Sizce ovülasyon testim pik mi ?

ay canım sana zahmet bakarmısın bu sefer hemen kıpkırmızı çıktı ve akıntım yoğun şekilde var kesin pik günümdür dimi ?
Evet daha net görünüyor adetin başlangıcından itibaren kaçıncı günü desin canım birde Pcos var mı

Bence sen günaşırı ilişki yaşa kafan karışmamış olur

Döngünün uzunmuş o zaman normal bence bu zamanlarda pik görmeniz. Yarın birdaha test yapın bakalım sonuç ne çıkacak

Döngünün uzunmuş o zaman normal bence bu zamanlarda pik görmeniz. Yarın birdaha test yapın bakalım sonuç ne çıkacak

Evet bende öyle düşünüyorum dünü ve bugünüde değerlendirdim nolur nolmaz diye yarın tekrar test yapıcam silikleşmişse zaten pik gerçeklemiştir

Kızlar ben ovü testin hiçbişey anlamadım üç gündür t çizgizisi koyu çıktı yumurtlamam oldu diye düşünüp değerlendirdim 2 günüde bugünde çatlamam olmuştur olduysa silik çıkar diye yaptım ama c silik t dahada koyu çıktı neden böyle çatlamam mı olmuycak acaba bir anlamış değilim bunun mantığını

Eklentiler

• IMG_2409.jpeg
    IMG_2409.jpeg
    45 KB · Görüntüleme: 12
Kızlar ben ovü testin hiçbişey anlamadım üç gündür t çizgizisi koyu çıktı yumurtlamam oldu diye düşünüp değerlendirdim 2 günüde bugünde çatlamam olmuştur olduysa silik çıkar diye yaptım ama c silik t dahada koyu çıktı neden böyle çatlamam mı olmuycak acaba bir anlamış değilim bunun mantığını
Merhaba don durumunuz ne oldu gebelik varmı? Hangi günleri değerlendirdiniz? Laboquick mi markası

Canım henüz pik olmamış gibi geldi bana. Döngün kaç gün sürüyor ve bu son yaptığın kaçıncı günün testi?
26 ekimde bitti canım 27 ekimde ilk başlamaya başladım bugün 14. Günüm her ay yumurtlama olmuyor diyorlsr olmayacak mı acaba aslından iki gün önce uzun akıntım gwlmişti

Merhaba don durumunuz ne oldu gebelik varmı? Hangi günleri değerlendirdiniz? Laboquick mi markası
Merhaba son durum malesef hamile kalamadım testim pik yaptı değerlendirdim fakat vajina iltihabı olduğumu öğrendim bu yüzden tutmadı diye düşünüyorum

Ben zaten piki gördüm geçen ay enfeksiyon iltihap olduğu için tutmadı yapa yapa testi kavradım şükür 😂
Yani ben hiç yapmadım reglim gecikince test bulamayıp arkadaşımdan ovulasyon testi alıp test yaptım 15 dk sonra koyu çıkınca hamile olduğumu öğrendim beklemek gerektiğini de burdan biliyorum 😂

X