama dayanamadım normal gebelik testi alıp alel acele petrol istasyonunda yaptım silik çizgiyi arabaya varınca gördüm:)

İnan ben onlarca gördüm beyaz test kitleri.. O yüzden silik çıkınca kit bozuk diye düşündüm 😀 hala daha bozuk oynattım testi yanlış yaptım vs diye emin değilim. İnşallah Allah her isteyene o güzel çift çizgiyi net gördürür ve sağlıklı gebelik nasip eder.

İnan ben onlarca gördüm beyaz test kitleri.. O yüzden silik çıkınca kit bozuk diye düşündüm 😀 hala daha bozuk oynattım testi yanlış yaptım vs diye emin değilim. İnşallah Allah her isteyene o güzel çift çizgiyi net gördürür ve sağlıklı gebelik nasip eder.
Amiin 🤲🏻 o cift cizgiyide gorucez elbet birgun insallah canim

Back