- 8 Mart 2019
- 20
- 7
- 6
- 27
- Konu Sahibi Kanatsizmelekkk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bekleyince koyulaşmış ama bilemedim. Bakar mısınız sizde?Ne kadar bekledi evet gölge gibi duruyor ama tam emin olamadım yeni cektiysen eğer beklemiş halinide cekermisin canım
Ben çizgiyi bariz görüyorum fakat elinizde test varsa tekrarlar mısınız? Daha da emin olmak için. Eğer çizgi çıkarsa direkt kan verin ❤Bugün akşam üzeri yaptım adetime 1 gün var yorumlarınızı bekliyorum..
Evet test var hemen yapıyorum o zaman çok teşekkür ederim yorumunuz içinBen çizgiyi bariz görüyorum fakat elinizde test varsa tekrarlar mısınız? Daha da emin olmak için. Eğer çizgi çıkarsa direkt kan verin ❤
Rica ederim. Bekleyebilirseniz sabah yapın ama varsa akşam da çıkıyor ztn benim öyle olduEvet test var hemen yapıyorum o zaman çok teşekkür ederim yorumunuz için
Sabah da yapıcam inşallah hayal kırıklığı olmazRica ederim. Bekleyebilirseniz sabah yapın ama varsa akşam da çıkıyor ztn benim öyle oldu
Hayırlısı neyse o olsun Rabbim isteyen herkese en hayırlı zamanda nasip etsin. ❤ inşAllah vardırSabah da yapıcam inşallah hayal kırıklığı olmaz
Benimde yarin bat ama beni öldurseler gene test yapamam tertemiz negatifleri gormekten yoruldum artik. valla onunuzde ceketimi ilikliyorum kizlar saygidan iyi cesaret ediyorsunuzBen de bugün akşama doğru öyle alel acele yaptım reglime bir gün var aynı sizin gibi ve aynı sizinki gibi çok silik çıktı.. Sabah tekrar yapıcam ilk idrarla. Varsa elinizde test siz de sabah tekrarlayın bir de siyah beyaz yapıp konsantrasyonu arttırınca netleşiyor:) inşallah vardır gebelik ve inşallah sağlıklı ilerler.
Aynen siyah beyaz daha da belli oluyor. Inşallah yanılmayız Allah herkesin gönlüne göre doğru zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Sabah testi yapınca bana da yazın merak ederimBen de bugün akşama doğru öyle alel acele yaptım reglime bir gün var aynı sizin gibi ve aynı sizinki gibi çok silik çıktı.. Sabah tekrar yapıcam ilk idrarla. Varsa elinizde test siz de sabah tekrarlayın bir de siyah beyaz yapıp konsantrasyonu arttırınca netleşiyor:) inşallah vardır gebelik ve inşallah sağlıklı ilerler.
Inşallah ❤ çok teşekkürlerHayırlısı neyse o olsun Rabbim isteyen herkese en hayırlı zamanda nasip etsin. ❤ inşAllah vardır
Bende sizin sabrınız için önünüzde eğiliyorum gerçekten. benim hiç sabrım yokBenimde yarin bat ama beni öldurseler gene test yapamam tertemiz negatifleri gormekten yoruldum artik. valla onunuzde ceketimi ilikliyorum kizlar saygidan iyi cesaret ediyorsunuz
Sizin de bekliyorum inşallah yanılmayız:)Aynen siyah beyaz daha da belli oluyor. Inşallah yanılmayız Allah herkesin gönlüne göre doğru zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Sabah testi yapınca bana da yazın merak ederim
Erken gebelik testlerinden cumartesiden pazartesiye 3 tane yapmıştım. Bembeyazdı sinirlerim bozuldu emindim aslında regl olacağıma.. ben de sizin gibi karar almıştım gecikir se yapacaktım ama dayanamadım normal gebelik testi alıp alel acele petrol istasyonunda yaptım silik çizgiyi arabaya varınca gördüm:)Benimde yarin bat ama beni öldurseler gene test yapamam tertemiz negatifleri gormekten yoruldum artik. valla onunuzde ceketimi ilikliyorum kizlar saygidan iyi cesaret ediyorsunuz
İnan ben onlarca gördüm beyaz test kitleri.. O yüzden silik çıkınca kit bozuk diye düşündüm hala daha bozuk oynattım testi yanlış yaptım vs diye emin değilim. İnşallah Allah her isteyene o güzel çift çizgiyi net gördürür ve sağlıklı gebelik nasip eder.Benimde yarin bat ama beni öldurseler gene test yapamam tertemiz negatifleri gormekten yoruldum artik. valla onunuzde ceketimi ilikliyorum kizlar saygidan iyi cesaret ediyorsunuz
Amiin o cift cizgiyide gorucez elbet birgun insallah canimİnan ben onlarca gördüm beyaz test kitleri.. O yüzden silik çıkınca kit bozuk diye düşündüm hala daha bozuk oynattım testi yanlış yaptım vs diye emin değilim. İnşallah Allah her isteyene o güzel çift çizgiyi net gördürür ve sağlıklı gebelik nasip eder.
Inşallah cnm hayırlısıSizin de bekliyorum inşallah yanılmayız:)