Sizce niyeti ne?

Cinsellik icin yaklasmiyor emin ol. Cunku sizi cekecegine gider ücretiyle hallederdi:)

Evime gel diyen adamın niyeti bellidir
Evlilik , çocuk falan hikaye

Çok detaylı tanışıyorsunuzdur , bir ilişkiniz vardır vs gidersin evine sana kalmış bir şey de şu an tek amacı cinsellik yani bunu bil.

Bence her erkek cinsellikten bahseder çoğu deyim yüzde 85 i .. Bizde eşimle tanıştıktan 1 ay sonra bu tür konuşmalar başlamıştı görevde olduğu için buluşamiyoduk tabi ama ister istemez konu sürekli açılıyordu ama sonuç şimdi evliyiz çocuğumuz var .

Niyeti ne? Diye kafa patlatmadigimiz bir ilişki diliyorum ben de şu an evine gdiyorum ama korkmuyor değilim fuckbuddy mi ariyor gelişine mi oynuyor bilmiyorum.Tek farkı ben evlilik düşünmüyorum tabii onun haberi yok yoruyor böyle adamlar

Çok sıkı takip ettiğim bir ilişki uzmanı var benzer birşey başıma geldi ve adamın videolarını izledim demişti ki erkeğe anı çıkışlar yapma adamın yapacağı şey sana çıkışmak olur ama erkeğe tatlı dille laf sokar hadsizlesmez isen ne diyeceğini bilemez ve dememiz gerekende şu imiş " evde seninle görüşemem Ama dışarda kafede oturup birşeyler içebiliriz " dememiz lazimmis ve bu adam bir ay içinde tek derdi cinsellik ise pes edip başkalarını avlamaya calisir asla niyeti bir duygu değilmiş bu bir ilk aylik süreçte de hiçbir erkeğin dediği hiçbirşeye inanmamak gerekiyormus sırtlanlara av olmayalım lütfen :) alfa erkekler dururken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…