sizce özel mi devlet mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi gizzz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

devletteki çogu hemsıre doktor falan aynı ama tabı degısıyor ben devlettekı ilgiyi özelde göremedım ama aksam gidince:) önemli olan ilgili olması doktorun inş özelde güzel ilgilenırler senınle ve bebegınle:)

bu sorunu cevabını çok merak ediyorum yarın doktora gitmem gerekiyor yeni hamile olduğumu öğrendim hala karar veremedim ilki düşük oldu özele gittim ama şimdi devlete gitsem diyorum çok kafam karışık

benımde iki düsük oldu özele gittim doktorum iyidi ama olmadı bende düsüklerden sonra baska bir özele gittim nevar neyok orasıda devletten beter cıktı simdi bende ne yapcamı sasırdım pazartesı gitcem devlete bakalım sen nerde oturuyosun bide galba bugun doktora gitcekmıssın nasıldı ilgi özelemı gittin devletemı?

özelede gittim cuma günü hostesler kimliğimi kaybettiler saatlerce kimliğimi bulmaya çalıştılar. en sonunda başka bir bayana verilmiş kimliğim kameralardan izleyip görmüşler. ama doktordan memnun kaldım sırf doktor için devam edicem özele. sanırım ne özel ne devlet hepsi aynı bi günleri bi günlerini tutmuyor.

canım ben cuma ilk baş devlete gittim ama doktorr ameliyatta olduğu için 2 buçuk saat bekledik gelmeyince yine özele gittik yarın yine devlete gitcem daha sonra ikii doktor arasında tercih yapcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…