tesekkür ederim.. pazartesıye randevu aldım devlete ama hala kararsızım burda bi sorıyım dedim
slm arkadaslar benm bebegim daha cok küçük ama kararsızım özel mi devlet mı diye dha önce iki düsügüm oldu özele gittim onlarda ama bi faydasını görmedim cok fazla özellerde artık kalabalık randevu saatınde gitsen dahı beklıyorsun ama gecen gün devlet hastanesınde aksam muanesini ögrendım bi arkadasla gittim cok hosuma gitti hiç beklemıyorsun ilgi süper hemde eşimlede rahatlıkla gidebilirim cok artısı var ama genede acaba özelemı gitsem diyorum dogum zamanı icin ama doktor degistirmekte istemıyorum cok kararsızım sizin öneriniz nedir ve siz nereye gidiyorsunuz?
canım özele gidersende ücretlere dikkat et.her ilde farklı olabiliyor ve doktorunun ilgisine dikkat et.ilgisiz ve suratsız dr seni rahatlatmaz.eğer memnun kalmazsan değiştirirsin.sonuçta gebelik takibi aynı oluyor genelde.
kesınlıkle doktoruna göre değişiyor.ben devlet hastanesınde kadın doğumcuları hıç sevmez kadın hastalıkklarında hep özele giderdim sonra mecburiyetten devlete hatta kadın doktora gıttım ve çk memnun kaldım.bıde şu var bana ıyı gelen doktor başkasına kötu gelebılıyor bu neden boyle olıuyor tam çözemedım...akşam muayenesı nedir bıraz açarmısın konuyu
bizim burda doktorlar vardiyalı gibi aksam 5den 11e kadar calısıyorlar doktorlar ve hastanede kimse olmuyor testde yapıyorlar
slm arkadaslar benm bebegim daha cok küçük ama kararsızım özel mi devlet mı diye dha önce iki düsügüm oldu özele gittim onlarda ama bi faydasını görmedim cok fazla özellerde artık kalabalık randevu saatınde gitsen dahı beklıyorsun ama gecen gün devlet hastanesınde aksam muanesini ögrendım bi arkadasla gittim cok hosuma gitti hiç beklemıyorsun ilgi süper hemde eşimlede rahatlıkla gidebilirim cok artısı var ama genede acaba özelemı gitsem diyorum dogum zamanı icin ama doktor degistirmekte istemıyorum cok kararsızım sizin öneriniz nedir ve siz nereye gidiyorsunuz?
kız orası nere super valla
:) ist silivri bende yenı ögrendım süper bişiy gercektende..
öncelikle bebeğiniz hayırlı olsun.Allah tamamına erdirsin inş.
ben hem devlet hem özelde gitmeyi düşünüyorum. özeldeki dr um gerçekten çok iyi ama çok vakit ayırmıyor, çok kalabalık oluyor. bir de tahlil vb ücretler çok fazla.
riskli gebelik geçireceğim için iyi bir dr kontrolünde olmam şart. özeldeki dr um riskler konusunda iyi. ünv hastaneleri bana zaman ve yer açısından pek uymuyor. o yüzden özeldekine gideceğim, inş sorun çıkmaz da doğumu da o dr'da düşünüyorum.
normal gebelik kontrollerim için de devlete gitmeyi düşünüyorum. oradaki dr dan da memnunum aslında ama hem ulaşım sorunu, hem de yanlarındaki yardımcı kadınları pek sevmiyorum.
hastaneden ve dr dan memnun kalmışsanız devlette devam edebilirsiniz. özel riskli bir durum yoksa, devlet olabilir. istanbuldaysanız hangi hastaneye gittiğinizi ve akşam muayenesini açıklar mısınız?
inallah turkıye genelıne yayılır..çok kıskandım sızı şimdik
tesekkür ederim sizinde hayırlı olsun:) evt istnbuldayım silivride burda 5 6tane doktor var ve her gece biri aksam 5 ,den 11e kadar hasta bakıyorlar 3 4senelıkde bi hastane yenı ve temız cok güzek ama sizin gibi benımde risklı hamılelıgım 2 defa düsük yaptım simdide napsam diye düsünüyorum
bu sorunu cevabını çok merak ediyorum yarın doktora gitmem gerekiyor yeni hamile olduğumu öğrendim hala karar veremedim ilki düşük oldu özele gittim ama şimdi devlete gitsem diyorum çok kafam karışık
ben henüz hamile değilim.
yakın zamanda kalp durması ile bebeği kaybettim, o yüzden dr lar ile haşır neşir oldum. şimdi tekrar düşünüyoruz, dr korunmayı bırakın dedi.
riskli durum varsa, dr un uzman ve tecrübeli olması çok önemli. gerekirse 2 dr un kontrolünde olmanı tavsiye ederim. bir dr un birşey kaçırırsa öteki fark eder.
inş bu sefer hiç sorunsuz şekilde bebeğine kavuşursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?