hayır merak ediyorum sadece anla beni nişanlıydıkOlsa gidecek misin yada affedecek misin?
nişanlım beni üç ay nişanlıyken aldattı ve yüzükleri geri verdim sonra sessiz sedasız kayboldu ne açıklama ne özür özetle anlattım geri gelmesini bana yalvarıp yakarmasını pişman olmasını özür dileyip helallik istemesini çok istiyordum beni merak edip takip ediyordu
O zaman boşver belki sen üstüne almak istiyorsundur bazen hepimiz yaparız bunu acaba beni mi anlatıyor diye düşünürüz ama aldatıp giden adam sana hitaben yapsa ne olur ki? Duygusal değil de mantıklı bakmaya çalış derim arkadaşımhayır merak ediyorum sadece anla beni nişanlıydık
hayır merak ediyorum sadece anla beni nişanlıydık
anlamıyosunuz nişanlıydım benim nasıl canım yanıyor bir bilsenizO zaman boşver belki sen üstüne almak istiyorsundur bazen hepimiz yaparız bunu acaba beni mi anlatıyor diye düşünürüz ama aldatıp giden adam sana hitaben yapsa ne olur ki? Duygusal değil de mantıklı bakmaya çalış derim arkadaşım
Senle ilgisi var desk ne değişecek söyler misin? ??
beni kaybettiğine yada aldattığına pişman olduğunu anlayacam
Tamam canın yanıyor da bu adam zaten en kötü şeyi yapmış sana daha neyin peşindesin sen. Zor geçer belki ama zaman herşeyin ilacı neleri unutmadık ki? Ve gün gelip geriye bakınca gereksiz insanlara üzülüp gözyaşı dökmüşum diyorsun. O yüzden geriye değil de ileriye bak kendine yeni yol çiz derim. Tabi son karar senin tabiki. Acı çekip üzülmeye devam etmek yada yepyeni bi sayfa açmak seçmek sana kalmışanlamıyosunuz nişanlıydım benim nasıl canım yanıyor bir bilseniz
Ne komiksiniz gercekten adam aldatmis birde ozur bile dilememis dunden razi gibi birakmis gitmis.Siz de onun bunun instagraminda kendinize pay cikartacak paylasimlar ariyorsunuz.Daha nisanliyken aldatmis adamdan hala umutlusunuz galiba saçma.Arkadaşlar merhaba daha öncede anlattığım gibi nişanlım beni üç ay nişanlıyken aldattı ve yüzükleri geri verdim sonra sessiz sedasız kayboldu ne açıklama ne özür özetle anlattım geri gelmesini bana yalvarıp yakarmasını pişman olmasını özür dileyip helallik istemesini çok istiyordum beni merak edip takip ediyordu bir buçuk ay oldu ayrılalı bir tane ortak arkadaşımız var onun arkadaşı ondan beni gizlice takip ediyordu o arkadaşı normalde hiçbir paylaşım yapmaz ama nişanlımın şiir okurken videosunu paylaşmış ben siyah gözlüyüm okuduğu şiir şöyle
Hey kumral ve güzel kız
Kara gözlü şirin kız
Hey güvercin , nedir bu telaş ve acele
Neden beklememektesin hiç kimseyi
Güneşin ışınları sahtedir
Ve burda çok karanlık
Gel artık gitme deli divane
Yazın sıcak kırkında gel
Birçokları gelmedi senin gibi
Ölüm müjde değildir
Sizce bunun benimle ilgisi var mı normalde paylaşım yapmayan arkadaşı neden onu paylaşsın yardımcı olun lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?