Bugün pik gibi kaset testler de herkesin çok kırmızılaşmayabiliyo bence değerlendir
bugün değerlendir mutlaka inşallah tutarGeçen yki pik dönemimdeki testimi de ekledim karşılaştırma yapabilmek adına. 13 ünde doktora gitmiştim. Ultrasonda yumurtayı görmüştük beraber. Ama değerlendiremediğimiz için hiç olmuştu o ayrınasip tabii
Bugün değerlendirildiiibugün değerlendir mutlaka inşallah tutar
Hemen hemen aynı günlerde yumurtlama yaşadık aynı anda seviniriz inşallahBugün değerlendirildiiiyarını da değerlendirdik mi gerisi rabbimde artık
Aaayyy hadi inşllah. Biraz öykünden bahsetsene. Ne zamandır evlisin, ne kadardır deniyosunuz falanHemen hemen aynı günlerde yumurtlama yaşadık aynı anda seviniriz inşallah
Dokuz aydır evliyimAaayyy hadi inşllah. Biraz öykünden bahsetsene. Ne zamandır evlisin, ne kadardır deniyosunuz falan
Yaaa. Geçmiş olsun. Rabbim hayırlı olana versin ömür inşallah.Dokuz aydır evliyimilk evlendiğim ay istemedim sonra bi anda çok istemeye başladık çocuğu etrafta herkes doğurup hamile kaldığı için herhalde ağustos Eylül ekim ayında telefon uygulamaları ile denedim olmadı sonra ovülasyon testi ile tanıştım kasım ayında bir gebenin günlüğü diye bi sayfa vardı çok popüler güvenli Kasım da sipariş ettim o ay adetin 20.Günü yumurtlama gördüm değerlendirdim ama tam anlamıyla tüm günler değelenmedi. Sonra adet oldum tutmadı aralıkta tekrar ovulasyon testi aldım adete bir hafta varken yumurtlama gördüm ertesi gün çatlama olmuştu iki gün değerlendirdim o ay hamile kaldım geç döllenme oldu adetim beş gün geçtiğinde ancak çift çizgiyi gördüm. 12+3te leke oldu doktora gittim kalbinin durduğunu öğrendim kürtaj ettiler doktor bir adet gördükten sonra tekrar deneyebilirsiniz dedi 1 nisan da adet gördüm tekrar ovulasyon testi aldım yumurtlama gördüm dün bugün de çatlama oldu inşallah kaybettiğim yavrumun yerini dolduracak sağlıklı bir evlat nasip eder rabbim mübarek ayın hürmetine hepimiz sevinelim. Uzun oldu kusura bakma sen anlat hikayeni
Benim adetlerim otuz günde bir saati saatine değişmez bile ama yumurtlama günü her ay değişebiliyor testle takip edince bunu gördüm bakalım 29 Nisan da test yapıcam inşallah sağlıkla tutarYaaa. Geçmiş olsun. Rabbim hayırlı olana versin ömür inşallah.
biz ağustos ayında evlendik. Hiç korunmadık. Eşim 30 ben 26 yaşındayım çünkü. Bi zaman sonra zor olacağına kanaat getirip olursa olur fikriyle hareket ediyoruz evlendiğimizden beri ama şimdiye kadar olmadı. Adetlerim hep düzensizdir zaten benim oldu olaSı. Ben de senin gibi telefondan takip etmiştim bikaç ay ta ki marta kadar. Ocak sonundan mart sonuna kadar adet olmayınca -bi de evli olmanın rahatlığıyla- doktora gittim. 2. Ayın sonunda yumurtlamışım o dönem. Çok şaşırmıştım hatta çünkü düzensiz olmasına rağmen hiç ay atlamamıştı. Neyse bi sıkıntı falan yokmuş en azından yumurtalıklarımda deyip yoluma devam ettm ama o günleri değerlendiremedik. Bu ay ovülasyon testleriyle peşine düştüm artıkbakalım nasıl olucak olucak mı bilemiyorum tabii.
Piki ne zaman gördün peki sen?Benim adetlerim otuz günde bir saati saatine değişmez bile ama yumurtlama günü her ay değişebiliyor testle takip edince bunu gördüm bakalım 29 Nisan da test yapıcam inşallah sağlıkla tutar
17 nisanda gördüm saat onikiyi geçmiş geçmiş olmasa dün dicektimPiki ne zaman gördün peki sen?
17 nisanda gördüm saat onikiyi geçmiş geçmiş olmasa dün dicektim
Yarın benim çizgi de silikleşirse 2 gün var aramızda o zaman17 nisanda gördüm saat onikiyi geçmiş geçmiş olmasa dün dicektim
İnşAllah canımYarın benim çizgi de silikleşirse 2 gün var aramızda o zamaninşallah hayırlısıyla olur bu ay yaa.
Canım sende mi edirnelisinYarın benim çizgi de silikleşirse 2 gün var aramızda o zamaninşallah hayırlısıyla olur bu ay yaa.
Hı hı. EdirneliyimCanım sende mi edirnelisin
BendeeHı hı. Edirneliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?