SİZCE NEDEN ?

eylul2468

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2017
197
42
48
Arkadaşlar merhaba daha öncede anlattığım gibi nişanlım beni üç ay nişanlıyken aldattı ve yüzükleri geri verdim sonra sessiz sedasız kayboldu ne açıklama ne özür özetle anlattım geri gelmesini bana yalvarıp yakarmasını pişman olmasını özür dileyip helallik istemesini çok istiyordum beni merak edip takip ediyordu bir buçuk ay oldu ayrılalı bir tane ortak arkadaşımız var onun arkadaşı ondan beni gizlice takip ediyordu o arkadaşı normalde hiçbir paylaşım yapmaz ama nişanlımın şiir okurken videosunu paylaşmış ben siyah gözlüyüm okuduğu şiir şöyle
Hey kumral ve güzel kız
Kara gözlü şirin kız
Hey güvercin , nedir bu telaş ve acele
Neden beklememektesin hiç kimseyi
Güneşin ışınları sahtedir
Ve burda çok karanlık
Gel artık gitme deli divane
Yazın sıcak kırkında gel
Birçokları gelmedi senin gibi
Ölüm müjde değildir

Sizce bunun benimle ilgisi var mı normalde paylaşım yapmayan arkadaşı neden onu paylaşsın yardımcı olun lütfen

Adam aldatmis .Takip etse ne olur etmese ne olur.

hayır merak ediyorum sadece anla beni nişanlıydık
O zaman boşver belki sen üstüne almak istiyorsundur bazen hepimiz yaparız bunu acaba beni mi anlatıyor diye düşünürüz ama aldatıp giden adam sana hitaben yapsa ne olur ki? Duygusal değil de mantıklı bakmaya çalış derim arkadaşım

anlamıyosunuz nişanlıydım benim nasıl canım yanıyor bir bilseniz

anlamıyosunuz nişanlıydım benim nasıl canım yanıyor bir bilseniz
Tamam canın yanıyor da bu adam zaten en kötü şeyi yapmış sana daha neyin peşindesin sen. Zor geçer belki ama zaman herşeyin ilacı neleri unutmadık ki? Ve gün gelip geriye bakınca gereksiz insanlara üzülüp gözyaşı dökmüşum diyorsun. O yüzden geriye değil de ileriye bak kendine yeni yol çiz derim. Tabi son karar senin tabiki. Acı çekip üzülmeye devam etmek yada yepyeni bi sayfa açmak seçmek sana kalmış

Ne komiksiniz gercekten adam aldatmis birde ozur bile dilememis dunden razi gibi birakmis gitmis.Siz de onun bunun instagraminda kendinize pay cikartacak paylasimlar ariyorsunuz.Daha nisanliyken aldatmis adamdan hala umutlusunuz galiba saçma.

Bence sen hala cok seviyorsun eski nisanlini. Senden helallik istese hemen donecek gibisin. Senle ilgili olup olmadigini bilemeyiz. Ama siir gondermek istese fake bi adres acip kendisi gondermez miydi? Unutmaya calisin takip etmeyin en iyisi bu

Şu oy gelin şarkısını söyleyen değil mi bu bey
Adamı rahat bırak yahu her yaptığını neden üstüne alınıyorsun. ?
Seven adam al-dat-mazzz
Hadi aldattı geri dönmedi sana işte. hayatına devam et . Ne bu çocuk gibi takılmaların .
Kendine al artık eylül.adam pişman değil .seni kaybettiğine üzülmüyor . Üzülen pişman olan adam çoktan yalvarmıştı sana .

Ben olsam o ortak arkadaşı da silerdim ki hiç takip edemesin. Zaten eski nişanlınızdan dolayı tanıdığınız biri sanırım. Silin gitsin....
pişmanlıktan yataklara düşse ne olur. Zaten pişman olsa en azından bir özür falan dilerdi. Siz de ohhh kurtuldum çok şükür diye sevinin bence. Evlendikten sonra aldatılsaydınız daha kötü olurdu.

Kabul et gel dese,kosacaksin. Her yaptığına bukadar anlam yüklemek saçma şiirde sadece bir cümlede kara gozlu geçiyor,belki seni aldattığı kız kara gözlü,arkadaşı hiç bir şey paylasmiyom güzel okudun hadi bunu paylasayim dedi paylaştı belki,ne bilelim napalim Eylül sen de unut beni diye şiir oku,arkadasinda onu paylaşsın madem,böyle böyle belki evlenirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…