• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik acil yardım gecikme

lilakdnxjdjd

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2025
4
0
1
24
Selam eşimle prezervatif ve geri çekilmeyle korunuyoruz adetim 1 hafta gecikti test yaptım negatif ama kasıklarımda karnımda ağrı var sürekli uyuma hali var ve ara ara hafif midem bulanıyor sizce kan testi mi vermeliyim korunmaya göre olmaması gerek ancak bu gecikmeyi anlamadım geçen aylar gayet erken bile olmuştum

Selam eşimle prezervatif ve geri çekilmeyle korunuyoruz adetim 1 hafta gecikti test yaptım negatif ama kasıklarımda karnımda ağrı var sürekli uyuma hali var ve ara ara hafif midem bulanıyor sizce kan testi mi vermeliyim korunmaya göre olmaması gerek ancak bu gecikmeyi anlamadım geçen aylar gayet erken bile olmuştum
Geri çekilme ne yazık ki korunma yöntemi değil her ihtimale karşı bi kan verin bence🥰

Geri çekilmeden hamile kalanı burda çok gördüm geri çekilme korunma yöntemi değil maalesef

Back
X