• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce nedeni nedir?

Angelll23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2019
95
21
38
27
Merhaba arkadaşlar eşimle prezervatif ile korunuyoruz geçen ay 4 gün erken regl olmuştum bu ay 3 gün oldu gecikiyor böyle olunca ben stres yaptım acaba hamile olabilir miyim diye belirtilerim var fakat bı turlu olamıyorum. Sonra eczaneye gidip erken gebelik testi aldım ve negatif çıktı. Buna benzer bişey yaşayan olduysa fikirlerini alabilir miyim rica etsem.

Merhaba arkadaşlar eşimle prezervatif ile korunuyoruz geçen ay 4 gün erken regl olmuştum bu ay 3 gün oldu gecikiyor böyle olunca ben stres yaptım acaba hamile olabilir miyim diye belirtilerim var fakat bı turlu olamıyorum. Sonra eczaneye gidip erken gebelik testi aldım ve negatif çıktı. Buna benzer bişey yaşayan olduysa fikirlerini alabilir miyim rica etsem.
Merhaba. Prolaktin yüksekliği bende adet düzensizliği yapmıştı. Değerlerinize baktırmanızı tavsiye ederim

Gecikmenin tek sebebi gebelik degil. Hormonlar, hava değişimi, stres, beslenme gibi faktörler de gecikmeye sebep oluyor.

Kondomu takmadan once ucundaki havayı çıkartın. İşiniz bittikten sonra da yırtılıp yırtılmadığını kontrol edin.

Gecikmenin tek sebebi gebelik degil. Hormonlar, hava değişimi, stres, beslenme gibi faktörler de gecikmeye sebep oluyor.

Kondomu takmadan once ucundaki havayı çıkartın. İşiniz bittikten sonra da yırtılıp yırtılmadığını kontrol ed
Her seferinde kontrol ediyordum ve sorun yoktu çok yeni evliyiz ve daha bebek dusuncemiz yok, daha öncesinde geri çekme yöntemi ile korunuyorduk geçen ay prezervatife geçiş yaptık şimdi böyle gecikince ister istemez şüphe düştü içime

Her seferinde kontrol ediyordum ve sorun yoktu çok yeni evliyiz ve daha bebek dusuncemiz yok, daha öncesinde geri çekme yöntemi ile korunuyorduk geçen ay prezervatife geçiş yaptık şimdi böyle gecikince ister istemez şüphe düştü içime
Prezervatif yirtilmadigi surece %100 korur. Geri cekilme korunma yontemi degildir. Onda hamile kalma ihtimaliniz var ama Prezervatifte yok.

Yok goguslerimde hassasiyet var sadece bütün regli belirtileri yaşıyorum olacakmisim gibi ama gelmiyor bı turlu

Merhaba kan testim bugün çıktı gebelik olmadığını ve prolaktin yüksekliği olduğunu söyledi doktorum teşekkür ederim
Rica ederim canım. Sana bi tavsiye vereyim. Yumurta geliştiren takviye ilaçlara başla hemen. Prolaktin için ilaç vermiştir doktor. Değerin düştüğü ay bebek olmasına odaklan. Çok iyi değendirmeye çalış yani bu ilk iki ayı. Hem kendin için hem de eşin için takviye ilaç al bence

Rica ederim canım. Sana bi tavsiye vereyim. Yumurta geliştiren takviye ilaçlara başla hemen. Prolaktin için ilaç vermiştir doktor. Değerin düştüğü ay bebek olmasına odaklan. Çok iyi değendirmeye çalış yani bu ilk iki ayı. Hem kendin için hem de eşin için takviye ilaç al benc e
Biz daha yeni evliyiz bebek düşünmüyoruz eşimle, sağlık ocağında doktorum adet söktürücü verdi ve kadın doğuma gitmem gerektiğini soyledi bulunduğumuz yerde randevu bulamadım o yüzden biraz daha bekleyeceğim

Biz daha yeni evliyiz bebek düşünmüyoruz eşimle, sağlık ocağında doktorum adet söktürücü verdi ve kadın doğuma gitmem gerektiğini soyledi bulunduğumuz yerde randevu bulamadım o yüzden biraz daha bekleyeceğim
Ah pardon. Birden fazla konuya yazınca konunun başını unutuyorum. Şimdilik süt yapan besinlerden uzak durun bari. Süt ve süt ürünleri, yeşillikler , dere otu ve incir benim bildiklerim arasında. Ayrıca doğal zeytin ve badem de düşürüyormuş

Biz daha yeni evliyiz bebek düşünmüyoruz eşimle, sağlık ocağında doktorum adet söktürücü verdi ve kadın doğuma gitmem gerektiğini soyledi bulunduğumuz yerde randevu bulamadım o yüzden biraz daha bekleye

Ah pardon. Birden fazla konuya yazınca konunun başını unutuyorum. Şimdilik süt yapan besinlerden uzak durun bari. Süt ve süt ürünleri, yeşillikler , dere otu ve incir benim bildiklerim arasında. Ayrıca doğal zeytin ve badem de düşürüyormuş
Çok teşekkür ederim umarım bir an önce regl olurum

Back