Merhaba arkadaşlar eşimle prezervatif ile korunuyoruz geçen ay 4 gün erken regl olmuştum bu ay 3 gün oldu gecikiyor böyle olunca ben stres yaptım acaba hamile olabilir miyim diye belirtilerim var fakat bı turlu olamıyorum. Sonra eczaneye gidip erken gebelik testi aldım ve negatif çıktı. Buna benzer bişey yaşayan olduysa fikirlerini alabilir miyim rica etsem.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sizce nedeni nedir?
- Konu Sahibi Angelll23
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 8 Ekim 2019
- 3.059
- 1.408
- 133
Merhaba. Prolaktin yüksekliği bende adet düzensizliği yapmıştı. Değerlerinize baktırmanızı tavsiye ederimMerhaba arkadaşlar eşimle prezervatif ile korunuyoruz geçen ay 4 gün erken regl olmuştum bu ay 3 gün oldu gecikiyor böyle olunca ben stres yaptım acaba hamile olabilir miyim diye belirtilerim var fakat bı turlu olamıyorum. Sonra eczaneye gidip erken gebelik testi aldım ve negatif çıktı. Buna benzer bişey yaşayan olduysa fikirlerini alabilir miyim rica etsem.
- 28 Mart 2020
- 21.312
- 1
- 64.652
- 548
Merhaba prolaktin yüksekliği nedir peki belirtileri var miMerhaba. Prolaktin yüksekliği bende adet düzensizliği yapmıştı. Değerlerinize baktırmanızı tavsiye ederim
Her seferinde kontrol ediyordum ve sorun yoktu çok yeni evliyiz ve daha bebek dusuncemiz yok, daha öncesinde geri çekme yöntemi ile korunuyorduk geçen ay prezervatife geçiş yaptık şimdi böyle gecikince ister istemez şüphe düştü içimeGecikmenin tek sebebi gebelik degil. Hormonlar, hava değişimi, stres, beslenme gibi faktörler de gecikmeye sebep oluyor.
Kondomu takmadan once ucundaki havayı çıkartın. İşiniz bittikten sonra da yırtılıp yırtılmadığını kontrol ed
- 28 Mart 2020
- 21.312
- 1
- 64.652
- 548
Prezervatif yirtilmadigi surece %100 korur. Geri cekilme korunma yontemi degildir. Onda hamile kalma ihtimaliniz var ama Prezervatifte yok.Her seferinde kontrol ediyordum ve sorun yoktu çok yeni evliyiz ve daha bebek dusuncemiz yok, daha öncesinde geri çekme yöntemi ile korunuyorduk geçen ay prezervatife geçiş yaptık şimdi böyle gecikince ister istemez şüphe düştü içime
Anladım teşekkür ederim, yarında olmazsam doktora gidecegim büyük ihtimallePrezervatif yirtilmadigi surece %100 korur. Geri cekilme korunma yontemi degildir. Onda hamile kalma ihtimaliniz var ama Prezervatifte yok.
- 28 Mart 2020
- 21.312
- 1
- 64.652
- 548
Hamile degilsiniz kesinlikle. Hormonal olabilir. Ama 3 4 gün gecikme normaldir. Daha çoğu da normaldir. Bir hesabi var da hatırlayamadım.Anladım teşekkür ederim, yarında olmazsam doktora gidecegim büyük ihtimalle
Vakit ayırdığınız için teşekkür ederim sonuçları paylaşacağım inşallahHamile degilsiniz kesinlikle. Hormonal olabilir. Ama 3 4 gün gecikme normaldir. Daha çoğu da normaldir. Bir hesabi var da hatırlayamadım.
- 8 Ekim 2019
- 3.059
- 1.408
- 133
Adet düzensizliği, yumurta oluşmaması ve memelerden süt ya da sıvı gelmesiMerhaba prolaktin yüksekliği nedir peki belirtileri var mi
Merhaba kan testim bugün çıktı gebelik olmadığını ve prolaktin yüksekliği olduğunu söyledi doktorum teşekkür ederimAdet düzensizliği, yumurta oluşmaması ve memelerden süt ya da sıvı gelmesi
- 8 Ekim 2019
- 3.059
- 1.408
- 133
Rica ederim canım. Sana bi tavsiye vereyim. Yumurta geliştiren takviye ilaçlara başla hemen. Prolaktin için ilaç vermiştir doktor. Değerin düştüğü ay bebek olmasına odaklan. Çok iyi değendirmeye çalış yani bu ilk iki ayı. Hem kendin için hem de eşin için takviye ilaç al benceMerhaba kan testim bugün çıktı gebelik olmadığını ve prolaktin yüksekliği olduğunu söyledi doktorum teşekkür ederim
Biz daha yeni evliyiz bebek düşünmüyoruz eşimle, sağlık ocağında doktorum adet söktürücü verdi ve kadın doğuma gitmem gerektiğini soyledi bulunduğumuz yerde randevu bulamadım o yüzden biraz daha bekleyeceğimRica ederim canım. Sana bi tavsiye vereyim. Yumurta geliştiren takviye ilaçlara başla hemen. Prolaktin için ilaç vermiştir doktor. Değerin düştüğü ay bebek olmasına odaklan. Çok iyi değendirmeye çalış yani bu ilk iki ayı. Hem kendin için hem de eşin için takviye ilaç al benc e
- 8 Ekim 2019
- 3.059
- 1.408
- 133
Ah pardon. Birden fazla konuya yazınca konunun başını unutuyorum. Şimdilik süt yapan besinlerden uzak durun bari. Süt ve süt ürünleri, yeşillikler , dere otu ve incir benim bildiklerim arasında. Ayrıca doğal zeytin ve badem de düşürüyormuşBiz daha yeni evliyiz bebek düşünmüyoruz eşimle, sağlık ocağında doktorum adet söktürücü verdi ve kadın doğuma gitmem gerektiğini soyledi bulunduğumuz yerde randevu bulamadım o yüzden biraz daha bekleyeceğim
Biz daha yeni evliyiz bebek düşünmüyoruz eşimle, sağlık ocağında doktorum adet söktürücü verdi ve kadın doğuma gitmem gerektiğini soyledi bulunduğumuz yerde randevu bulamadım o yüzden biraz daha bekleye
Çok teşekkür ederim umarım bir an önce regl olurumAh pardon. Birden fazla konuya yazınca konunun başını unutuyorum. Şimdilik süt yapan besinlerden uzak durun bari. Süt ve süt ürünleri, yeşillikler , dere otu ve incir benim bildiklerim arasında. Ayrıca doğal zeytin ve badem de düşürüyormuş
- 8 Ekim 2019
- 3.059
- 1.408
- 133
Umarım ..Çok teşekkür ederim umarım bir an önce regl olurum
Adet söktürücüyü kullanmadan regli olmaya başladım sanırım sökülmeye çalışıyorum ve zorlu birgün geçiyorum Allah kimseye bunu yaşatmasınUmarım ..
- 8 Ekim 2019
- 3.059
- 1.408
- 133
Amin. Benim de bu şekildeydi. Çok gecikmiyordu ama düzensizdi yaniAdet söktürücüyü kullanmadan regli olmaya başladım sanırım sökülmeye çalışıyorum ve zorlu birgün geçiyorum Allah kimseye bunu yaşatmasın