SİZCE NEDEN ?

Yazılanları okuyunca bazen diyorum ki herkes ne kadar kolay unutuyor. Seni anliyorum canım o üzülsün istiyorsun çünkü kendini değerli hissedeceksin o zaman. Sanırim böyle.

Öncelikle direkt sana söylemediği ya da yazmadığı şeylerden anlam çıkarma bence çünkü asla emin olamazsın.

Ve lutfen onu takip etme.

O sana gelir özür dilerse o zaman konusuruz ama inan onu pisman etmekten daha onemlisi senin mutlu olman.

Bir sure onu hic düşunme belki hayatına baska biri girer ve bakarsın onun ne yaptiğı hiç umrunda bile olmaz ve hatta seni aldatan birinden kurtulduğun için şükredersin.

Ay bu kadar istiyorsan ara çocuğu, ben pişmanım gel evlenelim de. Ne bu böyle oy gelin'i söylemiş, kara gözlü kız şiirini okumuş. Biraz mantık. Ne istiyorsun? Çocukla evlenmeyi ise sen adım at madem. İstemiyorsan ha pişman olmuş ha olmamış.

Adam aldatmis ve bitmis.

Daha neyin pesindesin?

Seni takip etse ne olur etmese ne olur?

Geri donse affedecek misin?

Bence herseyi her paylasilani ustune alinma. Bosver unut gitsin

Ayrılmışsın ama peşinden koşulsuz istiyorsun.. Havadan nem kapıyosun..sana olsa nolur olmasa nolur daha cicim günlerinde en büyük kazığı atmış size siz bi şiire acaba diyorsunuz.. Arkanıza bakmayın önünüze çıkanları göremezsiniz

Aldatmatimissin, ötesi var mı ,nesini merak ediyorsun ?

Ayrıca şu şiir boşanma sebebi :) o ne öyle ya , sakla samanı damlaya damlaya göl olur gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…