- 16 Eylül 2024
- 190
- 98
Evet daha net görünüyor adetin başlangıcından itibaren kaçıncı günü desin canım birde Pcos var mıay canım sana zahmet bakarmısın bu sefer hemen kıpkırmızı çıktı ve akıntım yoğun şekilde var kesin pik günümdür dimi ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet daha net görünüyor adetin başlangıcından itibaren kaçıncı günü desin canım birde Pcos var mıay canım sana zahmet bakarmısın bu sefer hemen kıpkırmızı çıktı ve akıntım yoğun şekilde var kesin pik günümdür dimi ?
18. Günde yumurtlamam oldu hayır pcos yok geçen ay 34. Gün adet olmuş normalde hep 30 gündür ama döngümEvet daha net görünüyor adetin başlangıcından itibaren kaçıncı günü desin canım birde Pcos var mı
Öyle yapıyorum bendeBence sen günaşırı ilişki yaşa kafan karışmamış olur
Evet bende öyle düşünüyorum dünü ve bugünüde değerlendirdim nolur nolmaz diye yarın tekrar test yapıcam silikleşmişse zaten pik gerçeklemiştirDöngünün uzunmuş o zaman normal bence bu zamanlarda pik görmeniz. Yarın birdaha test yapın bakalım sonuç ne çıkacak
Pcos ya da hormonel bir sorun yoksa genelde 13-16. Günler arası görülüyor ama kişiden kişiye göre değişiyor. Ben 15. Günde pik görüyorum. Pik olması için iki çizgi aynı koyulukta olacak ya da t daha koyu olacak
Canım henüz pik olmamış gibi geldi bana. Döngün kaç gün sürüyor ve bu son yaptığın kaçıncı günün testi?Eki Görüntüle 3497292
Bakar mısınız benimkine de
Merhaba don durumunuz ne oldu gebelik varmı? Hangi günleri değerlendirdiniz? Laboquick mi markasıKızlar ben ovü testin hiçbişey anlamadım üç gündür t çizgizisi koyu çıktı yumurtlamam oldu diye düşünüp değerlendirdim 2 günüde bugünde çatlamam olmuştur olduysa silik çıkar diye yaptım ama c silik t dahada koyu çıktı neden böyle çatlamam mı olmuycak acaba bir anlamış değilim bunun mantığını
26 ekimde bitti canım 27 ekimde ilk başlamaya başladım bugün 14. Günüm her ay yumurtlama olmuyor diyorlsr olmayacak mı acaba aslından iki gün önce uzun akıntım gwlmiştiCanım henüz pik olmamış gibi geldi bana. Döngün kaç gün sürüyor ve bu son yaptığın kaçıncı günün testi?
Canım henüz pik olmamış gibi geldi bana. Döngün kaç gün sürüyor ve bu son yaptığın kaçıncı günün testi?
Bugünde böyle çıktı cNımBugünde böyle çıktı canım
Eki Görüntüle 3497491
Merhaba son durum malesef hamile kalamadım testim pik yaptı değerlendirdim fakat vajina iltihabı olduğumu öğrendim bu yüzden tutmadı diye düşünüyorumMerhaba don durumunuz ne oldu gebelik varmı? Hangi günleri değerlendirdiniz? Laboquick mi markası
Hamile kalabildinizmi testiniz pik gözüküyorduBugünde böyle çıktı cNım
Selam ilk yaptığınız an değil 15-20 dk beklediğinizdeki sonuç önemli bu şekilde pik görünüyorşimdide böyle gözüküyor aklım karıştı inanın
Ben zaten piki gördüm geçen ay enfeksiyon iltihap olduğu için tutmadı yapa yapa testi kavradım şükürSelam ilk yaptığınız an değil 15-20 dk beklediğinizdeki sonuç önemli bu şekilde pik görünüyor
Yani ben hiç yapmadım reglim gecikince test bulamayıp arkadaşımdan ovulasyon testi alıp test yaptım 15 dk sonra koyu çıkınca hamile olduğumu öğrendim beklemek gerektiğini de burdan biliyorumBen zaten piki gördüm geçen ay enfeksiyon iltihap olduğu için tutmadı yapa yapa testi kavradım şükür