• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce nedeni nedir?

Amin. Benim de bu şekildeydi. Çok gecikmiyordu ama düzensizdi yani
Prolaktin değerim 217 çıkmıştı sizce çok mu yüksek internette araştırdığım zaman tümör vs gibi şeyler yazıyor çok endişelendim, ayrıca 1 haftayı geciyor kötü kokulu kahverengi arada kanlı gibi akıntım oluyor bu da prolaktin yüksekliğinden mi oluyor sizde bu sorunları yaşadınız mı

Prolaktin değerim 217 çıkmıştı sizce çok mu yüksek internette araştırdığım zaman tümör vs gibi şeyler yazıyor çok endişelendim, ayrıca 1 haftayı geciyor kötü kokulu kahverengi arada kanlı gibi akıntım oluyor bu da prolaktin yüksekliğinden mi oluyor sizde bu sorunları yaşadınız mı
Benim kahverengi akıntım olmadı ve benim ki en yüksek 50 çıkmıştı. Gebelik beklenmiyorsa bu değer çok çok yüksek. Hemen doktora gidin. İlaçla düşmezse o zaman tomografi istiyorlar zaten. Öyle belli olur beyinde bsey olup olmadığı. Hemen kötü yorumlamayalım

İnternete bakarsanız biz yaşayan ölüyüz bende hep internette bakip dr gittim prolaktin hormonunu stresten kaynaklanan hormon benim 60 di hemen 1 haftada düştü dr strest hormonu dedi strest yapmayın dr uygun gorseydi dr mr yönlendiirdi

Back