bende 6 haftalık hamileyim. devlete gittim gittiğim hastanede sadece kadın doğum ve çocuk hastalıkları. ve 2 yıllık hastane. hiç memnun kalmadım. azarlamalar. insan yerine koyup cevap vermeye tenezzül bile etmiyorlar. ve doktorda daha önce dayımın eşi doğum yaptı çok iyi dedi. bende ona güvenerek gittim. ama tabi daha önce özel muayaneleri vardı şimdi kalktı ozaman daha iyi olur tabi. her neyse girdim doktorun yanına ismim yazdı ekranda bir baktım benden önce bir bayan girmiş ne randevusu var. ne bişeyi doktor bana bakmadı bile sadece sordu kaçında adet oldun diye.işte gebelikte yapılan testleri yaptırmam için birşeyler söyledi hemşireye ama habire diğer kadınla ilgileniyor. ben anlatmaya çalışıyorum doktor bey ben kansızım daha önce bu ilaçları kullanıyodum devam edeyimmi yine bana başka ilaç yazarmısınız yoksa diye yok adam da bi tepki yok. her neyse kan tahlillerini yaptır 15 20 gün sonra tekrar geldi. indim tahlil yaptırmaya ana baba günü ilk önce kan tahlili yaptırmak için kayıt oldum. sonra bekliyorum sırada allahım görmeniz lazım insanlıktan nasibini almamış insan dolu resmen önüme belki 10 kişi geçti ben daha önce geldim diyerek. ben normalde kavga ederdim ama hangi biriyle uğraşıcam. her neyse sıra bana geldi 5 tüp kan alındı ama görün bir kan alan bayandaki hareketleri surat büzüştürüyo sanki o benim işim de zorla yapıyormuş gibi. yani anlıycağınız devletten ağzım yandı birde özele gidicem cuma günü. sanırım devlette yaşadıklarımı en azından çok fazla yaşamam. insanı yemin ederim her şeyden soğutuyor hem insanlar hem hastane çalışanları.
devletteki çogu hemsıre doktor falan aynı ama tabı degısıyor ben devlettekı ilgiyi özelde göremedım ama aksam gidince:) önemli olan ilgili olması doktorun inş özelde güzel ilgilenırler senınle ve bebegınle:)